Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από icue »

Τι παθατε παλι ρε; :lol: Βγηκε κανας βετερανος στο μετροπολις;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πραγματικά τους έχω ικανούς να αφήσουν την ομάδα να κάνει όλη την προετοιμασία στην Ολλανδία με 2 χαφ, 2 σέντερ μπακ και ένα σέντερ φορ και στο ενδιάμεσό της να υπογράφει ο Μπράντον. Δεν ξέρω βέβαια αν υπό αυτές τις συνθήκες θα είναι στην Ολλανδία και ο Λουτσέσκου ή την προετοιμασία θα την κάνει κάποιος γυμναστής, είτε επειδή ο Ραζβάν θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, είτε επειδή θα νοσηλεύεται με εγκεφαλικό.
Στηρίξαμε και στηρίζουμε τον Ιβάν σε όσα έγιναν το τελευταίο 10ήμερο, στηρίζουμε στον πόλεμο που δέχεται και ενδεχόμενα και λόγω της κατάστασης με Ρωσία και Ουκρανία να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην ρευστότητα προς την ομάδα, αλλά αυτά που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι και οι καθυστερήσεις που βλέπουμε και φέτος, δεν δικαιολογούνται. Προβλήματα ρευστότητας λέμε, αλλά πέρσι τα χρήματα από τον Κουλιεράκη πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων με αγορές και συμβόλαια σε παίκτες, που ούτε καν ο μαρινάκης, ο βένγκα και ο καρυπίδης θα έφερναν στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον χαντακώσουν! Είτε υπεύθυνοι για το χάλι αυτό είναι οι της εδώ διοίκησης, είτε εντολές εκτελούν δεν ξέρω ποιου/ας, αυτό χρεώνεται δυστυχώς στον Πρόεδρο γιατί αυτός έκανε τις επιλογές και έδωσε τις αρμοδιότητες. Τα πρόσφατα γεγονότα και προκειμένου να αποδείξει ο Σαββίδης ότι εννοεί αυτά που λέει, επιβάλλουν την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, με σύμπλευση στα θέλω του προπονητή (με εξαίρεση το αν θέλει τον Μπράντον). Η στήριξη και η υπομονή έχουν και όρια.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μπαίνουμε στη χρονιά των 100 ετών, αύριο ξεκινάει η προετοιμασία και η μόνη κίνηση είναι η απόκτηση δεξιού μπακ !!!
Και η ανανέωση 39χρονου.
Τι να πω ?
Αν δεν βαράνε καμπάνες ακόμα και τωρα, τότε ΟΚ.
Ευτυχώς που πλέον υπάρχει ελπίδα. Για όλα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυριο ξεκιναει το πρωτο σταδιο που θα δει ο Λουτσεσκου ποιους πιτσιρικαδες θα παρει στο βασικο σταδιο στην Ολλανδια.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

dalas10 έγραψε:Ακούγεται ότι έκλεισε ο βινισιους.

Κι άλλος Μπακαγιόκο; Τουλάχιστον από αυτά που βλέπουμε γι' αυτόν. Ρε τεξανέ, είναι σίγουρο αυτό που λες; Άσε το ακούγεται και γράφεται, μην παίζεις με την υγεία μας και έχει 38 βαθμούς έξω.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

icue έγραψε:Αυριο ξεκιναει το πρωτο σταδιο που θα δει ο Λουτσεσκου ποιους πιτσιρικαδες θα παρει στο βασικο σταδιο στην Ολλανδια.

Οι 2 Έλληνες που πιστεύω πολύ είναι ο Μπαταουλας, και ο Χατσιδης ειδικά ο δεύτερος αφού εχουμε κρατήσει Ταισον θα πρέπει να τον δουλέψει πολύ στα αριστερά, έχω καιρό να δω παίχτη με χαρακτηριστικά Λετο.
Το μόνο σίγουρο ότι φέτος θέλει δεν θέλει ο Λουτσεσκου θα πρέπει να δουλέψει με τουλάχιστον 3 πιτσιρικάδες αφού ο νέος νόμος Γκαγκατση τον υποχρεώνει στο κύπελλο να έχει παίχτη νομίζω γεννημένο μετά το 2006 και μπορεί να βγει αλλαγή μόνο με παιδί ίδιας ηλικίας.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

icue έγραψε:Αυριο ξεκιναει το πρωτο σταδιο που θα δει ο Λουτσεσκου ποιους πιτσιρικαδες θα παρει στο βασικο σταδιο στην Ολλανδια.

Πόσους πήρε πέρσι ;ε τόσους θα πάρει και φέτος!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μπαίνουμε στη χρονιά των 100 ετών, αύριο ξεκινάει η προετοιμασία και η μόνη κίνηση είναι η απόκτηση δεξιού μπακ !!!
Και η ανανέωση 39χρονου.
Τι να πω ?
Αν δεν βαράνε καμπάνες ακόμα και τωρα, τότε ΟΚ.
Ευτυχώς που πλέον υπάρχει ελπίδα. Για όλα.

σιγα μην ειναι και 49
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Τρόμος έγραψε:

Φέτος είναι αναγκαστικό. Ατό κύπελλο θα πρέπει να βάζει ένα παιδί κάτω των 19 από τις ακαδημίες να παίζει και μπορεί να βγει αλλαγή μόνο με παιδί πάλι κάτω των 19. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψει και να ενσωματώσει στην ομάδα 3 πιτσιρικάδες.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τρόμος έγραψε:

Σμυρλης, Τσοπουρογλου και Γκουμας. Αρα θα παρει και φετος τρεις;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ σε παρακαλώ ηρεμία και ας λείπουν οι ειρωνείες. Ακόμα δεν έχουμε κάποια οριστική εξέλιξη οπότε ας κάνουμε υπομονή.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

constadine έγραψε:Ο Τσιριβεγια κλείνει προς βάζελο ,σύμφωνα με βάζελους ρεπόρτερ .

Ε τι πιο σύνηθες;
Και ο Ερλικ εκεί θα πάει
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Φέτος θα πάρει 6 ή ακόμα και 7 λέω εγώ...το θέμα είναι πόσοι από αυτούς θα μπουν στο rotation ...σίγουρα μόνο ο Μπαταούλας...απο κει και πέρα θεωρώ ότι θα έβαζε και Σνάουτσερ αν έχει ανανεώσει γτ ταιριάζει στα θέλω του κόουτς, ελπίδες έχει και ένας από Χατσίδη, Μπαλντέ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμένα που ο Τσιριβέγια ούτως ή άλλως δεν μου άρεζε και το είχα γράψει πολύ πριν ακουστεί για βάζελο, έχω το δικαίωμα να μην καταριέμαι που φαίνεται οτι πιθανώς πάει Αθήνα;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Το θέμα είναι όμως να δούμε παίκτες να έρχονται. Το ξαναλέω. Δύο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και στο ρόστερ υπάρχουν 2 χαφ και 1 φορ (βγάζω εκτός κάδρο τους μικρούς).

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”