Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

aivas19 έγραψε:Σωστος που παραδεχεσαι οτι επικροτησες τη Νοβα που δε μας εδωσε τηλεοπτικο και δεν πληρωνες για ΠΑΟΚΤΒ για να στηριξεις. Αν ψηφισες και την κυβερνηση που πηγε να μας ριξει κατηγορια παιρνεις και μπονους ενα ταξιδι στην Ξανθη με τη Μαρουπα

Μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα χωρίς καμία λογική...κοίταξε το ,έχεις θεμα
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Patron έγραψε:Υπόθεση Ντρέιφους

Που ήταν ο λαός να στηρίξει την μετοχή του ΟΛΘ?

Ένας Εμίλ Ζολά μας λείπει.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Η πίεση φέτος σε Σαββίδη θα είναι πολύ μεγάλη. Από πολλά μέτωπα εντός και εκτός.
Να δούμε τις αντοχές του.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

TylerDurden έγραψε:
Patron έγραψε:Υπόθεση Ντρέιφους

Που ήταν ο λαός να στηρίξει την μετοχή του ΟΛΘ?

Ένας Εμίλ Ζολά μας λείπει.

J'Accuse
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Τι βλακείες περί μη στήριξης είναι αυτές.
Καταρχάς όσον αφορά τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη αν και πρώτο κόμμα είχε μειωμένα ποσοστά.
Σε μια κοινωνία γερασμένη πόσοι πιστεύεις ψηφίζουν -και- λόγω ομάδας; Άλλωστε και ο Ιβάν μια χαρά τα είχε με στελέχη της ΝΔ στη β.Ελλάδα, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είναι παίζει μπάλα.
Παρουσία στο γήπεδο; Πάντα 13-20 χιλιάδες διαρκείας με κορονοϊους χωρίς να ξέρεις πόσα ματς θα δεις, με γελοίες αποφάσεις ΝΔ για τιμωρίες, gov κλπ.
PAOK tv; Δεν γνωρίζουμε νούμερα, προχειροδουλειά, σαιζόν που είχες 20.000 διαρκείας εγώ που πάω συνέχεια εντός δεν το χρειαζόμουν, όλοι το ψαχναν σπασμένο, μηδενικοί έλεγχοι σε μαγαζιά που το βλέπαν πειρατικά.
Έχουμε θεοποιήσει ότι η ομάδα δεν έχει πρόβλημα όπως άλλες δεκαετίες δηλαδή τα αυτονόητα.
Ο ΠΑΟΚ τα σχεδόν 15 χρόνια του Ιβάν πόσες φορές πήγε καθαρά για το πρωτάθλημα;
Εγώ λέω 2017-2020.
Το 2014/15 ουσιαστικά μόλις στη δεύτερη του χρονιά η ομάδα είχε τον Άγγελο προπονητή κι ένα αστείο ρόστερ.
Τα πήρε στο κρανίο μετά τον ημιτελικό με τη μπούκα και το πέναλτι στον Μακ το 2016.
Άρχισε να φτιάχνει πραγματικά δυνατή ομάδα το 2016/17.
Απ'το 2020/21 μπορεί να πήραμε ένα κύπελλο κι ένα πρωτάθλημα αλλά η ομάδα είναι παρατημένη τέλος πάντων όλοι βλέπετε τι γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Φτάνουμε Ιούλιο 2025 ξεκινάει η προετοιμασία και η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 6-7 δυνατούς παίκτες ενδεκάδας.
Αν δεν γινόταν η φάση με τον Κατσαρή παίζει να είχε χαιρετήσει και ο Κωνσταντέλιας.
Αλλά δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ζήσαμε χειρότερα που αγωνιστικά μόνο να το πάρεις η διαιτησία λόγω VAR και ξένων δεν μπορεί να είναι όπως ήταν μέχρι πρόσφατα.
Ναι ας έχει πίεση που σιγά τη πίεση δηλαδή κερδισμένος βγήκε μέχρι σήμερα και μόνο ο κακός Κατσαρής τα ακούει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

aivas19 έγραψε:Σωστος που παραδεχεσαι οτι επικροτησες τη Νοβα που δε μας εδωσε τηλεοπτικο και δεν πληρωνες για ΠΑΟΚΤΒ για να στηριξεις. Αν ψηφισες και την κυβερνηση που πηγε να μας ριξει κατηγορια παιρνεις και μπονους ενα ταξιδι στην Ξανθη με τη Μαρουπα

Σόρι ρε φίλε αλλά αυτό το ΠΑΟΚτβ γιατί να το χρεώνεται ο κόσμος ? Από πότε πρέπει ο κόσμος να αγοράζει συνδρομητικές μόνο για την ομάδα του, ειδικά στην Ελλάδα ?
Δηλαδή οι άλλοι που δε βγάζουν μαλακες είναι ή πιστεύεις ότι άμα βγει γάβροςτβ θα πάει τρένο ?

Ο κόσμος μόνο εισιτήρια πρέπει να αγοράζει και να πηγαίνει γήπεδο, φτάνει να του χρεώνουμε ότι να ναι.
Αν απέτυχε το ΠΑΟΚτβ φταίνε αυτοί που το στήσανε χωρίς να κάνουν τις σωστές εκτιμήσεις
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οτιδηποτε δικαιολογια μπορουμε να σκεφτουμε για να μην παραδεχθουμε οτι ο κοσμος δεν στηριξε και ηταν οκ με την ντροπιαστικη προσφορα τηλεοπτικου συμβολαιου απο τη Νοβα (τεχνηεντως δεν αναφερεται;) Ποιος ειπε οτι πρεπει; έκαναν σε αλλον τετοια προσφορα για να αρνηθει και δεν το θυμαμαι; Το ΠΑΟΚΤΒ απετυχε γιατι ο κοσμος ηταν οκ με το στησιμο που φαγαμε απο τη Νοβα και οποιον εριξε την εντολη απο ανωθεν. Συνεχιστε
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Οτιδήποτε δικαιολογία μπορούν να σκεφτούν κάποιοι αρκεί να φταίνε ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ εκτός από την κεφαλή της ομάδας.
Όταν τιμωρήθηκε η ομάδα με 10 αγωνιστικές κλειστή Τούμπα, σκέφτηκε ο Ιβάν και οι υποτελεις του, να δώσουν έναν δωρεάν κωδικό σε όλους όσους είχαν διάρκειας ? Έτσι σαν κίνηση καλής θέλησης ρε αδερφέ.... το ΠΑΟΚ ΤΒ ήταν εκεί και θα ήταν πανεύκολο. Αλλά ποιος να νιωσει και να σεβαστει τον κόσμο που πλήρωσε διάρκειας και αγώνες δεν έβλεπε.

aivas19 αν και είσαι παρα πολυ συχνά προκλητικός με τις απαντήσεις σου και το κυνηγητό σου σε ΚΑΘΕ μήνυμα με την ανάλογη ανοχή από τους υπεύθυνους, να ξέρεις ότι έχεις την συμπάθεια μου σε αυτό που περνάς και θα περάσεις
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

aivas19 έγραψε:
Billpaok666 έγραψε:Το κυματακι γίνεται τσουναμι σιγά σιγά αλλά ο Ιβάν και οι εμπιστοί του μοιράζουν καθρεπτακια.
Συνεχίστε......

Εικόνα

Καλό βράδυ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από aivas19 »

Τοσο πολυ σε πειραξε το ωχ ωχ ωχ; Δε χρειαζεται να εκτοξευεις απειλες [FACE WITH TEARS OF JOY]

Κανεις δεν ειπε οτι δε φταιει η διοικηση σε τιποτα (πχ σημερα γραφτηκε σχολιο που λεει το αναποδο) αλλα οκ καταλαβαινω οτι πρεπει να πεις αυτα που βολευουν για να το παιξεις θυμα. Εδω θα μαστε [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] περαστικα και σε σενα ευχομαι
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ποια είναι η στιγμή που ένας ευεργέτης δεν είναι πια ευεργέτης;
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ποια είναι η στιγμή που ένας ευεργέτης δεν είναι πια ευεργέτης;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όλοι μας θα θέλαμε να είναι διαφορετική η κατάσταση , να είναι εδω ο Ιβαν να μην υπάρχει πόλεμος και κάκιστες διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας.

Να μην ήταν στοχοποιημένος , να μην είχε πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων , να μην ήταν στο μάτι του κυκλώνα .

Πρέπει να κατανοούμε την πραγματικότητα και να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να λειτουργούμε μέσα σε αυτή.

Όσοι φαντάζονται κάποιον άλλον στο τιμόνι του ΠΑΟΚ , αναφαίρετο δικαίωμα τους.

Όμως η δική μου ηλικία που συνεπάγεται και τις ανάλογες εμπειρίες ιδιοκτησίας και διοίκησης του ΠΑΟΚ οδηγούν τη λογική μου ότι ο Ιβαν ήταν αυτό που έλειπε απο τον ΠΑΟΚ μας .

Είναι εδω και προσπαθεί στα πλαίσια των δυνατοτήτων να μεγαλώσει την ομάδα μας.

Με τόσες δυσκολίες και πάλι είμαστε πρωταγωνιστές. Αν θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές?

Είναι ένα πολύπλοκο ερώτημα και αρκετά δεδομένα να λένε πως όχι.

Όμως μέχρι τη μέρα που ο Ιβαν θα είναι εδω θα τον εμπιστεύομαι ακόμα και στα λάθη του.

Θα έχω την υπομονή ή καλύτερα θα υπομένω μαζί του. Μπορεί να καταλήξουμε και εκτός πλέι οφ....όλα είναι δυνατά όμως αυτό δεν είναι καταστροφή.

Καταστροφή είναι η διάλυση , καταστροφή είναι να έχεις έναν άλλον ιδιοκτήτη που θα έχει τον ΠΑΟΚ ως ακόμα μια επιχείρηση και δεν θα πολυνοιάζεται συναισθηματικά για αυτή. Να μην βάζει το κορμί του μπροστά ούτε να θυσιάζει την εικόνα του ή και τις προσβάσεις του στην εξουσία για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια.

Ο Ιβαν ήρθε και έγινε ΤΕΙΧΟΣ για την ομάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ίσως να είναι και ο χαρακτήρας μου ή η ηλικία μου που αντιμετωπίζω με καχυποψία την αλλαγή που πήγε να συντελεστεί με πλάγιο τρόπο.

Όποιος είναι μάγκας ας πάει στα ίσια και ας ζητήσει τον ΠΑΟΚ απο τον Ιβαν.

Παρατηρώ ότι για άλλο ένα καλοκαίρι δυσκολευόμαστε μεταγραφικά οπότε μάλλον έτσι θα είναι τα καλοκαίρια μας.

Προτιμώ πρώτα να ολοκληρωθεί η δημιουργία του προπονητικού κέντρου καθώς ο χώρος αυτός είναι σημαντικός για την λειτουργία της ομάδας.

Οι προπονητικές και βοηθητικές υποδομές είναι ύψιστης σημασίας ως εργασιακός χώρος .

Το νέο γήπεδο είναι επίσης σημαντικό για την αύξηση των εσόδων όμως θεωρώ ότι έρχεται στη προσωπική μου αξιολόγηση 2ο μετά το προπονητικό κέντρο.

Το νέο γήπεδο προσφέρει περισσότερα οφέλη στον < πελάτη> παρά στον εργαζόμενο ( ποδοσφαιριστή).

Σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο μπορείς να προσελκύσεις πιο εύκολα προπονητές και γενικά ποδοσφαιράνθρωπους που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τα ταλέντα σου , να τα αναδείξεις πιο εύκολα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

van rooy έγραψε:Όλοι μας θα θέλαμε να είναι διαφορετική η κατάσταση , να είναι εδω ο Ιβαν να μην υπάρχει πόλεμος και κάκιστες διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας.

Να μην ήταν στοχοποιημένος , να μην είχε πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων , να μην ήταν στο μάτι του κυκλώνα .

Πρέπει να κατανοούμε την πραγματικότητα και να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να λειτουργούμε μέσα σε αυτή.

Όσοι φαντάζονται κάποιον άλλον στο τιμόνι του ΠΑΟΚ , αναφαίρετο δικαίωμα τους.

Όμως η δική μου ηλικία που συνεπάγεται και τις ανάλογες εμπειρίες ιδιοκτησίας και διοίκησης του ΠΑΟΚ οδηγούν τη λογική μου ότι ο Ιβαν ήταν αυτό που έλειπε απο τον ΠΑΟΚ μας .

Είναι εδω και προσπαθεί στα πλαίσια των δυνατοτήτων να μεγαλώσει την ομάδα μας.

Με τόσες δυσκολίες και πάλι είμαστε πρωταγωνιστές. Αν θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές?

Είναι ένα πολύπλοκο ερώτημα και αρκετά δεδομένα να λένε πως όχι.

Όμως μέχρι τη μέρα που ο Ιβαν θα είναι εδω θα τον εμπιστεύομαι ακόμα και στα λάθη του.

Θα έχω την υπομονή ή καλύτερα θα υπομένω μαζί του. Μπορεί να καταλήξουμε και εκτός πλέι οφ....όλα είναι δυνατά όμως αυτό δεν είναι καταστροφή.

Καταστροφή είναι η διάλυση , καταστροφή είναι να έχεις έναν άλλον ιδιοκτήτη που θα έχει τον ΠΑΟΚ ως ακόμα μια επιχείρηση και δεν θα πολυνοιάζεται συναισθηματικά για αυτή. Να μην βάζει το κορμί του μπροστά ούτε να θυσιάζει την εικόνα του ή και τις προσβάσεις του στην εξουσία για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια.

Ο Ιβαν ήρθε και έγινε ΤΕΙΧΟΣ για την ομάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Δηλαδη αυτη τη στιγμη που ακριβως βαζει ο Ιβαν το κορμι του μπροστα?? Ανυπαρκτος ειναι και μουγκα στη στρουγκα κανει σε περιπτωσεις οπως πχ τιμωρια λουτσεσκου και μη τιμωρια αλμειδα..
Μπερδευεσαι με τον ιβαν προ 2020 και με τον ιβαν μετα..
Μεχρι και με μαρουπα σιγη ιχθυος εκανε η παε, ενω με κατσαρη εβαλε 160 αρδακια να βγαζουν αρθρα σε ολα τα μιντια..
Εμενα δεν με ενδιαφερει να ειμαι αιωνια με εναν ιβαν σε εξορια ουτε εχω υπομονη να ειμαι σε οικονομικο μνημονιο. Μακαρι να μπει καποιος που θα ασχολειται ενεργα και δεν θα εχει την ομαδα σε κατασταση ζομπι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”