Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

aivas19 έγραψε:Ο κοσμος φερθηκε με αχαριστια πολλες φορες και δε σταθηκε διπλα του

Ποιοι μας πηραν ατομα απο τις ακαδημιες; Ο ΓΧ ειχε φυγει εδω και ποσο καιρο

Καλά οκ ,δες διαφορά στη συμπεριφορά των βαζελων στο βαρδινογιαννη ,των γαυρων στον Κόκκαλη κ σε αυτό που έγινε σε μας τις τελευταίες 10 μέρες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok_athens_g4 την Τετ 25 Ιουν 2025, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Πότε ο κόσμος δε στάθηκε δίπλα του;
nikos ioannidis

renegade έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι οι πληροφορίες που σου μεταφέρονται φιλτράρονται τόσο πολύ, που ξεπερνούν και τα φίλτρα που βάζουν κάτι 70άρες θείες για να μοιάζουν με 20χρονα

Πρέπει να καταστήσεις σαφές στους εδώ συνεργάτες σου ότι δεν μπορούν να σου μεταφέρουν επιλεκτικά ό,τι αυτοί θεωρούν σημαντικό

Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή σου έχει μεταφερθεί ένα κλίμα ότι είσαι καβάλα στ’ άλογο και ο κόσμος πανηγυρίζει ,αλλά αυτό απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Ελπίζω αυτά που συνέβησαν αυτές τις μέρες να σε θορυβήσουν αρκετά, για να καταλάβεις (ή μάλλον καλύτερα, για να δεχτείς) ότι ακόμα και ο καλύτερος στρατηγός, αν περιτριγυρίζεται από άχρηστους αξιωματικούς, είναι νομοτελειακό ότι θα αποτύχει.

Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο ισχύει το "είσαι η ομάδα που ήσουν στο τελευταίο σου παιχνίδι".
Αλλά δεν ισχύει μόνο για την ομάδα· ισχύει για όλους

Ιβάν μου, με δύο-τρεις αποτυχίες, ο κόσμος πολύ εύκολα μπορεί να ξεχάσει όλα τα καλά που έκανες και είναι αμαρτία από τον Θεό να τύχεις της αντιμετώπισης που έτυχε ο Παντελάκης.

Ο κόσμος βράζει, και δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε έμφαση και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Σε μια χώρα όπου ο μέσος πολίτης έχει χάσει προ πολλού το δικαίωμα να αισθάνεται περηφάνια, προσπαθεί να τη βρει σε υποκατάστατα (όπως η ομάδα του).

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια πολύ λεπτή γραμμή και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα, ώστε να γυρίσει το κλίμα.

Ως πότε θα βαράμε το σαμάρι; Το επικοινωνιακό είναι το μόνο κομμάτι στο οποίο δίνεται έμφαση.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Αχάριστος ο κόσμος, Εγώ θα προσθέσω ότι έχει και την μεγαλύτερη ευθύνη για ότι συμβαίνει :o
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

renegade έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι οι πληροφορίες που σου μεταφέρονται φιλτράρονται τόσο πολύ, που ξεπερνούν και τα φίλτρα που βάζουν κάτι 70άρες θείες για να μοιάζουν με 20χρονα

Πρέπει να καταστήσεις σαφές στους εδώ συνεργάτες σου ότι δεν μπορούν να σου μεταφέρουν επιλεκτικά ό,τι αυτοί θεωρούν σημαντικό

Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή σου έχει μεταφερθεί ένα κλίμα ότι είσαι καβάλα στ’ άλογο και ο κόσμος πανηγυρίζει ,αλλά αυτό απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Ελπίζω αυτά που συνέβησαν αυτές τις μέρες να σε θορυβήσουν αρκετά, για να καταλάβεις (ή μάλλον καλύτερα, για να δεχτείς) ότι ακόμα και ο καλύτερος στρατηγός, αν περιτριγυρίζεται από άχρηστους αξιωματικούς, είναι νομοτελειακό ότι θα αποτύχει.

Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο ισχύει το "είσαι η ομάδα που ήσουν στο τελευταίο σου παιχνίδι".
Αλλά δεν ισχύει μόνο για την ομάδα· ισχύει για όλους

Ιβάν μου, με δύο-τρεις αποτυχίες, ο κόσμος πολύ εύκολα μπορεί να ξεχάσει όλα τα καλά που έκανες και είναι αμαρτία από τον Θεό να τύχεις της αντιμετώπισης που έτυχε ο Παντελάκης.

Ο κόσμος βράζει, και δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε έμφαση και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Σε μια χώρα όπου ο μέσος πολίτης έχει χάσει προ πολλού το δικαίωμα να αισθάνεται περηφάνια, προσπαθεί να τη βρει σε υποκατάστατα (όπως η ομάδα του).

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια πολύ λεπτή γραμμή και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα, ώστε να γυρίσει το κλίμα.

To the fuckin point.
Με ώριμο, λογικό, και γεμάτο σεβασμό τρόπο.

Δύο άτομα πιστεύω έχουν απευθείας επαφή με τον Ιβάν εκτός του προπονητή.
Η Σιδηρα Κυρία και ο ΚΚ.

Μήπως επομένως πολλές από τις αστοχίες, παραλείψεις, και λανθασμένες τακτικές οφείλονται σε αυτά τα δύο άτομα?

Και να σου το ερώτημα εάν έκανε η κότα το αυγό ή το ανάποδο. Ποιος ξέρει τι και εαν ξέρει ή όχι.

Μήπως πρόεδρε να πάρεις γραμμή και από κάνα Βιερινια να δεις τι παίζει πραγματικά?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Billpaok666 έγραψε:Το κυματακι γίνεται τσουναμι σιγά σιγά αλλά ο Ιβάν και οι εμπιστοί του μοιράζουν καθρεπτακια.
Συνεχίστε......

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από aivas19 »

nikos ioannidis έγραψε:Πότε ο κόσμος δε στάθηκε δίπλα του;

ΠΑΟΚ ΤΒ, υποθεση υποτιθεμενης συνιδιοκτησιας, επιβραβευση Κουλη-Αυγενακη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 25 Ιουν 2025, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε:Ο κοσμος φερθηκε με αχαριστια πολλες φορες και δε σταθηκε διπλα του

Ποιοι μας πηραν ατομα απο τις ακαδημιες; Ο ΓΧ ειχε φυγει εδω και ποσο καιρο

Ρε παιδια ΝΙΣΑΦΙ λιγο, ΗΜΑΡΤΟΝ ποια
Ναι με τον Σαββιδη ειχαμε πρωτη φορα εναν κανονικο μεγαλομετοχο και οχι φτωχομπινε
Ναι πηραμε πρωταθληματα και κυπελλα
Ναι μας ανεβασε επιπεδο

Ποτε ακριβως ειμασταν αχαριστοι??
Και στην τελικη απο δω και περα ετσι θα παει??
"Μην μιλατε γιατι μας ανεβασε επιπεδο ο ιβαν". Ε και τι να κανουμε τωρα τουμπεκι?
Πηραμε 15 μυρια απο ευρωπη και αλλα 25 απο τζιμα. Που πηγαν τα λεφτα? Παλι δεν εχουμε ευρω οπως ακουγεται και οπως φαινεται? Πως γινεται αυτο?
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Ωχ ωχ ωχ μην γράφεται τέτοια :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σου ειπε κανεις να μην μιλας; Η το λες εσυ σε μενα για αυτα που ειπα; Δεν κτλβα. Πως η αποψη μου οτι «ο κοσμος δεν στηριξε» σημαινει «κανε τουμπεκι»; Για καντο μας λιανα λιγο να δουμε πως εισαι το θυμα σε αυτην την περιοτωση
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Billpaok666 έγραψε:Το κυματακι γίνεται τσουναμι σιγά σιγά αλλά ο Ιβάν και οι εμπιστοί του μοιράζουν καθρεπτακια.
Συνεχίστε......
Ποιοι είναι οι έμπιστοι του;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

aivas19 έγραψε:

Υπόθεση Ντρέιφους

Που ήταν ο λαός να στηρίξει την μετοχή του ΟΛΘ?
nikos ioannidis

aivas19 έγραψε:

Όσον αφορά το ΠΑΟΚ TV έχεις επίσημα νούμερα; Εγώ ξέρω ότι η NOVA μας έδωσε την επόμενη χρονιά μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό το οποίο είχαμε. Επίσης πόσος κόσμος νομιζεις ότι έχει γενικά συνδρομητική; Οι περισσότεροι στα καφέ τα βλέπουν τα ματς.
Για την πολυϊδιοκτησία δεν του στάθηκε ο κόσμος;
Ποιος Κούλης και ποιος Αυγενάκης ; 41% πήρε το πρώτο κόμμα και το δεύτερο 20%. Ο ΠΑΟΚτσης φταίει και για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ;
Εγώ ξέρω ότι ο κόσμος έκανε sold out στα διαρκείας δύο χρονιές σε πανάρχαιο γήπεδο και πέρσυ πούλησε 15k διαρκείας.
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Μα οι υπάλληλοι του φυσικά. Αυτοί, που πάρα πολλοί επικρίνουμε τις τελευταίες μέρες για την δουλικότητα και την ανικανότητα τους.
Δηλαδή ο Ιβάν σήμερα το βράδυ έχει την εντύπωση ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ο κόσμος τον στηρίζει με κλειστά αυτιά και μάτια ?
Τι ήταν το σημερινό πάλι με τον Ντελια ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nikos ioannidis έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Όσον αφορά το ΠΑΟΚ TV έχεις επίσημα νούμερα; Εγώ ξέρω ότι η NOVA μας έδωσε την επόμενη χρονιά μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό το οποίο είχαμε. Επίσης πόσος κόσμος νομιζεις ότι έχει γενικά συνδρομητική; Οι περισσότεροι στα καφέ τα βλέπουν τα ματς.
Για την πολυϊδιοκτησία δεν του στάθηκε ο κόσμος;
Ποιος Κούλης και ποιος Αυγενάκης ; 41% πήρε το πρώτο κόμμα και το δεύτερο 20%. Ο ΠΑΟΚτσης φταίει και για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ;
Εγώ ξέρω ότι ο κόσμος έκανε sold out στα διαρκείας δύο χρονιές σε πανάρχαιο γήπεδο και πέρσυ πούλησε 15k διαρκείας.

Ε οκ και; Τη χρονια του πρωταθληματος ποσα σολντ αουτ ειχαμε; Σου ειπα τη γνωμη μου δε χρειάζεται να συμφωνούμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”