Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Unpsofable78 έγραψε:Τριάδα είπε ο πάτερ.
Άρα περιμένουμε ακόμη έναν
Ρε σανό που μας ταΐζει ο Ιβάν και η ΠΑΕ μέσω των δημοσιογράφων.
Ιβάν πουλο ρε. Ο Στεργιαδης είπε ότι δεν υπάρχει μία.
Ότι η πρόταση στον Μειτε είναι 1.2 το πρώτο έτος και 0.9 το δεύτερο.
Πού είστε βρε μίζεροι; Χαθηκατε; Καταπιατε την γλώσσα σας;
Ο τρίτος μήπως ήταν η ανακοίνωση Παβλενκα?
Οσοι γραψανε οτι ο Μειτε δεν κλεινει επειδη δε θελει να κανει προετοιμασια, Οτι παιζουν θεματα ρευστοτητας τι εχουν να πουνε τωρα;
-
icue έγραψε:Καναν Ελληνα θα παρουμε ομως;
Έχεις τόσο ταλέντο από τις ακαδημίες γιατί να φορτωθεις μέτριους Έλληνες? Άλλωστε για το κύπελλο θα είναι αναγκαστικό 2 παίχτες κατω των 19 να είναι στην αποστολή με τον έναν να παίζει και να μπορεί να βγει αλλαγή μόνο με παιδί πάλι της κ19.
Χατσιδης,Μπαταουλας, μπερδος ,κρομμυδας υπάρχουν Έλληνες.
Δεν συμφωνώ ότι είμαστε καλά στα χαφ.
Πρέπει να φύγει ο Θυμιανης, o Penia και εγώ θα πω και ο Οζντοεφ.
Να έρθει ένας Έλληνας που να πάρει κάποιο χρόνο βάσει ποιότητας, και ένα ακόμα πολύ δυνατό χαφ που να μπορεί να τρέξει.
Αλλιώς πάλι το ίδιο θέμα θα έχουμε με γρήγορους αντιπαλους
Να έρθει ένας Έλληνας που να πάρει κάποιο χρόνο βάσει ποιότητας, και ένα ακόμα πολύ δυνατό χαφ που να μπορεί να τρέξει.
στο μετροσπορτ γραψανε οτι ο Παβλενκα δεν ανακοινωνεται ενω ειναι συμφωνημενος γιατι δεν εχουν λεφτα να δωσουν για προκαταβολη
Equalizer έγραψε:Δεν συμφωνώ ότι είμαστε καλά στα χαφ.
Θα συμφωνήσω
-
Ο Κολκας που "δεν εβλεπε να κουνιεται τιποταα".... Που να κουνιοταν. Τι εγινε μπηκε ο Κουβεντιδης μεσα και εκλεισε η κανουλα πληροφοριων; Την τυφλα τους δε ξερουν και παιζουν με τα νευρα μας.
- PAOK - 1926-
Gospi έγραψε:Αν δεν δω επισημη ανακοινωση δεν πιστευω τπτ! Παντως χρειαζομαστε αλλον ενανχαφ αν κλεισει ο Σου και ιδανικα αντικατασταση Πενια με καποιον ελληνα...
Γνωριζω οτι πηγαινουμε και για αλλο χαφ ..ειναι 100% επιβεβαιωμενο ..επισης γνωριζω οτι εχει γινει κ ταξιδι -επαφη με αλλον παικτη σε αλλη θεση,δν γνωριζω τι εχει γινει ..θα δουμε ..εγω θα πω μακαρι ..μιλαμε για πολυ δυνατη μεταγραφη εαν γινει ..
-
Ειμαστε καλα για να ξεκινησουμε. Φωτογραφιζεις καπως τον Αλεξανδροπουλο θαρρω.
-
Μιλούσαν για τον Μειτε που ήταν και ο βασικός και για ένα 24χρονο που είναι καθαρό 8αρι δηλαδή αντί Σβαμπ απ ότι κατάλαβαινω.
icue έγραψε:Βρηκε τιποτα ψιλα σε μια τσεπη πριν βαλει πλυντηριο.
Στο συρτάρι που είχε κλειδωμένες τις μακέτες για το νέο γήπεδο…

PAOK - 1926- έγραψε:Gospi έγραψε:Αν δεν δω επισημη ανακοινωση δεν πιστευω τπτ! Παντως χρειαζομαστε αλλον ενανχαφ αν κλεισει ο Σου και ιδανικα αντικατασταση Πενια με καποιον ελληνα...
Γνωριζω οτι πηγαινουμε και για αλλο χαφ ..ειναι 100% επιβεβαιωμενο ..επισης γνωριζω οτι εχει γινει κ ταξιδι -επαφη με αλλον παικτη σε αλλη θεση,δν γνωριζω τι εχει γινει ..θα δουμε ..εγω θα πω μακαρι ..μιλαμε για πολυ δυνατη μεταγραφη εαν γινει ..
Για ποια θέση?
Τελικά μάλλον ο Τζουρασεκ ήταν πρώτη επιλογή και είχαν σταντ μπάι τον Τέιλορ. Είτε δεν δώσαμε τα λεφτά, είτε προτίμησε αεχ για να έχει εξασφαλισμένη θέση βασικού.
Στο TL των οπαδών της Σέλτικ πάντως διαβάζεις αρκετά γελακια στο σενάριο ότι θα ανταμώσουν ξανά Κένι και Τέιλορ. Καλή τύχη και καλό κουράγιο μας εύχονται
Στο TL των οπαδών της Σέλτικ πάντως διαβάζεις αρκετά γελακια στο σενάριο ότι θα ανταμώσουν ξανά Κένι και Τέιλορ. Καλή τύχη και καλό κουράγιο μας εύχονται

- sourmenetes
- Moderator
Ας χάσουμε επικοινωνίακα όλα τα παιχνίδια!!makispaspartou έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Εγω ξερω οτι η ομαδα μεχρι στιγμης εχει 5/5 στα θελω του οργανισμου...Μειτε Ταισον Κενι Παβλενκα Τειλορ...συνεχιστε οτι κανετε...
Αν και επικοινωνιακά είμαστε για τα πανγύρια έχεις απόλυτο δίκαιο...
Με αυτές τις ηλιθιότητες χαίρονται οι αρδ.