Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από van rooy »

Όλοι μας θα θέλαμε να είναι διαφορετική η κατάσταση , να είναι εδω ο Ιβαν να μην υπάρχει πόλεμος και κάκιστες διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας.

Να μην ήταν στοχοποιημένος , να μην είχε πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων , να μην ήταν στο μάτι του κυκλώνα .

Πρέπει να κατανοούμε την πραγματικότητα και να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να λειτουργούμε μέσα σε αυτή.

Όσοι φαντάζονται κάποιον άλλον στο τιμόνι του ΠΑΟΚ , αναφαίρετο δικαίωμα τους.

Όμως η δική μου ηλικία που συνεπάγεται και τις ανάλογες εμπειρίες ιδιοκτησίας και διοίκησης του ΠΑΟΚ οδηγούν τη λογική μου ότι ο Ιβαν ήταν αυτό που έλειπε απο τον ΠΑΟΚ μας .

Είναι εδω και προσπαθεί στα πλαίσια των δυνατοτήτων να μεγαλώσει την ομάδα μας.

Με τόσες δυσκολίες και πάλι είμαστε πρωταγωνιστές. Αν θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές?

Είναι ένα πολύπλοκο ερώτημα και αρκετά δεδομένα να λένε πως όχι.

Όμως μέχρι τη μέρα που ο Ιβαν θα είναι εδω θα τον εμπιστεύομαι ακόμα και στα λάθη του.

Θα έχω την υπομονή ή καλύτερα θα υπομένω μαζί του. Μπορεί να καταλήξουμε και εκτός πλέι οφ....όλα είναι δυνατά όμως αυτό δεν είναι καταστροφή.

Καταστροφή είναι η διάλυση , καταστροφή είναι να έχεις έναν άλλον ιδιοκτήτη που θα έχει τον ΠΑΟΚ ως ακόμα μια επιχείρηση και δεν θα πολυνοιάζεται συναισθηματικά για αυτή. Να μην βάζει το κορμί του μπροστά ούτε να θυσιάζει την εικόνα του ή και τις προσβάσεις του στην εξουσία για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια.

Ο Ιβαν ήρθε και έγινε ΤΕΙΧΟΣ για την ομάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ίσως να είναι και ο χαρακτήρας μου ή η ηλικία μου που αντιμετωπίζω με καχυποψία την αλλαγή που πήγε να συντελεστεί με πλάγιο τρόπο.

Όποιος είναι μάγκας ας πάει στα ίσια και ας ζητήσει τον ΠΑΟΚ απο τον Ιβαν.

Παρατηρώ ότι για άλλο ένα καλοκαίρι δυσκολευόμαστε μεταγραφικά οπότε μάλλον έτσι θα είναι τα καλοκαίρια μας.

Προτιμώ πρώτα να ολοκληρωθεί η δημιουργία του προπονητικού κέντρου καθώς ο χώρος αυτός είναι σημαντικός για την λειτουργία της ομάδας.

Οι προπονητικές και βοηθητικές υποδομές είναι ύψιστης σημασίας ως εργασιακός χώρος .

Το νέο γήπεδο είναι επίσης σημαντικό για την αύξηση των εσόδων όμως θεωρώ ότι έρχεται στη προσωπική μου αξιολόγηση 2ο μετά το προπονητικό κέντρο.

Το νέο γήπεδο προσφέρει περισσότερα οφέλη στον < πελάτη> παρά στον εργαζόμενο ( ποδοσφαιριστή).

Σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο μπορείς να προσελκύσεις πιο εύκολα προπονητές και γενικά ποδοσφαιράνθρωπους που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τα ταλέντα σου , να τα αναδείξεις πιο εύκολα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

van rooy έγραψε:Όλοι μας θα θέλαμε να είναι διαφορετική η κατάσταση , να είναι εδω ο Ιβαν να μην υπάρχει πόλεμος και κάκιστες διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας.

Να μην ήταν στοχοποιημένος , να μην είχε πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων , να μην ήταν στο μάτι του κυκλώνα .

Πρέπει να κατανοούμε την πραγματικότητα και να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να λειτουργούμε μέσα σε αυτή.

Όσοι φαντάζονται κάποιον άλλον στο τιμόνι του ΠΑΟΚ , αναφαίρετο δικαίωμα τους.

Όμως η δική μου ηλικία που συνεπάγεται και τις ανάλογες εμπειρίες ιδιοκτησίας και διοίκησης του ΠΑΟΚ οδηγούν τη λογική μου ότι ο Ιβαν ήταν αυτό που έλειπε απο τον ΠΑΟΚ μας .

Είναι εδω και προσπαθεί στα πλαίσια των δυνατοτήτων να μεγαλώσει την ομάδα μας.

Με τόσες δυσκολίες και πάλι είμαστε πρωταγωνιστές. Αν θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές?

Είναι ένα πολύπλοκο ερώτημα και αρκετά δεδομένα να λένε πως όχι.

Όμως μέχρι τη μέρα που ο Ιβαν θα είναι εδω θα τον εμπιστεύομαι ακόμα και στα λάθη του.

Θα έχω την υπομονή ή καλύτερα θα υπομένω μαζί του. Μπορεί να καταλήξουμε και εκτός πλέι οφ....όλα είναι δυνατά όμως αυτό δεν είναι καταστροφή.

Καταστροφή είναι η διάλυση , καταστροφή είναι να έχεις έναν άλλον ιδιοκτήτη που θα έχει τον ΠΑΟΚ ως ακόμα μια επιχείρηση και δεν θα πολυνοιάζεται συναισθηματικά για αυτή. Να μην βάζει το κορμί του μπροστά ούτε να θυσιάζει την εικόνα του ή και τις προσβάσεις του στην εξουσία για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια.

Ο Ιβαν ήρθε και έγινε ΤΕΙΧΟΣ για την ομάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Δηλαδη αυτη τη στιγμη που ακριβως βαζει ο Ιβαν το κορμι του μπροστα?? Ανυπαρκτος ειναι και μουγκα στη στρουγκα κανει σε περιπτωσεις οπως πχ τιμωρια λουτσεσκου και μη τιμωρια αλμειδα..
Μπερδευεσαι με τον ιβαν προ 2020 και με τον ιβαν μετα..
Μεχρι και με μαρουπα σιγη ιχθυος εκανε η παε, ενω με κατσαρη εβαλε 160 αρδακια να βγαζουν αρθρα σε ολα τα μιντια..
Εμενα δεν με ενδιαφερει να ειμαι αιωνια με εναν ιβαν σε εξορια ουτε εχω υπομονη να ειμαι σε οικονομικο μνημονιο. Μακαρι να μπει καποιος που θα ασχολειται ενεργα και δεν θα εχει την ομαδα σε κατασταση ζομπι
Άβαταρ μέλους
john4serres
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από john4serres »

Δημοσιογράφος του γαύρου!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί θεωρείτε ότι ο - όποιος - Σταθόπουλος γράφει με εντολή Σαββίδη. Αυτό σημαίνει ότι 13 χρόνια τώρα δεν έχετε κατανοήσει τι παίζεται.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο Σαββιδης σε λίγο θα φταίει και για τον πόλεμο στο Ιράν.
Saul Goodman

Δημοσίευση από Saul Goodman »

Είμαι χρόνια στο paokmania αλλά πρώτη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω.
Τώρα στην πιο κρίσιμη καμπή.
Κύριε Σαββίδη, Ιβάν μας, ευεργέτη μας. Τα καλά που έκανες για τον ΠΑΟΚ πολλά (δεν χρειάζεται να τα αναφέρω) ολοι τα αναγνωριζουμε και κάνεις δεν θα τα ξεχάσει.
Πλέον όμως με αυτά που εδώ και χρόνια κάνεις (η δεν κάνεις) η ζυγαριά γέρνει επικίνδυνα προς το αρνητικό. Η τεράστια κοροϊδία με το γήπεδο, η κοροϊδία με το προπονητικό, η μη μεταγραφές (ο ανταγωνισμός ξεφεύγει επικίνδυνα), η μη ανανέωση και το "αυριανό" ξεπούλημα Ντελια είναι κάποια από αυτά.
(Ένα ακόμα θέμα είναι ο χειρισμός της πρόσφατης κατάστασης από τα ΜΜΕ σου και τους αρδ που είναι στο payroll σου.)
Το διχασμό τον προκάλεσες και τον προκαλείς εσύ, όχι ο κατσαρης.
Ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος και μόνος υπεύθυνος για αυτό είσαι εσύ.
Αν θες να σώσεις την υστεροφημία σου και αν αγαπάς όπως λες τον ΠΑΟΚ πούλησε και φύγε σήμερα.
Αυτή τη στιγμή κρατάς τον ΠΑΟΚ όμηρο.
Η εμπιστοσύνη έχει δυστυχώς χαθεί και το γυαλί έχει σπάσει.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχει βάλει κι αυτός το χεράκι του...
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί θεωρείτε ότι ο - όποιος - Σταθόπουλος γράφει με εντολή Σαββίδη. Αυτό σημαίνει ότι 13 χρόνια τώρα δεν έχετε κατανοήσει τι παίζεται.

Γιατί προφανώς όποιος έχει άλλη άποψη δεν ξέρει τι του γίνεται.Ευτυχως έχουμε τους γνωστούς 3-4 να μας δείχνουν το φως.
Άβαταρ μέλους
astral
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από astral »

Ποια άποψη?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Nikodiai έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί θεωρείτε ότι ο - όποιος - Σταθόπουλος γράφει με εντολή Σαββίδη. Αυτό σημαίνει ότι 13 χρόνια τώρα δεν έχετε κατανοήσει τι παίζεται.

Γιατί προφανώς όποιος έχει άλλη άποψη δεν ξέρει τι του γίνεται.Ευτυχως έχουμε τους γνωστούς 3-4 να μας δείχνουν το φως.
Όλες οι απόψεις είναι δεκτές, αρκεί να γίνονται με σωστά επιχειρήματα και να αποφεύγονται οι "χαρακτηρισμοί".

Ξεπερνάω λοιπόν το τελευταίο "ειρωνικό" σχόλιο και ας συνεχίσουμε την συζήτηση κόσμια.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το λευτεριά στην Θεσσαλονίκη ξέχασες
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από navigator11 »

Saul Goodman έγραψε:Είμαι χρόνια στο paokmania αλλά πρώτη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω.
Κύριε Σαββίδη, Ιβάν μας, ευεργέτη μας. Τα καλά που έκανες για τον ΠΑΟΚ πολλά (δεν χρειάζεται να τα αναφέρω) ολοι τα αναγνωριζουμε και κάνεις δεν θα τα ξεχάσει.
Πλέον όμως με αυτά που εδώ και χρόνια κάνεις (η δεν κάνεις) η ζυγαριά γέρνει επικίνδυνα προς το αρνητικό. Η τεράστια κοροϊδία με το γήπεδο, η κοροϊδία με το προπονητικό, η μη μεταγραφές (ο ανταγωνισμός ξεφεύγει επικίνδυνα), η μη ανανέωση και το "αυριανό" ξεπούλημα Ντελια είναι κάποια από αυτά.
(Ένα ακόμα θέμα είναι ο χειρισμός της πρόσφατης κατάστασης από τα ΜΜΕ σου και τους αρδ που είναι στο payroll σου.)
Αν θες να σώσεις την υστεροφημία σου και αν αγαπάς όπως λες τον ΠΑΟΚ πούλησε και φύγε σήμερα.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ.

Καλώς ήρθες, φίλε. Πρέπει να διαθέτεις πάντως Ιώβεια υπομονή σαν άνθρωπος.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Saul Goodman έγραψε:Είμαι χρόνια στο paokmania αλλά πρώτη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δυστυχώς είναι αυτή.
Με σεβασμό στην προσφορά του Σαββίδη, χωρίς να θιγεί το πρόσωπο, ούτε η υστεροφημία του, χωρίς κραυγές και χαρακτηρισμούς, ο ΠΑΟΚ πρέπει να γυρίσει σελίδα.
Ο ανταγωνισμός αλλάζει. Πατάει γκάζι με την αβάντα του αθηναϊκού κράτους. Ο ΠΑΟΚ θέλει νέο καύσιμο για να ακολουθήσει. Καλό είναι να γίνει αυτό συναινετικά με σεβασμό σε όλους. Είμαστε σε οριακό σημείο. Όπως το 2012 μας έσωσε ο Σαββίδης, έτσι και τώρα χρειάζεται όχι να μας σώσει αλλά να μας δώσει την περαιτέρω ώθηση αυτός που μπορεί, όχι μόνο για οικονομικούς αλλά και άλλους λόγους.
Προσωπική άποψη.
Miles
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Miles »

Saul Goodman έγραψε:Λευτεριά στον ΠΑΟΚ.

From the river (τέσσερα έχετε εκεί κοντά) to the sea, PAOK will be free
Άβαταρ μέλους
astral
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από astral »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Nikodiai έγραψε:

Όλες οι απόψεις είναι δεκτές, αρκεί να γίνονται με σωστά επιχειρήματα και να αποφεύγονται οι "χαρακτηρισμοί".

Ξεπερνάω λοιπόν το τελευταίο "ειρωνικό" σχόλιο και ας συνεχίσουμε την συζήτηση κόσμια.

Το "έδωσε εντολή ο Σαββίδης στον δημοσιογράφο να γράψει το συγκεκριμένο άρθρο" είναι άποψη?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”