Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ρε συ φωτη σορρυ αλλα τι μας λες τωρα οτι ο τεο θα εχεζε ευρω????η λειτουργια της παε ειναι η ιδια και ο ζαγορ ειναι ακομα κοντα στα πραγματα...δε μπορω να καταλαβω γιατι τα γραφεις αυτα ειναι οντως πολυ υποτιμητικα για το νεο μας προεδρο...λες και αν ηταν ο τεο θα ειχαμε αλλα εσοδα...απο την αμκ θα περιμαενε και αυτος τι νομιζεις???ή εχτος που να το πας στη λυση του μεγαλοπαραγοντα αραβες ρωσοι κινεζοι δεν ξερω και εγω τι...Photis έγραψε:Θα υπάρξουν κι άλλες παραιτήσεις λίαν συντόμως αν δεν επανέλθει ο ΤΕΟ στη φυσική του θέση...Αυτή είναι η διοίκηση που ο ΤΕΟ επέλεξε.Ακέφαλη δεν μπορεί να λειτουργήσει δυστυχώς...
Τα πράγματα διοικητικά δεν είναι και τα καλύτερα.Χρειάζονται άμεσα χρήματα,άμεσα και η αύξηση δεν πρόκειται να κάνει δυστυχώς την διαφορά....Λύση για τα παιδιά του εξωτερικού πιθανότατα δεν πρόκειται να βρεθεί...Άρα καταλαβαίνει κανείς πως το πάλι το πολύ 1 ή 2 εκατομύρια θα μαζευτούν και αυτά αν...Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα ιδίως αν δεν επιστρέψει ο ΤΕΟ...Αυτά πρέπει να μας απασχολούν και όχι τόσο το αγωνιστικό αν και εμείς πάντα αυτό βλέπουμε.Χωρίς αυτή την διοίκηση είμαστε τελειωμένοι.Πάλι στο βόθρο θα βυθιστούμε...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δεν ανησυχώ ρε παιδιά για την παραίτηση. Τα μέλη του ΔΣ δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες, ανέλαβαν στα δύσκολα για να βγάλουν το κάρο απο τη λάσπη. Λογικό είναι κάποια στιγμή να κουράστηκαν. Πιστεύω ότι η διοικητική αλληλουχία θα είναι ορθολογική και δεν θα μας προβληματίσει.
Όσο για το οικονομικό πρόβλημα, δεν είναι καινούργιο. Αυτά τα ξέραμε. Στο κάτω-κάτω και ο Τεό δεν είναι Κόκκαλης να χώνει φράγκα. Τι σημασία έχει που έφυγε; Κι ο Ζήσης μια χαρά προσπαθεί το παλικάρι...
Όσο για το οικονομικό πρόβλημα, δεν είναι καινούργιο. Αυτά τα ξέραμε. Στο κάτω-κάτω και ο Τεό δεν είναι Κόκκαλης να χώνει φράγκα. Τι σημασία έχει που έφυγε; Κι ο Ζήσης μια χαρά προσπαθεί το παλικάρι...
Ο σεβασμός δεν έχει να κάνει με αυτά που λέω.Εγώ θεωρώ τον Ζήση ικανότερο παράγοντα του ΤΕΟ που δεν ήταν ούτε θα γίνει παράγοντας ποτέ του.Άλλα λέω...Ο ΤΕΟ είναι κοντά δεν έφυγε ποτέ αλλά δεν είναι μπροστά.Η διοίκηση αυτή χάνει τα στεγανά της...Σε λίγες μέρες πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες παραιτήσεις...το θέμα δεν έχει να κάνει καθόλου με Ζήση.Τελειώνοντας θα πω ένα πράγμα,ο Κονσεϊσάο ΔΕΝ είναι τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ αλλά διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.Η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι για τον νόμιμο κάτοχό της...τον Ζήση.kos έγραψε:φιλε φωτη θα περιμενα να εχουμε λιγο περισσοτερο σεβασμο προς τον ζηση βρυζα. ειναι φιλε μου πολυ υποτιμητικο αυτο που γραφεις για τον ζηση, ειδικα οταν ολοι ξερουμε οτι αν δεν δεχοταν να αναλαβει την προεδρια θα υπηρχε σοβαρο προβλημα στην ομαδα. η ομαδα δεν ειναι ακεφαλη επειδη υπαρχει ο βρυζας.
και στο κατω κατω ο ζαγορακης, το οποιο ολοι σεβομαστε, δεν ειναι κανενα παιδακι που πηρε μια αποφαση χωρις να την σκεφτει. οπως δεν ειναι κανενα παιδακι ο ζησης για να του πει καποιος οτι ενταξει τωρα που ξεπερασε το οποιο προβλημα του ο ζαγορακης δεν σε εχουμε αναγκη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Τρί 24 Νοέμ 2009, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Exει περασει στα ψηλα δυστυχως η παραιτηση...Υπαρχουν προβληματα που καλο ειναι να λυθουν τωρα και οχι να περιμενουμε και αλλες παραιτησεις και βρεθουμε προ εκπληξεως......Το ΠΑΟΚ πανω απο λα να μην το ξεχναμε////
Μην πω καλύτερα..DimisK έγραψε:Δεν ανησυχώ ρε παιδιά για την παραίτηση. Τα μέλη του ΔΣ δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες, ανέλαβαν στα δύσκολα για να βγάλουν το κάρο απο τη λάσπη. Λογικό είναι κάποια στιγμή να κουράστηκαν. Πιστεύω ότι η διοικητική αλληλουχία θα είναι ορθολογική και δεν θα μας προβληματίσει.
Όσοι δεν ακούσατε δεν πειράζει.Θα μάθουμε λίαν συντόμως τις εξελίξεις στα διοικητικά...

μαιστα.....στενοτης.....απο το ΠΑΟΚ εφυγε ο εκτελεστικος διευθυντης (που ειχε αναλαβει τις επαφες με λιγκα, ΕΠΟ, ουεφα)και δεν αντικατασταθηκε, ο προεδρος (αντικατασταθηκε) ανοιγοντας τη θεση για τον σερτζιο, και ο μανδρινος που ειχε αναλαβει την οργανωση των γραφειων (ο μακης νομιζω πλεον εχει αναβαθμισμενο ρολο).....οι ανθρωποι του τεο αποχωρουν σταδιακα...αρα πρεπει να μπουνε νεοι παραγοντε ςσοβαροι της επιλογης του ζηση ωστε να συνεχισει να λειτουργει θετικα η ομαδα....για τα οικονομικα τα θεματα ειναι γνωστα .....ψαχνουμε 2 μυρια για φετος.....ταδε εφη ο προεδρος.....
Εγώ δεν τον άκουσα, αλλά από αυτά που συμβαίνουν στη διοικηση τον τελευταίο καιρό αρχίζω και ανησυχώ για το καλοκαίρι.... δεν έχω καμιά ένδειξη ότι αυτή η διοίκηση θα συνεχίσει το έργο της και φοβάμαι μήπως έχουμε παλαιές και ανατριχιαστικές καταστάσεις...Photis έγραψε:Όποιος άκουσε τον Τσορμπατζόγλου σήμερα κατάλαβε...
Μονο που το ακουω αυτο παιδια.. ανατριχιαζω.. και φοβαμαι συγχρωνος.
Δεν θελω ουτε μια στο εκατομμυριο να σκεφτομαι την επιστροφη στα πετρινα χρονια. Ποσο μαλλον μετα απο 3 χρονια εξυγιανσης, χωρις καμια σοβαρη διακριση...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!
Δεν θελω ουτε μια στο εκατομμυριο να σκεφτομαι την επιστροφη στα πετρινα χρονια. Ποσο μαλλον μετα απο 3 χρονια εξυγιανσης, χωρις καμια σοβαρη διακριση...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!
ρε παιδια εγω τον ακουσα τον τζορμπα δεν ειπε τπτ παραπανω απο αυτα που μας ειπε η διοικηση...ειμαστε 2 μυρια μεσα που πιστευουν θα καλυφτουν απο πλει οφ εισητηρια αγωνων και αμκ...μην βλεπουμε παντου φαντασματα...