Blk12 έγραψε:Κουλιανός είπε ότι ο ΠΑΟΚ κοιτάει και Ντέσερς
Πέρυσι που τον είδα με τον γαύρο, μου άρεσε.
Με τοὺς μεσοεπιθετικούς που έχουμε εμείς, θα κάνει 20 γκολ.
Αν δεν μπορούμε να τον πάρουμε, τουλάχιστον να μην πάει στο χαρτί
Blk12 έγραψε:Κουλιανός είπε ότι ο ΠΑΟΚ κοιτάει και Ντέσερς
ektoras έγραψε:O πάντα έγκυρος Γιώρογς Μίνος είπε σήμερα ότι η συμφωνία με Μειτέ είναι με 1+1 με 1,5 εκ το χρόνο, ο Τέιλορ συμφώνησε για 3ετές με 800χιλ το χρόνο, ενώ θα γίνει άμεσα ανανέωση στο Ντέλια εως το 2030, ενώ τόνισε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν ακόμα 2 μεταγραφές, που θα αφορούν σε φορ και χαφ ή εξτρέμ ...όπως είχε πει χθες το φορ που μας ενδιαφέρει είναι Αφρικανός που παίζει στη Γαλλία....ενώ επιμένει ότι κοιτάζουμε και winger από την Ιβηρική
Psagmenos4 έγραψε:Σύμφωνα με tweet η Αλιαντζα Λίμα θα στείλει προταση για δανεισμό για τον Πένια.
makispaspartou έγραψε:Εμπολό και Τιάγκο Γκουβέια....
Χαφ νεαρός ο Μποβέ...
Και μετά ΠΑΟΚ βγαλμένος από υγρά όνειρα!!
ektoras έγραψε:O πάντα έγκυρος Γιώρογς Μίνος είπε σήμερα ότι η συμφωνία με Μειτέ είναι με 1+1 με 1,5 εκ το χρόνο, ο Τέιλορ συμφώνησε για 3ετές με 800χιλ το χρόνο, ενώ θα γίνει άμεσα ανανέωση στο Ντέλια εως το 2030, ενώ τόνισε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν ακόμα 2 μεταγραφές, που θα αφορούν σε φορ και χαφ ή εξτρέμ ...όπως είχε πει χθες το φορ που μας ενδιαφέρει είναι Αφρικανός που παίζει στη Γαλλία....ενώ επιμένει ότι κοιτάζουμε και winger από την Ιβηρική
sn0ufel4 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Σύμφωνα με tweet η Αλιαντζα Λίμα θα στείλει προταση για δανεισμό για τον Πένια.
Διάβασα Αντριανα Λίμα και ήμουν έτοιμος να πάω εγώ στη θέση του