Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Mωρε μακάρι να έρθει ο Πετκοβιτς που κολλάει στα θέλω του Λουτσεσκου. Και κατά μέτωπον και με πλάτη και συμμετοχικος και αξιόλογη τεχνική έχει. Οκ δεν είναι γρήγορος, κάτι θα του έλειπε. Κατά τα άλλα τανκ είναι και στα καλύτερα του ηλικιακά συν διεθνής, συν βαλκάνιος και εκ των αρχηγών στην Ντιναμο. Για μένα κελεπούρι.
Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ πάντως κρατάω την δήλωση του Ιβάν στους συνδέσμους ότι θα κάνει ότι μπορεί για να έχουμε ομαδάρα φέτος.
Με το κλίμα που επικρατεί, η λόγος του πλέον αποκτάει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα.
Αυτό από που προκύπτει ; Είναι κάτι επίσημο ή κάτι που κάποιος άκουσε από γνωστό του φίλου του ξαδέρφου ;
buffalobill4 έγραψε:Mωρε μακάρι να έρθει ο Πετκοβιτς που κολλάει στα θέλω του Λουτσεσκου. Και κατά μέτωπον και με πλάτη και συμμετοχικος και αξιόλογη τεχνική έχει. Οκ δεν είναι γρήγορος, κάτι θα του έλειπε. Κατά τα άλλα τανκ είναι και στα καλύτερα του ηλικιακά συν διεθνής, συν βαλκάνιος και εκ των αρχηγών στην Ντιναμο. Για μένα κελεπούρι.
Αφου λενε οτι περσι ο Λουτσε τον εκοψε. Δεν ισχυει;
Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ πάντως κρατάω την δήλωση του Ιβάν στους συνδέσμους ότι θα κάνει ότι μπορεί για να έχουμε ομαδάρα φέτος.
Αυτό πως επισημοποιήθηκε? Επειδή το ανέφερε ένα παλικάρι εδώ (που δεν υπονοώ κάτι για αυτόν αλλά για τη γενικότερη εγκυρότητα της πληροφορίας).
Δεν αμφισβητώ το θέλω του Ιβάν. Το "μπορώ" είναι που έχει γκριζάρει. Και όταν βασιζόμαστε στο "θα κάνω ο,τι μπορώ", εγώ δεν κοιμάμαι ήσυχος.
Εσένα σου φαίνεται η ομάδα να κινείται με άνεση και ότι "παιζουν" παιχταράδες στις λίστες?
ΥΓ. Και πέρσι για τον Ιβάν, είχαμε την καλύτερη ομάδα των 12 ετών του στον ΠΑΟΚ...
Ον τοπικ: ταμείο την πρώτη μέρα στην Ολλανδία. Ας πάρουν όσους θέλουν οι άλλοι, εμείς 2,5 εβδομάδες υπομονή ακόμα ας την κάνουμε.
- buffalobill4
aivas19 έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Mωρε μακάρι να έρθει ο Πετκοβιτς που κολλάει στα θέλω του Λουτσεσκου. Και κατά μέτωπον και με πλάτη και συμμετοχικος και αξιόλογη τεχνική έχει. Οκ δεν είναι γρήγορος, κάτι θα του έλειπε. Κατά τα άλλα τανκ είναι και στα καλύτερα του ηλικιακά συν διεθνής, συν βαλκάνιος και εκ των αρχηγών στην Ντιναμο. Για μένα κελεπούρι.
Αφου λενε οτι περσι ο Λουτσε τον εκοψε. Δεν ισχυει;
Δεν το έχω ακούσει αυτό. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχει ότι ζητάει ο Λουτσεσκου. Και για την θέση δεν ζητάει και λίγα
-
pagotatzis έγραψε:aivas19 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Το 24 γράφει ότι δεν ισχύει και ότι ο Πέτκοβιτσ δεν ειναι μέσα στους 2 φορ που μιλάμε
Σωθηκαμε
Ναι αλλά είναι ο τρίτος ,και όταν μας κλασουν οι δυο άλλοι τότε θα είναι ο πρώτος !
Αλλά τι μιλάμε για Φορ
Θα ανανεώσει ο Μπράντον και θα παίζει βασικός
Μπράντον Τόμας να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις...
Κρίμα, και περίμενα μέχρι τέλος του μήνα να είχαμε τουλάχιστον βασικό κορμό με 3-4 νέες μεταγραφές...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τετ 25 Ιουν 2025, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας φέρουν τον Σάντρο να τελειώνουμε γιατί μας βλέπω με Μπράντον στο τέλος. Μπορεί να έχει κάτι χρόνια να παίξει φορ, αλλά είναι παίκτης για 3 θέσεις. Εφόσον δεν υπάρχει σάλιο και σκοπεύουν να μείνουν με Τάισον βασικό, πάρε Σάντρο να έχεις λύση κι εκεί χωρίς επιπλέον μεταγραφή. Άμα έδενε κι ένας Τετέι μαζί θα το αγόραζα χθες έτσι όπως ήμαστε.
- abc_o_ karpouzas
[quote="Jairo"],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 25 Ιουν 2025, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Πετκοβιτς πέρσι ταλαιπωρήθηκε από κοιλιακούς προσαγωγούς αλλά δεν έκανε εγχείρηση...για αυτό μακριά
-keeper- έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ πάντως κρατάω την δήλωση του Ιβάν στους συνδέσμους ότι θα κάνει ότι μπορεί για να έχουμε ομαδάρα φέτος.
Αυτό από που προκύπτει ; Είναι κάτι επίσημο ή κάτι που κάποιος άκουσε από γνωστό του φίλου του ξαδέρφου ;
Ενώ αυτά που μεταφέρουν οι αρδ σε κάθε σελίδα και προκαλούν την γκρίνια..γκαραντι!! Εγγύηση
- abc_o_ karpouzas
renegade έγραψε:Ο Πετκοβιτς πέρσι ταλαιπωρήθηκε από κοιλιακούς προσαγωγούς αλλά δεν έκανε εγχείρηση...για αυτό μακριά
ξαναδες την φαση που κανει το γκολ η δυναμο πως χανει την μπαλα πηγαινοντας να την κοντρολαρει...
και μετα ελα να...σκεφτουμε...τι θα συζητουσαμε...εδω μεσα αν σε ατην την φαση φορουσε ασπρομαυρα...
ολοι οι ...προβληματικοι...παικτες που ηρθαν τα τελευταια χρονια στον ΠΑΟΚ αλλου πρεπει να ψαξουμε τα αιτια των προβληματων ... και οχι στο εαν μπορουσαν η δεν μπορουσαν..
- George Best
abc_o_ karpouzas έγραψε:Jairo έγραψε:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
με στόχο να "πετάξουν" κάποια εκατομμύρια σε συγκεκριμένες τσέπες...
Καταντησαμε κέντρο αποκατάστασης και ρισταρτ καριέρας, μαγαζί τα τελευταία ένσημα...ταβέρνα η καλή παρέα.
..............................
..
τι ειναι αυτα που γραφετε με τοση ευκολια ρε παιδια???![]()
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί σοκαρίστηκες ρε φίλε.
Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον πλανήτη ο αγαπητός Αλί θα ειχε χαιρετήσει στο πρώτο 6μηνο και θα είχαν πάρει αντικατάσταση από το πάνω ράφι, πόσο μάλλον δεδομένου του ότι κυνηγούσες πρωτάθλημα και προχωρούσες Ευρωπη.
Εμείς προσπαθήσαμε με το ζόρι 2 χρόνια να παίξει μπάλα.
Πέρυσι πήρες πρωτάθλημα βγαίνεις τσουλου και πας προκριματικά με Σβαμπ Οζντοεφ βασικούς.
Μεταγραφές 31 Αυγούστου, παρακαλώντας να μείνει κάνας ελεύθερος 32+ να πάρεις.
------
Δηλαδή η παρανόια για κάποιους είναι η αποτύπωση των γεγονότων και της πραγματικότητας και όχι ότι στην πρώτη στραβή θα βρίζουμε τον Λουτσε που παλεύει με σφεντόνα...
2 χρόνια ακούμε για την αναπροσαρμογη του Ντελια...
Δεν έχει κανένα νόημα να γίνουν μέτριες και υψηλού ρίσκου κινησεις απλα για να πούνε ότι προσπαθήσαμε αλλά δε μας βγήκαν οι επιλογές. Ας μείνει το ροστερ όπως ειναι.Τη 4η θέση την εχουμε. Για οτιδήποτε άλλο πρέπει να γίνουν σοβαρές και ακριβές κινήσεις...
Η πραγματικότητα αυτή είναι βλέποντας τις κινήσεις που κάνουν οι ανταγωνιστές μας.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ εχει έναν προπονητή που καταφερνει να παίρνει το 200% από το ροστερ του. Πλέον όμως δεν είναι αρκετό.
Εάν δεν παίζουνε πολλά φράγκα θέλω μεταγραφές χωρίς ρίσκο και ας είναι από το μεσαίο ράφι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τετ 25 Ιουν 2025, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.