Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Η απόγνωση της αρδίλας έφτασε στο σημείο οι ανακόλουθοι τούρκοι παπατζήδες να γίνονται άρθρα....
Η κατάπτωση όμως δεν είναι ευθύνη μόνο των ΑΡΔ....
omerta76 έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:omerta76 ...
με αυτο που γραφεις ....εγω...μπορω να θεωρισω οτι δεν εισαι ικανοποιημενος απο την πορεια της ομαδας τα τελευται 5 χρονια ε??
και εαν ειναι ετσι τα πραγματα τι παραπανω θα ηθελες να εχει κανει η ομαδα για να μην ειχες αυτην την αποψη...
Εσύ τα βλέπεις όλα να πηγαίνουν καλά; Το ότι πήρες ένα Πρωτάθλημα που ξεκίνησες να παίζεις με τα Τσίκο τη χρονιά( δες δήλωση Λουτσεσκου για το αεροπλάνο και την προετοιμασία) σε ικανοποιεί; Το ότι δεν έχεις ΤΔ και έχεις έναν Λουτσεσκου να ασχολείται με όλα και να τρώει το κεφάλι του, σε ικανοποιεί;
Το να έχεις μεγαλομέτοχο με χρήματα και να τσιγκουνευεσαι τα 100 χιλιάρικα σε ικανοποιεί; Το να ξεπουλας ότι γυαλίζει στην ομάδα, σε ικανοποιεί;
Το ότι έχεις οργάνωση ομάδας ΕΠΣΜ σε ικανοποιεί;
Οκ, εγώ είμαι λάθος και ας μην ξαναμιλήσω με το καφενείο της ΠΑΕ. Εσείς έχετε το αλάθητο και μην τολμήσουμε να κάνουμε κριτική στον Ιβάν.
Αυτό με το ξεπούλημα ότι γυαλίζει επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές, μια φιλική υπενθύμιση. Προ Ιβάν, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τίποτα απολύτως που να γυαλίζει. Έριξε λοιπόν πολλά εκατομμύρια (και ρίχνει) , έφτιαξε τις καλύτερες ακαδημίες και δίκτυο στην Ελλάδα και πλέον παράγει ασημικά. Δικό του επίτευγμα είναι και ναι μπορεί και να πουλάει όταν νομίζει
abc_o_ karpouzas έγραψε:tolis14 έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:omerta76 ...
με αυτο που γραφεις ....εγω...μπορω να θεωρισω οτι δεν εισαι ικανοποιημενος απο την πορεια της ομαδας τα τελευται 5 χρονια ε??
και εαν ειναι ετσι τα πραγματα τι παραπανω θα ηθελες να εχει κανει η ομαδα για να μην ειχες αυτην την αποψη...
5 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα, 1 Ch. L., 3 Conference και 1 Europa. Έτσι θα ήμασταν ψιλοκαλά
το διηπειρωτικο γιατι το αφησες απ' εξω?
και εαν παρ΄ ολα αυτα που γραφεις στο διηπειρωτικο χαναμε απο την μποκα την θυγατρικη του οαρη θα ηταν ολα ακομη ψιλοκαλα??
Όχι βέβαια. Τότε, Ιβάν πούλα
- abc_o_ karpouzas
omerta76 έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:omerta76 ...
με αυτο που γραφεις ....εγω...μπορω να θεωρησω οτι δεν εισαι ικανοποιημενος απο την πορεια της ομαδας τα τελευται 5 χρονια ε??
Εσύ τα βλέπεις όλα να πηγαίνουν καλά; Το ότι πήρες ένα Πρωτάθλημα που ξεκίνησες να παίζεις με τα Τσίκο τη χρονιά( δες δήλωση Λουτσεσκου για το αεροπλάνο και την προετοιμασία) σε ικανοποιεί; Το ότι δεν έχεις ΤΔ και έχεις έναν Λουτσεσκου να ασχολείται με όλα και να τρώει το κεφάλι του, σε ικανοποιεί;
Το να έχεις μεγαλομέτοχο με χρήματα και να τσιγκουνευεσαι τα 100 χιλιάρικα σε ικανοποιεί; Το να ξεπουλας ότι γυαλίζει στην ομάδα, σε ικανοποιεί;
Το ότι έχεις οργάνωση ομάδας ΕΠΣΜ σε ικανοποιεί;
Οκ, εγώ είμαι λάθος και ας μην ξαναμιλήσω με το καφενείο της ΠΑΕ. Εσείς έχετε το αλάθητο και μην τολμήσουμε να κάνουμε κριτική στον Ιβάν.
τι ακριβως απαντας φιλε μου σε αυτο που ρωτησα??
η καθε ομαδα η πορεια της αν ειναι καλη η κακη ειναι αποτελεσμα των επιτυχιων σε τιτλους και μετα σε ...πορειες..
καμμια ομαδα δεν εχει κριθει με το εαν ο προπονητης ασχολειται με 3 αντι για 2 αν κατι γυαλιζει η οχι η το να πιστευουμε οτι καποιος που εχει λεφτα δεν δινει 100 χιλιαρικα ...
μαλλον δεν σε ενδιαφερουν οι τιτλοι...
οσο για την τελευταια σου παραγραφο θα ηθελα να μου εξηγήσεις...αν θελεις...πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα με το ειδος της ερωτησης που σου εκανα...
Ρε σεις, μην το γ@μάτε εντελώς το τόπικ. Φτάνει δηλαδή. Στο ίδιο τόπικ μέσα αναφέρονται υποψήφιες μεταγραφές των άλλων, κριτική προς την διοίκηση σχετικά με τα πάντα, χαμένοι - υποψήφιοι - ποιον παίκτη θα θέλαμε, ε κάπου ώπα.
Να τα κλείσουμε τα υπόλοιπα αν είναι.
Μαζέψτε το λίγο να τελειώνουμε. Εδώ συζητάμε για τις μεταγραφές. Υποψήφιους ρεαλιστικούς στόχους, προτάσεις, συγκεκριμένα ρεπορτάζ, άντε και κανένας παπάς. Αν το ξεχειλώσουμε κι' άλλο δεν θα βγαίνει νόημα μετά.
Τα παράπονα σας, κριτική κλπ εκεί που πρέπει. Όχι εδώ.
Να τα κλείσουμε τα υπόλοιπα αν είναι.
Μαζέψτε το λίγο να τελειώνουμε. Εδώ συζητάμε για τις μεταγραφές. Υποψήφιους ρεαλιστικούς στόχους, προτάσεις, συγκεκριμένα ρεπορτάζ, άντε και κανένας παπάς. Αν το ξεχειλώσουμε κι' άλλο δεν θα βγαίνει νόημα μετά.
Τα παράπονα σας, κριτική κλπ εκεί που πρέπει. Όχι εδώ.
-
Μια και για κάποιους, έχουμε σαρώσει όλους τους τίτλους, μήπως να κάνουμε κάποιες μεταγραφές ώστε να μπούμε επιτέλους σε αυτό το ρημάδι το τσουλου ?
-
Τον Πέτκοβιτς φαίνεται ότι τον Θέλει η Αλαβές .Οι Τούρκοι γράφανε εχθές ότι εκλεισε στην Αλαβές για τρία χρόνια και σήμερα το βράδυ ότι έκλεισε σε εμάς .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πάντως κρατάω την δήλωση του Ιβάν στους συνδέσμους ότι θα κάνει ότι μπορεί για να έχουμε ομαδάρα φέτος.
Με το κλίμα που επικρατεί, η λόγος του πλέον αποκτάει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα.
-
Το 24 γράφει ότι δεν ισχύει και ότι ο Πέτκοβιτσ δεν ειναι μέσα στους 2 φορ που μιλάμε
Portable έγραψε:Η απόγνωση της αρδίλας έφτασε στο σημείο οι ανακόλουθοι τούρκοι παπατζήδες να γίνονται άρθρα....
το μεγαλο θεμα ειναι αλλο..ότι ενω η "ειδηση" ειναι προ 4 ωρων,οι δημοσιογράφοι κινητοποιηθηκαν 10' μετα απο αναφορα εδω!!!!
Psagmenos4 έγραψε:Το 24 γράφει ότι δεν ισχύει και ότι ο Πέτκοβιτσ δεν ειναι μέσα στους 2 φορ που μιλάμε
Σωθηκαμε
- pagotatzis
aivas19 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Το 24 γράφει ότι δεν ισχύει και ότι ο Πέτκοβιτσ δεν ειναι μέσα στους 2 φορ που μιλάμε
Σωθηκαμε
Ναι αλλά είναι ο τρίτος ,και όταν μας κλασουν οι δυο άλλοι τότε θα είναι ο πρώτος !
Αλλά τι μιλάμε για Φορ
Θα ανανεώσει ο Μπράντον και θα παίζει βασικός

Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ πάντως κρατάω την δήλωση του Ιβάν στους συνδέσμους ότι θα κάνει ότι μπορεί για να έχουμε ομαδάρα φέτος.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι το ΘΕΛΩ του Ιβάν αλλά το ΜΠΟΡΏ των υπευθύνων
- FreeWatcher
Portable έγραψε:Αρχίζει και ξεκαθαρίζει πλέον πως θα έχουμε το τέταρτο ακριβότερο μπάτζετ στη superleague. Μέχρι τώρα παλεύαμε για τρίτο τέταρτο τώρα θα είναι οριστικά τέταρτο.
Όποιος ονειρεύεται κάτι καλό με αυτό το budget μάλλον δεν θα ξυπνήσει καλά.
Το ότι πήραμε το πρωτάθλημα του 24 δεν είναι απλώς μαγκιά είναι και κόντρα στη λογική κι αυτά γίνονται μια στο τόσο.
Έχει αλλάξει τόσο το ποδόσφαιρο κι έχουνε μείνει τόσο πίσω που αρχίζω και λυπάμαι για τον τρόπο που σκέφτεται ο Ιβάν και λειτουργεί η ΠΑΕ.
Βέβαια πέρυσι πρώτη φορά εδώ κ πολλά χρόνια πέσαμε για πολύ μικρή διαφορά τρίτοι στο μπατζετ συνολικής αξίας παιχτών βάσει τρανσφερμαρκτ, αλλά παλεύαμε για το τριτοτέταρτο τόσα χρόνια.

Δώσε πόνο…