Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
πω ρε........,μετα απο τοσο καιρο εχω βαφτιση την Κυριακη
κι εχω ξεχασει τα παντα,να δεις πως παει
Τι κάνω ότι δεν καταλαβαίνω;gergeo4 έγραψε:makispaspartou έγραψε:Equalizer έγραψε:Το ότι παίζει η ΣΑΝΟ με εντολή ΠΑΕ πως αποδεικνύεται;
Άλλο πράγμα να μεταφέρουν την ενημέρωσηβπου τους δίνει η ΠΑΕ, λάθος ή σωστή, άλλο να λαμβάνουν ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΑΝΟ
Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Και πως αυτό το ύφος που γράφεις βοηθαει στη διατήρηση ηρεμίας με όσα ζήσαμε τις τελευταίες μέρες;
Ζητάς και προσοχη
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το σανό είναι η είδηση που βγάζουν τώρα ότι αρνήθηκε πρόταση ο Σαββιδης.,Και μάλιστα χωρίς σαφή νούμερα , ή νούμερα προς τα πάνω που όταν βγάζει ένας ουδέτερος όπως ο Ρομανο δηλαδή ότι η πρόταση τελικά ήταν 14εκ αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι προφανώς και δε θα την αποδεχόταν αυτήν την προσφορα. Δημιουργία εντυπώσεων είναι το σανό, γιατί την πρόταση την αρνείται ο Σαββιδης ενώ τον Κοταρσκι τον πουλάει πχ ο ΠΑΟΚ .. όχι ο Σαββιδης.
μπραβο μακη..αυτο ακριβώς
Εσείς κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τα εκατομμύρια παρακάλια μας να μη κάνετε διαγωνισμό χολής κάθε μέρα εδώ μέσα.
Όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ, πες επιχειρήματα με δομή. Απευθείας με σανό εντολές μίσος το μόνο που κανεις είναι να συμμετέχεις στο γαϊτανάκι αηδιας.
Δεν θα το συζητάμε αιώνια.
"Τρίγωνα κάλαντα μες τη γειτονιάααα..."prist64 έγραψε:πω ρε........,μετα απο τοσο καιρο εχω βαφτιση την Κυριακη
Equalizer έγραψε:"Τρίγωνα κάλαντα μες τη γειτονιάααα..."prist64 έγραψε:πω ρε........,μετα απο τοσο καιρο εχω βαφτιση την Κυριακη
μπα αλλοιως παει
Εν Ιορδανη βαπτιζομενου Σου Κυριε
η της Τριαδος εφανερωθη προσκυνησις........
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Σουριναμέζος
Εγώ εστιάζω στο "Σου" με κεφαλαία, μακάρι να πρυτάνευσε η λογική σε αυτή την υπόθεση
-
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:panostas95 έγραψε:Επειδή μας έχουν φάει τα οικονομικά και η ρευστότητα σε αυτό το τοπικ...
Το παρακάτω ρόστερ το αγοράζατε;
ΤΦ: Παβλενκα Γκουγκεσασβιλι, Μοναστήρλης
Δεξί Μπακ: Κένι, Σαστρε
Αριστερό Μπακ: Μπαμπα, Τέιλορ
Στόπερ: έναν καλύτερο από όλους, Κεντζιορα , Μηχαιλιδη, Μπαταουλα
Χαφ: Καμαρά, Οζντοεφ, Μεϊτε, έναν καλύτερο και πιο γρήγορο από όλους , Αλεξανδρόπουλο
Δεκαρια: Ντελιας, Πέλκας
Δεξί εξτρέμ: Ζιφκοβιτς, Χατσιδης
Αριστερό εξτρέμ: μεταγραφή βασικού, Τάισον, Σορετιρε
Φορ: βασικό φορ (Jovic ) , Τσαλοφ, Τετεϊ ή Φούντας ή παιδί από την ακαδημία
Έχω πουλήσει κοταρσκι, ντεσποτοφ
Το αριστερό εξτρέμ που θα αποκτηθεί θα πρέπει να παίζει με άνεση και δεξιά ώστε όταν λείπει ο Ζιφκοβιτς να παίζει εκεί
Το υπογράφω με δύο χέρια χθες!
Τέλειο, μόνο ο Μοναστηρλης δεν ξέρω εάν καλύπτει τους περιουρισμούς ηλικίας για το κύπελλο. Εάν όχι ας μπει άλλος σαν τρίτος και να πάει δανεικός. Και στα στόπερ να προστεθεί και ο Κωττάς. Στο κύπελλο εάν ο Μπαταούλας ξεκινάει να γίνεται αλλαγή από άλλον μικρό.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:panostas95 έγραψε:Επειδή μας έχουν φάει τα οικονομικά και η ρευστότητα σε αυτό το τοπικ...
Το παρακάτω ρόστερ το αγοράζατε;
ΤΦ: Παβλενκα Γκουγκεσασβιλι, Μοναστήρλης
Δεξί Μπακ: Κένι, Σαστρε
Αριστερό Μπακ: Μπαμπα, Τέιλορ
Στόπερ: έναν καλύτερο από όλους, Κεντζιορα , Μηχαιλιδη, Μπαταουλα
Χαφ: Καμαρά, Οζντοεφ, Μεϊτε, έναν καλύτερο και πιο γρήγορο από όλους , Αλεξανδρόπουλο
Δεκαρια: Ντελιας, Πέλκας
Δεξί εξτρέμ: Ζιφκοβιτς, Χατσιδης
Αριστερό εξτρέμ: μεταγραφή βασικού, Τάισον, Σορετιρε
Φορ: βασικό φορ (Jovic ) , Τσαλοφ, Τετεϊ ή Φούντας ή παιδί από την ακαδημία
Έχω πουλήσει κοταρσκι, ντεσποτοφ
Το αριστερό εξτρέμ που θα αποκτηθεί θα πρέπει να παίζει με άνεση και δεξιά ώστε όταν λείπει ο Ζιφκοβιτς να παίζει εκεί
Το υπογράφω με δύο χέρια χθες!
Μα κατι παρομοιο προσπαθουν να κανουν και οι ιδιοι (με εξαιρεση μάλλον την αποκτηση αριστερου εξτρεμ), προσφεροντας ομως σπορια.
Η θεία αποκάλυψη της Αγίας Τριάδας ανανεώσεων. Μετά τον Τάισον, έρχεται αναπροσαρμογή Μπράντον και Όττο.
prist64 έγραψε:Equalizer έγραψε:"Τρίγωνα κάλαντα μες τη γειτονιάααα..."prist64 έγραψε:πω ρε........,μετα απο τοσο καιρο εχω βαφτιση την Κυριακη
μπα αλλοιως παει
Εν Ιορδανη βαπτιζομενου Σου Κυριε
η της Τριαδος εφανερωθη προσκυνησις........
Εμένα με αυτό, μου έρχεται ο Theoson-Jordan Siebatcheu.
https://www.transfermarkt.com/jordan/pr ... ler/355369