Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Σοβαρευτείτε ο Martin Erlić είναι κανονικός ποδοσφαιριστής.
Δεν θα πάρουμε τέτοιον
Δεν θα πάρουμε τέτοιον
- PoccoPicante
Parstoukas4 έγραψε:Τον Βινισιους δεν τον εχω δει να παιζει, αλλα ο τυπος για 30 χρονων εχει παιξει ελαχιστο ποδοσφαιρο στη καριερα του
30 χρονων και 12000 λεπτα συμμετοχης, αντιστοιχα ο Κοταρσκι στα 25 εχει 20000 λεπτα, ο ζιβκοβιτς στα 28 29000, μεχρι και ο μουργκ συνομηλικοι εχει 30000
Τρομερός παίκτης όταν η μπάλα πάει πάνω τού, σε σύγχρονες υπερομαδες(που κάποιοι της ζηλεύουν κιόλας)που παίζουνε γιόμα από όπου βρούνε θα μπορούσε σχεδόν να φτάσει νούμερα Μαροκινου επιθετικού αν καί όχι τόσο άρτιος σε εκτέλεση σε πρώτο χρόνο
Για Έρλιτς θα χριεαστούν 4 εκ το λιγότερο ..πολύ χλωμό...ίσως προς το τέλος Αυγούστου να έρθει με κανα δανεισμό και θεωρητική οψιόν αγοράς
-
- Επικοινωνία:
Jim_Chatz έγραψε:Μελά?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε αυτόν δεν μπορούμε να φέρουμε με τα ποσά που προσφέρουμε

-
O Ελ καντουρι σε στοπερ μου φαινεται. Κανονικος παικτης που τραυματιζεται στον υπνο του.
ektoras έγραψε:Για Έρλιτς θα χριεαστούν 4 εκ το λιγότερο ..πολύ χλωμό...ίσως προς το τέλος Αυγούστου να έρθει με κανα δανεισμό και θεωρητική οψιόν αγοράς
Ο Ολλανδός είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι σκοπεύουμε να δώσουμε 4 εκατομμύρια για αγορά καλού στόπερ. Μου χε φανεί παράξενο και μένα γιατί ακόμα δεν είχε ακουστεί ότι ψαχνόμαστε για αμυντικό. Ίσως άλλη μια ένδειξη ότι οι ρεπόρτερ του βάιμπερ δεν έχουν ιδέα
- sourmenetes
- Moderator
Να λείπουν οι ειρωνείες!!Refused1337 έγραψε:Σοβαρευτείτε ο Martin Erlić είναι κανονικός ποδοσφαιριστής.
Δεν θα πάρουμε τέτοιον
Dillinger έγραψε:ektoras έγραψε:Για Έρλιτς θα χριεαστούν 4 εκ το λιγότερο ..πολύ χλωμό...ίσως προς το τέλος Αυγούστου να έρθει με κανα δανεισμό και θεωρητική οψιόν αγοράς
Ο Ολλανδός είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι σκοπεύουμε να δώσουμε 4 εκατομμύρια για αγορά καλού στόπερ. Μου χε φανεί παράξενο και μένα γιατί ακόμα δεν είχε ακουστεί ότι ψαχνόμαστε για αμυντικό. Ίσως άλλη μια ένδειξη ότι οι ρεπόρτερ του βάιμπερ δεν έχουν ιδέα
Σωστη παρατηρηση. Το ειχα ξεχασει αυτο
Εμένα για αυτό μ βάρεσε καμπανάκι. Και μπήκα και τον έψαξα λίγο .
Καλό θα ήταν ο φίλος τζιμπαρος να αναλάβει να μας πει 2 πράγματα
Καλό θα ήταν ο φίλος τζιμπαρος να αναλάβει να μας πει 2 πράγματα
- john4serres
Προσωπικά μου αρέσει σαν επιλογή.
Σε καλή ηλικία, μετράει πέντε σερί σεζόν στη Serie A (οκ πέρυσι δεν εκανε γεμάτη στη Bologna).
125 συμμετοχές (78' μέσο όρο)
Η Bologna γενικά κοιτάει μπροστά, δεν θα έδινε 7 εκατομμύρια για έναν παίκτη της σειράς.
Αν πωληθεί ο Beukema, θα δυσκολέψει περισσότερο του Κροάτη.
Σε καλή ηλικία, μετράει πέντε σερί σεζόν στη Serie A (οκ πέρυσι δεν εκανε γεμάτη στη Bologna).
125 συμμετοχές (78' μέσο όρο)
Η Bologna γενικά κοιτάει μπροστά, δεν θα έδινε 7 εκατομμύρια για έναν παίκτη της σειράς.
Αν πωληθεί ο Beukema, θα δυσκολέψει περισσότερο του Κροάτη.
Ettien26 έγραψε:paokspren έγραψε:Δύσκολα να φέρουμε καλύτερο παίκτη από τον Ντεσπόντοβ αν αποχωρήσει. Είναι πολύ κοντόφθαλμη λογική να βάζουμε κορδέλες σε παίκτες ποιότητας όταν υπάρχει και ευθύνη του προπονητή στην διαχείρισή τους.
Πιστεύω ότι αν ο Λουτσέσκου ξεκολλήσει και είναι πρόθυμος να βάζει καμιά φορά τον Ζίφκοβιτς στα αριστερά, ο Ντεσπόντοβ έχει πάρα πολλά να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
Ο Ζίφκοβιτς εκτός από αριστεροπόδαρος (αν και τον βολεύει με αντίθετο πόδι) είναι και παίκτης πολυεργαλείο, οπού και να τον βάλεις χρήσιμος θα είναι μέσα στο γήπεδο.
Ο Ντεσπόντοβ είναι επιθετικό υπερόπλο.
Αυτή είναι και η ουσία. Ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί και τους δύο στην εντεκάδα. Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει.
Αν δεν πάρουμε αριστερό εξτρέμ είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία. Ο Τάισον μπορεί να γίνει στην καλύτερη των περιπτώσεων μια καλή εναλλακτική λύση. Να πάρει κάποιες συμμετοχές αλλά μέχρι εκεί.
Το εχουμε δει, δεν το εχουμε δει; Τον Αντριγια αριστερα και τον Ντεσποτοφ δεξια εννοω. Δεν θυμαμαι να ενθουσιαστηκα εγω προσωπικα. Ο Ζιφκοβιτς χανει αρκετα απο αριστερα και δεν ξερω αν αξιζει να χαραμιζεται εκει για να χωρεσουν και οι δυο. Εξ αρχης ηταν προβλημα ο Ντεσποτοφ γιατι επεφτε πανω στον καλυτερο μας (μεχρι να γινει ο Ντελιας αυτος) παικτη. Ηταν μεταγραφη παραδοξο. Να εχεις εναν καλο παικτη μπακ απ του καλυτερου σου παικτη ενω σε αλλες θεσεις υπηρχε το χαος.
-
Καταλαβαινετε οτι αμα ακουστει ενας παικτης που για να ερθει χρειαζονται 3-4εκ κατευθειαν οχι μονο απο την ΠΑΕ αλλα και απο εμας τον κοσμο, τον αποριπτουμε διοτι λεμε σιγα μη δωσει τοσα λεφτα για μεταγραφη??3-4εκ???Αυτα τα ποσα ειναι γελοια στο σημερινο ποδοσφαιρο,ο οαρουλης τα δινει πλεον και ο ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββιδη θεωρει τα 3-4εκ υπερογκο ποσο για μεταγαφη???μετα απο πωληση 22,5εκ???και θελετε να πουμε ολα καλα δεν υπαρχει προβλημα???και ο αλλος παει για Ζαφειρη με πανω απο 10εκ???τι να πω μονοι μας μειωνουμε την ομαδα,μονοι μας ριχνουμε τις απαιτησεις μας.....
Κανενας δεν μειωνει την ομαδα. Ρεαλισμος λεγεται. Οταν δεν εχεις δωσει ποτε πανω απο 4 μυρια, τοτε ειναι δεδομενο οτι δεν θα το κανεις και τωρα που εισαι σφιχτος. Ας αλλαξει πολιτικη ο Ιβαν για να αλλαξει και ο τροπος σκεψης μας. Και αντε πες εμεις λεμε "ναι ρε τι ειναι τα 4 μυρια, δωστα γιατι εχουμε τοσα" τι θα αλλαξει στην ομαδα? Θα ανεβει επιπεδο? θα τα δωσει μηπως?
-
Μιλάτε για τον Erlic γιατί έχει βγει από κάποιον δικό μας το όνομα ή επειδή το ανέβασε ένας λογαριασμός της Μπολόνια στο twitter με 130 ακολουθους γιατί το today αυτούς δίνει σαν πηγή