Jairo έγραψε:Ο τύπος έχει αλλάξει 437 ομάδες...
...αλλά είναι ελεύθερος
O μπακαγιοκο των φορ είναι αυτός.
Jairo έγραψε:Ο τύπος έχει αλλάξει 437 ομάδες...
...αλλά είναι ελεύθερος
Psagmenos4 έγραψε:ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΩΝ.
Μόλις ο Ρομάνο αποκάλυψε ότι η Λυών πέφτει λόγω χρεών.
paokspren έγραψε:Δύσκολα να φέρουμε καλύτερο παίκτη από τον Ντεσπόντοβ αν αποχωρήσει. Είναι πολύ κοντόφθαλμη λογική να βάζουμε κορδέλες σε παίκτες ποιότητας όταν υπάρχει και ευθύνη του προπονητή στην διαχείρισή τους.
Πιστεύω ότι αν ο Λουτσέσκου ξεκολλήσει και είναι πρόθυμος να βάζει καμιά φορά τον Ζίφκοβιτς στα αριστερά, ο Ντεσπόντοβ έχει πάρα πολλά να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
Ο Ζίφκοβιτς εκτός από αριστεροπόδαρος (αν και τον βολεύει με αντίθετο πόδι) είναι και παίκτης πολυεργαλείο, οπού και να τον βάλεις χρήσιμος θα είναι μέσα στο γήπεδο.
Ο Ντεσπόντοβ είναι επιθετικό υπερόπλο.
Το θεμα είναι οτι δεν πήγε ποτέ και σε πρωτάθλημα του επιπέδου μας. Κακες επιλογές σε ομαδες υψηλου επιπέδου που δεν επαιρνε χρόνο.Demir έγραψε:O βινισιους εκτος από τις χρονιές στην Πορτογαλία μετα όπου πήγε δεν έπαιξε .. αυτό είναι το πρόβλημα , στην Τουρκία η Γαλατα είχε ικαρντι κ μπατοσουαγι και μετά στην Αγγλία δεν έπαιζε