Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δημοσίευση από Eagle1980 »

fossa έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Ξερουμε ποσο ηταν η συμφωνια με Stoiximan, ειχε γραφτει καποιο ποσο;

Fossa αν ειναι οντως αυτη η εταιρεια εχει κοκκινα γραμματα. Μπορεις να φτιαξεις μια με κοκκινα γραμματα;
Γιατι πιστευω οτι θα ειναι φουλ ομορφη και retro με κοκκινα.

Έψαξα ομάδες που έχουν χορηγό τη superbet και όλες το προσαρμόζουν στα δικά τους χρώματα οπότε μας βλέπω με άσπρα ή μαύρα.
Πάρτο πάντως κι έτσι...

Εικόνα

Και οι δύο ωραίες είναι εγω βέβαια προτιμώ την ασπρόμαυρή .
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Στη πλάτη αριθμοί ναι, μπροστά όχι τόσο.
feria

Δημοσίευση από feria »

Jim_Chatz έγραψε:Σύμφωνα με το chatgpt παίρναμε 1.8 το χρονο

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1.8 τον χρόνο είχαμε υπογράψει το 2017 με την Stoiximan για 3ετες.

Σύμφωνα με Τσορμπατζο:
Επιπλέον, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αποκάλυψε πως η διαφαινόμενη συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με νέα στοιχηματική εταιρεία, για το μπροστινό μέρος της φανέλας, θα αφορά ποσό της τάξης των 4,5 εκ. ευρώ και ενώ η συμφωνία που είχε μέχρι σήμερα ο Δικέφαλος αφορούσε ποσό της τάξης των 2,8 εκ. ετησίως!
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Πάντως πως ξεκινήσαμε απο τα 6εκ τον χρόνο, στην διάρκεια έγιναν 5εκ, και τώρα καταλίξαμε στα 4,5εκ, μονο οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν αυτό το πράμα. Και πάλι αρκετά μεγαλύτερη προσφορά απο αυτή της στοίχημαν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

fossa έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Ξερουμε ποσο ηταν η συμφωνια με Stoiximan, ειχε γραφτει καποιο ποσο;

Fossa αν ειναι οντως αυτη η εταιρεια εχει κοκκινα γραμματα. Μπορεις να φτιαξεις μια με κοκκινα γραμματα;
Γιατι πιστευω οτι θα ειναι φουλ ομορφη και retro με κοκκινα.

Έψαξα ομάδες που έχουν χορηγό τη superbet και όλες το προσαρμόζουν στα δικά τους χρώματα οπότε μας βλέπω με άσπρα ή μαύρα.
Πάρτο πάντως κι έτσι...

Εικόνα
Ωραία φαίνεται!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

VfB v2 έγραψε:Πάντως πως ξεκινήσαμε απο τα 6εκ τον χρόνο, στην διάρκεια έγιναν 5εκ, και τώρα καταλίξαμε στα 4,5εκ, μονο οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν αυτό το πράμα. Και πάλι αρκετά μεγαλύτερη προσφορά απο αυτή της στοίχημαν.

Δηλαδή κανένα τριάρι κ πολυ που μας είναι
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Μαγκες δεν σας φαινεται λιγο υποπτη αυτη η εταιρεια; Ρουμανικη στοιχηματικη με Σερβο ιδιοκτητη;; Τοσα λεφτα για διαφημιση σε ελληνικη ομαδα;

Ελπιζω να ειναι οσο καλο ακουγεται, αλλα κατι μου βρωμαει.
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Kaizen έγραψε:Μαγκες δεν σας φαινεται λιγο υποπτη αυτη η εταιρεια; Ρουμανικη στοιχηματικη με Σερβο ιδιοκτητη;; Τοσα λεφτα για διαφημιση σε ελληνικη ομαδα;

Χωρίς να εχω ακούσει κάτι για την εταιρεία αυτή, καλό ή κακό, θα μπορούσε να παίζει ρόλο το φορολογικό σύστημα στη Ρουμανία καθώς και το ότι είναι στην ΕΕ
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Kaizen έγραψε:Μαγκες δεν σας φαινεται λιγο υποπτη αυτη η εταιρεια; Ρουμανικη στοιχηματικη με Σερβο ιδιοκτητη;; Τοσα λεφτα για διαφημιση σε ελληνικη ομαδα;

Νομίζω ότι οι Έλληνες ή οι νέοι Έλληνες είναι πρωταθλητές στον τζόγο στην Ευρώπη οπότε έχει λογική το γέρο μπασιμο στην Ελλάδα. Μπορεί να αποδειχθεί χρυσωρυχείο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε η Σπαρτακ πηρε τον Μιται απο την χαρτινη 3 μυρια και τον Λιβαι 20. Γιατι μας χαλαει η Ρουμανικη εταιρεια
feria

Δημοσίευση από feria »

Και στην Βραζιλία που έκανε άνοιγμα μπήκε στις φανέλες της Φλουμινένσε και Σάο Πάουλο.

Φαίνεται να έχει μεγάλους τζίρους και να προσπαθεί να μπει σε νέες χώρες, όποτε κάπως λογικό αν θέλει να μπει στην αγορά της Ελλάδας να χορηγεί ΠΑΟΚ και κάποιον εκ των ποκιτων.
Μιλάμε για εταιρεία που την χρηματοδοτεί η Blackstone Inc. και ο Πρόεδρος τους ΔΣ είναι ο αδελφός της Ursula von der Leyen...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και τη Λεχ Πόζναν.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Μου αρέσει και εμένα η αντίθεση με το κόκκινο.
Ας μου θυμίσει κάποιος γιατί έχω σκαλώσει, πέραν της Αγνό (1990;) και ΕΚΟ (2004/05), πότε είχαμε τόσο έντονο κόκκινο στη φανέλα;
icue

Δημοσίευση από icue »

Αρθρο της Καθημερινης σημερα γραφει για την χορηγια απο τους Ρουμανους σε εμας και στον βαζελο για 6 εκατομμυρια το χρονο για τρια χρονια. Ιδια συμφωνια και για τις δυο ομαδες.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

TylerDurden έγραψε:Μου αρέσει και εμένα η αντίθεση με το κόκκινο.
Ας μου θυμίσει κάποιος γιατί έχω σκαλώσει, πέραν της Αγνό (1990;) και ΕΚΟ (2004/05), πότε είχαμε τόσο έντονο κόκκινο στη φανέλα;

Ιδίως στη φανέλα των 100 ενώ μπορείς να το αποφύγεις με ασπρόμαυρο χορηγό καλό θα ήταν να μείνει σε άσπρο ή μαύρο.
Κάποια ματς στη ριγέ 92/93 Nissan πιο παλιά Suzuki '84.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”