Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Απ’οτι φαινεται το πουλεν μου ο Τσιριβεγια κλεινει βαζελο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από pagotatzis »

Psagmenos4 έγραψε:Ο Κολκας πάντως λέει ότι δεν είμαστε κοντά αυτή τη στιγμή σε κανένα παίχτη. Υπάρχει ένα φορ που μιλάνε για αγορά, ένα μπακ που όμως αγχώνεται μην φάει πάγκο από τον Μπαμπα και κάτι χαφ σε μια λίστα.
Το μόνο που περιμένουμε ειναι το ΝΑΙ η το ΌΧΙ του Μειτε που έχει δείξει ότι με τις διοριες δεν τα πάει καλά κι όταν και εμείς του δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε αντικατάστατη, και ως το τέλος της σεζόν θα τον παρακαλαμε σίγουρα αύριο θα απαντήσει αρνητικά.
Ο Σαββίδης θα πρέπει να πιεστεί όσο κακό κι αν είναι όλα πλέον θα σύγκρινονται με τον Τέλη και τα έτοιμα λεφτά που έχει και μπορεί να βάλει στον ΠΑΟΚ

Μπούρδες και αερολογίες καφενειακου επιπέδου !
Αν είναι έτσι που το αποκλείω ,κλείστε το μαγαζί !
Δεν μπορεί να μην είμαστε εμείς κοντά σε παίχτη αυτήν την χρονική στιγμή
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Magpies4 έγραψε:Το ότι η αντιμετώπιση της περίπτωσης Ντέλια από την ΠΑΕ (απ τον ίδιο τον Ιβάν δεν είμαι σίγουρος), έχει αλλάξει μετά την ανακοίνωση Κατσαρή, λέει πάρα πολλά.

Το οτι ο Ντέλιας δεν ανανεώθηκε από πέρυσι και μόνο τώρα θα κοιτάξουν να τον ανανεώσουν φανερώνει το πόσο σοβαρά ασχολούνται στην ΠΑΕ με την δημιουργία μιάς ανταγωνιστικής ομάδας. Πιό πολύ ´´αυτάρκεια᾽᾽ μου μυρίζει.

Εγώ από την άλλη θα πω ότι όλος ο ντόρος που έγινε ξαφνικά με το συμβόλαιο του Ντέλια και την πρόταση/προσέγγιση της Στουτγκάρδης ακριβώς 2 μέρες πριν το μπάσιμο Μυστακίδη μόνο τυχαίο δεν μου φαίνεται.

Αλήθεια τι έγινε με την Στουτγκάρδη? Αποσύρθηκαν? Ατόνησε το ενδιαφέρον? Φάγαν πόρτα? Η μήπως η αναγνωριστική επαφή για τον Ντέλια (κάτι που έχει γίνει από τα μισά κλαμπ της Ευρώπης) μεγαλοποιήθηκε για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.
Άβαταρ μέλους
DamoN
Has thanked: 13 times

Δημοσίευση από DamoN »

aivas19 έγραψε:Απ’οτι φαινεται το πουλεν μου ο Τσιριβεγια κλεινει βαζελο Εικόνα

Μπορεί να τον είχαμε σταντ μπάι μέχρι να απαντήσει ο ανανάς. Και να έχουμε και εμείς καμιά ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Χάφ έως το ΣΚ.
Για φορ τα παμε, από βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Εξαιρετικη παιχταρα ο Τσιριβεγια, 2 μυρια στην ζελα. Περιεργο που δεν του εκαναν 1+1. Ρισκα ειναι αυτα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ένας μέτριος παίκτης που απλά κάνει σε πολύ υψηλό βαθμό μόνο ένα πράγμα...να παίζει ως άλλος Quarterback με πάσες συνήθως στον χώρο.
Όπως έπαιζε ο Γιοβάνοβιτς με τον Πέρεθ που έψαχνε τους αιτορ,παλασιος.
Εμείς έτσι δεν παίζουμε για αυτό και είχα πει ότι δεν είναι κάποια αμάν αμάν κίνηση
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 3 times
Been thanked: 19 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Εν τω μεταξύ η αμφισβήτηση και η κριτική γίνεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που γινόταν όλα τα τελευταία χρόνια. Σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη όταν μιλάμε για την τρομερή "δυσκοιλιότητα" σε μεταγραφικές συμφωνίες κλπ.

Βεβαίως, τη μια χρονιά πήραμε τίτλο ΧΩΡΙΣ να ρίχνουμε τα λεφτά του ανταγωνισμού στην αγορά.

Και την άλλη χρονιά παίζαμε δυο μήνες χωρίς προπονητή, ο οποίος μόνος του χωρίς καν κανείς να τον ρωτήσει πήγε στο αφεντικό της ομάδας και δήλωσε ευθαρσώς πως ο ίδιος δεν δούλεψε σωστά γιατί ήταν σπασμένος που ήρθαν παίκτες τους οποίους δεν ενέκρινε γιατί είχε κουραστεί από τη "δυσκοιλιότητα". Πάλι χωρίς να παίζουν ΚΕΝΤΡΙΚΟ ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα τα λεφτά του ανταγωνισμού στην αγορά.

Το συμπέρασμα είναι, οποία αποκάλυψις, πως ούτε τα ονόματα παίζουν μπάλα ούτε τα συμβόλαια. ΒΕΒΑΙΩΣ αυτά αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για ποιότητα, δεν την εγγυώνται όμως.

Ποια θα ήταν η διαφορά του περυσινού ΠΑΟΚ με τον Βάζελο που είναι άπλας, μας κλέβει παίκτες που θέλουμε και ρίχνει χρήμα στην αγορά, αμα είχαμε προπονητή στον πάγκο που δούλευε σοβαρά; Στη χειρότερη περίπτωση, θα ήμασταν ισόβαθμοί, στην καλύτερη απλά από πάνω τους, ψιλοεύκολα κιόλας.

Εξ ου λοιπόν και παραδοχή μου οτι κουράζει τρομερά η ίδια δυσκοιλιότητα κάθε καλοκαίρι, αλλά και η άρνησή μου να δεχτώ οτι πρέπει να κλαίω που ο ανταγωνισμός σκορπάει πιο εύκολα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Πως ακριβως παιζουμε και δε μας κανει ο Τσιριβεγια? Κουβαλημα μπαλας, μακρινη μπαλια και εξαιρετικες αναχαιτισεις.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Equalizer έγραψε:Εν τω μεταξύ η αμφισβήτηση και η κριτική γίνεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που γινόταν όλα τα τελευταία χρόνια. Σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη όταν μιλάμε για την τρομερή "δυσκοιλιότητα" σε μεταγραφικές συμφωνίες κλπ.

Βεβαίως, τη μια χρονιά πήραμε τίτλο ΧΩΡΙΣ να ρίχνουμε τα λεφτά του ανταγωνισμού στην αγορά.

Και την άλλη χρονιά παίζαμε δυο μήνες χωρίς προπονητή, ο οποίος μόνος του χωρίς καν κανείς να τον ρωτήσει πήγε στο αφεντικό της ομάδας και δήλωσε ευθαρσώς πως ο ίδιος δεν δούλεψε σωστά γιατί ήταν σπασμένος που ήρθαν παίκτες τους οποίους δεν ενέκρινε γιατί είχε κουραστεί από τη "δυσκοιλιότητα". Πάλι χωρίς να παίζουν ΚΕΝΤΡΙΚΟ ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα τα λεφτά του ανταγωνισμού στην αγορά.

Το συμπέρασμα είναι, οποία αποκάλυψις, πως ούτε τα ονόματα παίζουν μπάλα ούτε τα συμβόλαια. ΒΕΒΑΙΩΣ αυτά αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες για ποιότητα, δεν την εγγυώνται όμως.

Ποια θα ήταν η διαφορά του περυσινού ΠΑΟΚ με τον Βάζελο που είναι άπλας, μας κλέβει παίκτες που θέλουμε και ρίχνει χρήμα στην αγορά, αμα είχαμε προπονητή στον πάγκο που δούλευε σοβαρά; Στη χειρότερη περίπτωση, θα ήμασταν ισόβαθμοί, στην καλύτερη απλά από πάνω τους, ψιλοεύκολα κιόλας.

Εξ ου λοιπόν και παραδοχή μου οτι κουράζει τρομερά η ίδια δυσκοιλιότητα κάθε καλοκαίρι, αλλά και η άρνησή μου να δεχτώ οτι πρέπει να κλαίω που ο ανταγωνισμός σκορπάει πιο εύκολα λεφτά.

Η διαφορα χρηματων ομως επαιξε ρολο στην περσινη σεζον που φανηκαν οι τρανταχτες αδυναμιες μας σε θεσεις που οι αλλοι εριξαν χρημα. Το οτι πηραμε πρωταθλημα με τρομερο ντεμαραζ στο τελος δε σημαινει οτι θα γινεται παντα αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ReignMan την Τετ 25 Ιουν 2025, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Πολύ φοβάμαι ότι ο Τσιριβέγια δεν είναι ο μόνος χαφ που θα πάρει μέσα από τα χέρια μας ο βαζελος
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Sandro Ramírez και Carlos Vinícius μας απασχολούν για φορ ,σύμφωνα με Μίχο.
Δεν ξέρω αν ισχύουν .
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αφού τους είπε ο Μίχος, -2 υποψήφιοι
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Για μπανακι είμαστε στις παραλίες. Οτι ξεμείνει ίσως ξυπνήσουμε να πάρουμε παιχτη κ εμεις.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω απλα να θυμισω οτι το φορουμ ειχε πεσει σε καταθλιψη κ οταν χασαμε τν μαξιμοβιτς αλλα δεν εδειξε κ τπτ...οποτε μαντεψτε....ΥΠΟΜΟΝΗ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”