Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Επειδη παντως εγω μπορω να κατανοησω οσους γκρινιαζουν σε βαθμο (για μενα) υπερβολικο για την φαση με τις μεταγραφες, την καθυστερηση, την φαση με το γηπεδο που παιχτηκε....ελπιζω να εχουν ενημερωσει τον Ιβαν οτι το επικοινωνιακο, το οποιο προφανως ειναι παρα πολυ σημαντικο ειδικα για μια ΠΑΕ με τοσο πολυ κοσμο, θα στρωσει σε πολυ καλο βαθμο και ειδκα πριν ξεκινησει η διαθεση των διαρκειας με μια απλη και ωραια ανακοινωση για ανανεωση του Κωνσταντελια.
Θελω να πιστευω οτι για δυο χιλιαδες λογους το εχουν θεσει ως προτεραιοτητα αυτη την στιγμη στον Ιβαν.
Θελω να πιστευω οτι για δυο χιλιαδες λογους το εχουν θεσει ως προτεραιοτητα αυτη την στιγμη στον Ιβαν.
- Caballo Viejo
Όταν με τέτοια πίεση μετά την υπόθεση Κατσαρή-Μυστακίδη και η διοίκηση δεν κάνει μια κίνηση να ανεβάσει λίγο τον κόσμο που έχει ξενερώσει, μην περιμένετε τίποτα. Και δεν μιλάω για κίνηση εντυπωσιασμού. Έστω έναν κανονικό παίχτη να πάρουν και να δώσουν λίγη ελπίδα στον κόσμο. Τόσο δύσκολο είναι;
Γερασίμου έγραψε:Equalizer
Εκτιμάμε και χαιρόμαστε αυτά που ζήσαμε, αλλά να βλέπουμε και μπροστά.
Απολύτως σωστό, αλλά να κρατάμε και λιγο μέτρο. Και οχι την εφημερίδα (με έπιασε ένα σύγκρυο).
-
Όσο ενοχλητικό είναι το spam των γκρινιάρηδων, τόσο ενοχλητική είναι και η παρελθοντολογία.
Το ότι η αντιμετώπιση της περίπτωσης Ντέλια από την ΠΑΕ (απ τον ίδιο τον Ιβάν δεν είμαι σίγουρος), έχει αλλάξει μετά την ανακοίνωση Κατσαρή, λέει πάρα πολλά.
Το οτι ο Ντέλιας δεν ανανεώθηκε από πέρυσι και μόνο τώρα θα κοιτάξουν να τον ανανεώσουν φανερώνει το πόσο σοβαρά ασχολούνται στην ΠΑΕ με την δημιουργία μιάς ανταγωνιστικής ομάδας. Πιό πολύ ´´αυτάρκεια᾽᾽ μου μυρίζει.
Το οτι ο Ντέλιας δεν ανανεώθηκε από πέρυσι και μόνο τώρα θα κοιτάξουν να τον ανανεώσουν φανερώνει το πόσο σοβαρά ασχολούνται στην ΠΑΕ με την δημιουργία μιάς ανταγωνιστικής ομάδας. Πιό πολύ ´´αυτάρκεια᾽᾽ μου μυρίζει.
nikos ioannidis έγραψε:Όσο ενοχλητικό είναι το spam των γκρινιάρηδων, τόσο ενοχλητική είναι και η παρελθοντολογία.
Θα το στείλω στην Στοίχιμαν ως παράπονο οτι μας ενοχλεί η παρελθοντολογία τους
Που τα ξέθαψαν αυτά
nikos ioannidis έγραψε:Όσο ενοχλητικό είναι το spam των γκρινιάρηδων, τόσο ενοχλητική είναι και η παρελθοντολογία.
Τι σε ενοχλεί στην παρελθοντολογία? Δεν πέρασες καλά?
-
Δεν περιμενα ποτε να το πω επι εποχης Ιβαν Σαββιδη αυτο αλλα οπου φτωχος και η μοιρα του..
αντε Μπραιτον στειλε την 1η δοση μπας και κινηθει τπτ μεταγραφικα δεν υπαρχει σαλιο....
κατα τα αλλα γηπεδο μας μαρανε...
αντε Μπραιτον στειλε την 1η δοση μπας και κινηθει τπτ μεταγραφικα δεν υπαρχει σαλιο....
κατα τα αλλα γηπεδο μας μαρανε...
- pagotatzis
Psagmenos4 έγραψε:Ο Κολκας πάντως λέει ότι δεν είμαστε κοντά αυτή τη στιγμή σε κανένα παίχτη. Υπάρχει ένα φορ που μιλάνε για αγορά, ένα μπακ που όμως αγχώνεται μην φάει πάγκο από τον Μπαμπα και κάτι χαφ σε μια λίστα.
Το μόνο που περιμένουμε ειναι το ΝΑΙ η το ΌΧΙ του Μειτε που έχει δείξει ότι με τις διοριες δεν τα πάει καλά κι όταν και εμείς του δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε αντικατάστατη, και ως το τέλος της σεζόν θα τον παρακαλαμε σίγουρα αύριο θα απαντήσει αρνητικά.
Ο Σαββίδης θα πρέπει να πιεστεί όσο κακό κι αν είναι όλα πλέον θα σύγκρινονται με τον Τέλη και τα έτοιμα λεφτά που έχει και μπορεί να βάλει στον ΠΑΟΚ
Μπούρδες και αερολογίες καφενειακου επιπέδου !
Αν είναι έτσι που το αποκλείω ,κλείστε το μαγαζί !
Δεν μπορεί να μην είμαστε εμείς κοντά σε παίχτη αυτήν την χρονική στιγμή
- Σουριναμέζος
Magpies4 έγραψε:Το ότι η αντιμετώπιση της περίπτωσης Ντέλια από την ΠΑΕ (απ τον ίδιο τον Ιβάν δεν είμαι σίγουρος), έχει αλλάξει μετά την ανακοίνωση Κατσαρή, λέει πάρα πολλά.
Εγώ από την άλλη θα πω ότι όλος ο ντόρος που έγινε ξαφνικά με το συμβόλαιο του Ντέλια και την πρόταση/προσέγγιση της Στουτγκάρδης ακριβώς 2 μέρες πριν το μπάσιμο Μυστακίδη μόνο τυχαίο δεν μου φαίνεται.
Αλήθεια τι έγινε με την Στουτγκάρδη? Αποσύρθηκαν? Ατόνησε το ενδιαφέρον? Φάγαν πόρτα? Η μήπως η αναγνωριστική επαφή για τον Ντέλια (κάτι που έχει γίνει από τα μισά κλαμπ της Ευρώπης) μεγαλοποιήθηκε για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.
aivas19 έγραψε:Απ’οτι φαινεται το πουλεν μου ο Τσιριβεγια κλεινει βαζελο
Μπορεί να τον είχαμε σταντ μπάι μέχρι να απαντήσει ο ανανάς. Και να έχουμε και εμείς καμιά ανακοίνωση
- FreeWatcher
Εξαιρετικη παιχταρα ο Τσιριβεγια, 2 μυρια στην ζελα. Περιεργο που δεν του εκαναν 1+1. Ρισκα ειναι αυτα.
Ένας μέτριος παίκτης που απλά κάνει σε πολύ υψηλό βαθμό μόνο ένα πράγμα...να παίζει ως άλλος Quarterback με πάσες συνήθως στον χώρο.
Όπως έπαιζε ο Γιοβάνοβιτς με τον Πέρεθ που έψαχνε τους αιτορ,παλασιος.
Εμείς έτσι δεν παίζουμε για αυτό και είχα πει ότι δεν είναι κάποια αμάν αμάν κίνηση
Όπως έπαιζε ο Γιοβάνοβιτς με τον Πέρεθ που έψαχνε τους αιτορ,παλασιος.
Εμείς έτσι δεν παίζουμε για αυτό και είχα πει ότι δεν είναι κάποια αμάν αμάν κίνηση