Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ρε σε ΔΥΟ εκπομπες του ο Τζορμπα σημερα ελεγε «ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο Μειτε δε θα απαντησει» και μετα απο 2 ωρες βγηκε ανακοινωση οτι εκλεισε. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ
Αυτοί δεν έλεγαν τόσες μέρες ότι δεν κουνιέται φύλλο ? Δεν παρακολουθώ και πολύ αλλά από ότι διαβάζω εδώ και στα σοσιαλ.
Ίσως να κόπηκαν τα σκονακια
Ίσως να κόπηκαν τα σκονακια

- Rating: 11.11%
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
- Unpsofable78
Ο Κενι από που προκύπτει ότι είναι κατώτερος του Ότο και κατά συνέπεια υποβάθμιση;
Άλλο ο Ότο του παρελθόντος κι άλλο του ΠΑΟΚ.
Ο Κενι έχει κι αυτός μια αξιόλογη καριέρα με 50 ματς Premier league, 60 Bundesliga και 61 Bundesliga 2.
Επίσης προέρχεται από φουλ γεμάτες και πολύ καλές χρονιές. Σίγουρα είναι πιο ταχυδυναμικος και agressive από τον Ότο.
Τέλος ο Κοταρσκι της χρονιάς που τελείωσε δεν είναι καλύτερος του Παβλενκα. Ο Παβλενκα δεν έπαιξε περισσότερα ματς για να μην χάσει χρηματιστηριακη αξία ο Κοταρσκι μια και είναι δεδομένο ότι φέτος θέλει να αποχωρήσει.
Άλλο ο Ότο του παρελθόντος κι άλλο του ΠΑΟΚ.
Ο Κενι έχει κι αυτός μια αξιόλογη καριέρα με 50 ματς Premier league, 60 Bundesliga και 61 Bundesliga 2.
Επίσης προέρχεται από φουλ γεμάτες και πολύ καλές χρονιές. Σίγουρα είναι πιο ταχυδυναμικος και agressive από τον Ότο.
Τέλος ο Κοταρσκι της χρονιάς που τελείωσε δεν είναι καλύτερος του Παβλενκα. Ο Παβλενκα δεν έπαιξε περισσότερα ματς για να μην χάσει χρηματιστηριακη αξία ο Κοταρσκι μια και είναι δεδομένο ότι φέτος θέλει να αποχωρήσει.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλή ερώτηση. Και πήραμε άλλους δύο.
o Kenny εχει Ιρλανδικο διαβατηριο, οποτε ευρωπαιος.
ο Τευλορ μονο αγγλικο
Ναι οι Αγγλοι λαμβανονται υποψην ως μη κοινοτικοι
-
-
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Luigi Vampa έγραψε:Αυτός ο Σαντρο πολύ με έχει ψησει
μοιαζει πολυ με Μπραντον στο στυλ ή είναι ιδεα μου?
-
Μπα, πιο γρήγορος, πιο καλή τεχνική κ τελειώματα κ.πιο εκρηκτικός. Καλά εγώ ψήθηκα μόνο κ μόνο απ το οτι έχει βάλει 2 γκολ από ασίστ του Μεσι. 

- Unpsofable78
Luigi Vampa έγραψε:Μπα, πιο γρήγορος, πιο καλή τεχνική κ τελειώματα κ.πιο εκρηκτικός. Καλά εγώ ψήθηκα μόνο κ μόνο απ το οτι έχει βάλει 2 γκολ από ασίστ του Μεσι.
Ο Σαντρο έχει τέτοιο βρωμοσουτο που νομίζω έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στην Τούμπα. Μακάρι να αποκτηθεί αλλά όχι ως βασικός φορ.