Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Έχει έναν Ιορδάνη που μαρέσει στην Σεβίλλη και δεν τον βλέπω να μένει με τον Αλμέιδα.
https://www.transfermarkt.com/joan-jord ... ler/263727
https://www.transfermarkt.com/joan-jord ... ler/263727
- Unpsofable78
sourmenetes έγραψε:Ενα ακόμα χαφ ένα φορ και ένα σέντερ μπακ πριν την προετοιμασία θέλουμε
Και αριστερό μπακ.
Παρεμπιπτόντως, αν τυχόν ο Σαντρο αποκτηθεί για δεύτερο τρίτο φορ θα είναι απίστευτη κίνηση. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης με απίστευτο βρωμοποδαρο που απειλεί από κάθε απόσταση.
Σου Μειτε
Εντάξει δεν θα πετάξω από την χαρά μου γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναβρεί την φόρμα του
Εντάξει δεν θα πετάξω από την χαρά μου γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναβρεί την φόρμα του
"Τελικά, ο υψηλόσωμος χαφ έκανε αποδεκτή την πρόταση του Δικεφάλου, ο οποίος ανέβασε λίγο το ποσό που του προσέφερε, ενώ του έδωσε και μερικά παραπάνω μπόνους προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα το deal και να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα ο 31χρονος.
Η αρχική πρόταση ήταν 1.300.000 ετησίως, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την προσφορά και να φθάνει κοντά στο… ταβάνι των συμβολαίων που δίνει στους παίκτες όλα αυτά τα χρόνια."
Η αρχική πρόταση ήταν 1.300.000 ετησίως, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την προσφορά και να φθάνει κοντά στο… ταβάνι των συμβολαίων που δίνει στους παίκτες όλα αυτά τα χρόνια."
Ο Μειτέ είναι καλός όταν δεν κάνει προετοιμασία. Με προετοιμασία είναι μεγάλο το ρίσκο. Απορώ πώς δεν το βλέπουν οι άχρηστοι της ΠΑΕ. Κάηκε κι αυτός. 

- Σουριναμέζος
-
Athens έγραψε:Σου Μειτε
Θα κάνει προετοιμασία φίλε. Εδώ βρήκε το 70% μετά από 7 μήνες που καθότανε.
-
gergeo4 έγραψε:Πολύ κοντά και σε Τέιλορ ο ΠΑΟΚ!
metrosport
Από αυτούς δεν πιστεύω τίποτα και περιμένω το οτιδηποτε για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ και ειδικά να πλήξουν τον Ιβαν
- Dimitris_L4
Ρε παιδια αν δεν ανακοινωθει επισημα γτ πανηγυριζετε??!!!?? Για τν Σου μιλαμε κ τν ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
- Kabamaru11
Αν κλεισουν το αριστερο μπακ (μαλλον Τεηλορ) κ φορ (οχι Μπραντον) πριν φυγουμε για Ολλανδια,θα ειμαστε κατι παραπανω απο καλα.Μετα βλεπουμε για αλλο ενα χαφ -εφοσον φυγει ο Πενια- με μεγαλυτερη ανεση.Συμπληρωματικα να παρουμε στοπερ εφοσον μας αδειασει ο πολυ αργος κ ακριβος Λοβρεν κ μακαρι εναν μεσοεπιθετικο πασπαρτου για ολες τις θεσεις (Ιβανουτσεκ).
Θεωρω σημαντικο,να εχουμε γηγενεις,αυτη την στιγμη εχουμε σιγουρα:Τσιφτση,Μιχαηλιδη,Μπαταουλα,Κωττα,Θυμιανη,Πελκα,Ντελια,Χατσιδη....δεν βλεπω να μενει ο Θυμιανης,αρα θελουμε ιδανικα αλλον εναν τουλαχιστον.Ο Αλεξανδροπουλος ειναι καλη λυση,ο Μιχαη τρομερα καλη λυση.
Για να δουμε....
Θεωρω σημαντικο,να εχουμε γηγενεις,αυτη την στιγμη εχουμε σιγουρα:Τσιφτση,Μιχαηλιδη,Μπαταουλα,Κωττα,Θυμιανη,Πελκα,Ντελια,Χατσιδη....δεν βλεπω να μενει ο Θυμιανης,αρα θελουμε ιδανικα αλλον εναν τουλαχιστον.Ο Αλεξανδροπουλος ειναι καλη λυση,ο Μιχαη τρομερα καλη λυση.
Για να δουμε....
-
Μαγκες αν θυμαμαι καλα ο Λουτσεσκου δε πολυ συμπαθουσε τον Μιχαϊ... Οποτε δε νομιζω να ειναι επιλογη.
Καλά νέα σήμερα, χαμογέλασε το χειλάκι μας , ηρεμία παιδιά , πολύ μιρλα ρε γαμω το
-
καλή κατάληξη με Μειτέ κυρίως διότι φτιάχνει διάθεση Λουτσέσκου και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό.
-
Έκλεισε και ο Τέιλορ...τι έγινε ρε παιδιά; Έχουμε 31 Αυγούστου και δε το ξέρουμε;;;
Άντε να έρχεται και ο φορ ...
Άντε να έρχεται και ο φορ ...
- cristiano4