panostas95 έγραψε:Επειδή μας έχουν φάει τα οικονομικά και η ρευστότητα σε αυτό το τοπικ...
Το παρακάτω ρόστερ το αγοράζατε;
ΤΦ: Παβλενκα Γκουγκεσασβιλι, Μοναστήρλης
Δεξί Μπακ: Κένι, Σαστρε
Αριστερό Μπακ: Μπαμπα, Τέιλορ
Στόπερ: έναν καλύτερο από όλους, Κεντζιορα , Μηχαιλιδη, Μπαταουλα
Χαφ: Καμαρά, Οζντοεφ, Μεϊτε, έναν καλύτερο και πιο γρήγορο από όλους , Αλεξανδρόπουλο
Δεκαρια: Ντελιας, Πέλκας
Δεξί εξτρέμ: Ζιφκοβιτς, Χατσιδης
Αριστερό εξτρέμ: μεταγραφή βασικού, Τάισον, Σορετιρε
Φορ: βασικό φορ (Jovic ) , Τσαλοφ, Τετεϊ ή Φούντας ή παιδί από την ακαδημία
Έχω πουλήσει κοταρσκι, ντεσποτοφ
Το αριστερό εξτρέμ που θα αποκτηθεί θα πρέπει να παίζει με άνεση και δεξιά ώστε όταν λείπει ο Ζιφκοβιτς να παίζει εκεί
Μια χαρά είναι το ρόστερ όπως το παραθέτεις με κάποιες επισημάνσεις εκ μέρους μου. Ο Τσιφτσης που είναι; Τον θεωρώ καλύτερο από τον απίθανο Γεωργιανό. Στα χαφ εάν και εφόσον έρθει καλύτερο και πιο αθλητικό χαφ από τα υπάρχοντα,δεν βλέπω λόγο ύπαρξης του "βαρύ" και ακριβού Ozdoev. Ο Αλεξανδρόπουλος θα πρέπει να έχει κάποιο σημαντικό αγωνιστικό χρόνο ( αλλιώς για ποιον λόγο να έρθει) και θα μπορούσε να προστεθεί ως 5ο χαφ ο Sznaucner που λογίζεται γηγενής και έχει καλά στοιχεία.
Αντί για Tetei η Φούντα θα προτιμούσα κάποιο δικό μας παιδί πχ Μύθου. Το τρίτο φορ κυρίως σε ομάδα Lucescu έχει διακοσμητικό ρόλο.
Τέλος,ο Despodov κομματάκι δύσκολο να πουληθεί μιας και είναι τραυματίας,ο Balde θα ήταν το ιδανικό αναπληρωματικό αριστερό εξτρέμ πίσω από μια παικτουρα και ο Shola το αντίστοιχο δεξί πίσω από Zile αλλά η ανανέωση Taison περιπλέκει τα πράγματα. Επίσης και ο Κώττας θα χωρούσε ως 5ο στόπερ μιας και η θέση έχει μπόλικη φθορά.Βασικη προϋπόθεση όλων το στόπερ,το χαφ,το εξτρέμ και το φορ να είναι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και Taylor- Αλεξανδρόπουλος να αποκτηθούν στην πράξη. Εάν συμβούν όλα τα παραπάνω και δεν πουληθεί και ο Ντελιας που κωλοτρωγονται ίσως να διεκδικήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις αλλιώς τέταρτοπέμπτος και καλή υπομονή.