Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Στην χάρτινη ο Γιουρασεκ. Δεν ξέρω αν ήταν ποτέ βέβαια καλοκαιρινός μας στόχος
Ήτανε ο δεύτερος στόχος. Το είπανε.
Όλη η ιστορία φάνηκε χθες που έβγαλε ο άλλος άρθρο ότι δεν μας έκανε τελικά.
Γέρο στομάχι και υπομονή
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλη η ιστορία φάνηκε χθες που έβγαλε ο άλλος άρθρο ότι δεν μας έκανε τελικά.
Γέρο στομάχι και υπομονή
Ελα μωρε με τα παλτα π κλεινουν οι αλλοι. Εμεις θα φερουμε καλυτερους πιο φθηνα... ή και οχι
Μακαρι να εχουν κλειδωσει αλλοι στοχοι, παντως απο θεμα τονωσης ψυχολογιας του κοσμου η παε παιρνει 0.
- ΑποστόληςΑ
Mīngus έγραψε:Αν παίρναμε Βινισιους, θα ήταν ιδανική η παραμονή Μπράντον, ώστε να είναι ακόμη ένα φορ που ο Ισπανός θα το προσπεράσει στην ιεραρχία.

Scotch4 έγραψε:Στην χάρτινη ο Γιουρασεκ. Δεν ξέρω αν ήταν ποτέ βέβαια καλοκαιρινός μας στόχος
Αυτό πόνεσε
Ή στραβος είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενιζουμε.....
Scotch4 έγραψε:Στην χάρτινη ο Γιουρασεκ. Δεν ξέρω αν ήταν ποτέ βέβαια καλοκαιρινός μας στόχος
Ηταν που δεν ηθελε να ερθει Ελλαδα!
-
Δεν ξερω αν καταλαβαινετε ελληνικα αλλα το "πολυ κοντα στη χαρτινη ο τζουρασεκ" δεν ισοδυναμει με το οτι εκλεισε. Επειδη δεν ειναι και πολυ καλη η ατμοσφαιρα προσεχετε τι γραφετε.
μηπως να βρει κανα εσπα ο Τσακας και για μεταγραφες?
κανα ταμειο εγγυοδοσιας για Χαφ?
κανα Τεπιχ για φορ?
να ζητησει ο Α.Σ τη συνδρομη της πολιτειας?
κανα ταμειο εγγυοδοσιας για Χαφ?
κανα Τεπιχ για φορ?
να ζητησει ο Α.Σ τη συνδρομη της πολιτειας?
-
Αν μέχρι το βράδυ σκάσει μήνυμα στο viber ότι απάντησε θετικά ο Taylor και ο Meite κάτι γίνεται όσον αφορά το κλίμα.
- George Best
Κριμα που χαθηκε ο Τσιριβέγια.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι ανταγωνιστες μας κανουν επιλογες απο πανω ραφι τα τελευταια χρονια ενω εμεις περιμενουμε να πιασουμε το Τζοκερ.
Ασχετα αν σου βγει η μεταγραφη η οχι αλλο να παιρνεις Μαξιμοβιτς, Τσιριβεγια, Κοιτα, Κουτεσα κτλ. Που ειτε εχουν χρονια ως βασικοι στις ομαδες τους σε τοπ πρωταθληματα και σε καλες ηλικιες, ειτε ειναι σε καλη ηλικια και εχουν ηδη αποδειξει πραγματα σε πρωταθλημα ανωτερο του Ελληνικου και αλλο να περιμενεις ποιον 32+ θα αφησει ελευθερο καποια ομαδα τελη Αυγουστου. Μη δουμε παλι το ιδιο σεναριο φοβαμαι...
Παλι τα ιδια λαθη θα κανουμε και θα αναρωτιομαστε τι πηγε λαθος.
Ποιος Βινισιους? 2 χρονια απραξιας? Τι να τον κανουμε? Να τον βαλουμε διπλα στον Λοβρεν για παρεα?
Ο Σαντρο Ραμιρεζ καλη λυση για να εχεις εναν παιχτη που μπορει να παιξει και στα ακρα. Μονο ως αντι Μπραντον ομως στο Ροστερ σαν φορ, σαν 3ο φορ που θα παιζει και αριστερα στη θεση του Ταισον. Χρειαζεσαι και αλλου τυπου φορ στο 4-2-3-1 του Λουτσεσκου.
Η ομαδα πρεπει να ενισχυθει σε μεγαλο βαθμο αν θελει να διεκδικησει κατι φετος..
Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι ανταγωνιστες μας κανουν επιλογες απο πανω ραφι τα τελευταια χρονια ενω εμεις περιμενουμε να πιασουμε το Τζοκερ.
Ασχετα αν σου βγει η μεταγραφη η οχι αλλο να παιρνεις Μαξιμοβιτς, Τσιριβεγια, Κοιτα, Κουτεσα κτλ. Που ειτε εχουν χρονια ως βασικοι στις ομαδες τους σε τοπ πρωταθληματα και σε καλες ηλικιες, ειτε ειναι σε καλη ηλικια και εχουν ηδη αποδειξει πραγματα σε πρωταθλημα ανωτερο του Ελληνικου και αλλο να περιμενεις ποιον 32+ θα αφησει ελευθερο καποια ομαδα τελη Αυγουστου. Μη δουμε παλι το ιδιο σεναριο φοβαμαι...
Παλι τα ιδια λαθη θα κανουμε και θα αναρωτιομαστε τι πηγε λαθος.
Ποιος Βινισιους? 2 χρονια απραξιας? Τι να τον κανουμε? Να τον βαλουμε διπλα στον Λοβρεν για παρεα?
Ο Σαντρο Ραμιρεζ καλη λυση για να εχεις εναν παιχτη που μπορει να παιξει και στα ακρα. Μονο ως αντι Μπραντον ομως στο Ροστερ σαν φορ, σαν 3ο φορ που θα παιζει και αριστερα στη θεση του Ταισον. Χρειαζεσαι και αλλου τυπου φορ στο 4-2-3-1 του Λουτσεσκου.
Η ομαδα πρεπει να ενισχυθει σε μεγαλο βαθμο αν θελει να διεκδικησει κατι φετος..