Nikodiai έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Με το που διαβάζεις κάτι (θετικό) για Ιβάν σε πιάνει αμόκ ή κάτι παρόμοιο;
Με πιανει αμοκ να με κοροιδευουν στα μουτρα μου.Αλλο η κοροιδια αλλο δεν μπορω να βαλω λεφτα.Αν εσυ το βλεπεις για θετικο,συγχαρητηρια, αποψη σου.
Θα με κορόϊδευαν στα μούτρα μου αν δεν υπήρχε καθόλου πρόταση.
Εσύ βέβαια έχεις πειστεί ότι δεν υπήρξε και ότι οι δημοσιογράφοι λένε ψέμματα, για να προστατέψουν τον Ιβάν.
Τόσα χρόνια είναι στην Ελλάδα ο Ιβάν δεν έχεις καταλάβει ότι το 90% των δημοσιογράφων είναι εναντίον του;
Τις λαμπρές ημέρες που η Σία Κοσιώνη έλεγε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ότι στα Χανιά πιάστηκε φορτηγό πλοίο, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, που έκανε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων τις ξέχασες;
Τόσο απατεώνες είναι!
Τόσο μεγάλο αγκάθι είναι γι αυτούς ο Ιβάν!
Από την πρώτη ημέρα τον πολεμούν με λύσσα. Από το ότι δεν έχει δεύτερο σακάκι μέχρι τις ματαιώσεις των διαγωνισμών για τα λιμάνια του Βόλου και της Αλεξανδρούπολης που θα πήγαιναν, ΝΟΜΙΜΑ, στα χέρια του προέδρου μας.
Δεν θέλω να σε πείσω, δεν το επιδιώκω. Υποστήριξε όποιους θέλεις. Τις δύσκολες ημέρες όμως του 2012, που κινδυνεύαμε με υποβιβασμό ΜΟΝΟΝ αυτός ήρθε. Κανείς άλλος.