καμμιά πληροφορία για τον παίκτη...?moican4 έγραψε:..,forza εστογιαφον..
...
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- DimisK
- Επικοινωνία:
Προέρχεται από την Λιγκουαφόν, ξακουστή ομάδα της Βουλγαρίας. Πρώτα ήταν εταιρεία...τηλεπικοινωνιών!!!

- paok nafplio
nyxteridas έγραψε:Με αρέσει ο Ονουάτσι γίνεται εύκολα σύνθημα:
παραθέτω ενδεικτικά μερικά
γ@μησε τον Άρη πριν να κάτσει Ονουάτσι Ονουά...α...ατσι
Φέρε μας για πρόεδρο τον Λάτση...
Τρέμουνε με σένανε και οι μπάτσοι...
ας μην ξεχναμε οτι αυτος ο παικτης ειναι στην Ελλαδα 3-4 χρονια στον Ιωνικο δεν ειχε κανει τιποτα επαιζε Β'εθνικη κ φετος εκανε 2-3 καλα ματς αυτο ειναι μεχρι τωρα ας περιμενουμε να τον δουμε γιατι πιστευω οτι θα ξεφουσκωσει κ οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ...αλλα μονο κ μονο για τα συνθηματα αξιζει να τον παρουμε...
Ηρθε ο Σωτηρακης το πουλεν μου κ δεν τον πηρα χαμπαρι??που ηταν τ'αγορι μου??πες λεπτομεριες free...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok nafplio την Τρί 24 Νοέμ 2009, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
moican4 έγραψε: ΥΓ. Θα πινουν και τσαγια παρεα με το φιλαρακι του ,τον Παμπλο..![]()
τι τσαγια ρε συ? ..... τα λενε
Ηρθε λέει? χαχαχαpaok nafplio έγραψε: Ηρθε ο Σωτηρακης το πουλεν μου κ δεν τον πηρα χαμπαρι??που ηταν τ'αγορι μου??πες λεπτομεριες free...
Με παρέα Μπακαγιόκο και Κανακούδη και τον αντιπρόεδρο του ΠΑΣ.
Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Κλάους και Γεωργίου όπου όλοι μαζί, παρέα με Χαλκιά και τους λοιπούς πανηγύρισαν όλοι το ντόρτι!! Αυτός που κέρδισε όμως τις εντυπώσεις ήταν ο Σέρτζιο κι ο Ποικιλίδης με τους πανηγυρισμούς τους!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Για παμε
Στο προσκήνιο πάντως, βγήκαν τα ονόματα του Ρέφικ Τζιμπούρ της ΑΕΚ και του Ούγκο Λεάλ του Εργοτέλη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Ονουάτσι της Καβάλας.
http://www.gazzetta.gr/content/view/56282/2/
Στο προσκήνιο πάντως, βγήκαν τα ονόματα του Ρέφικ Τζιμπούρ της ΑΕΚ και του Ούγκο Λεάλ του Εργοτέλη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Ονουάτσι της Καβάλας.
http://www.gazzetta.gr/content/view/56282/2/
- ilias4_koufalia
δυο παίκτες επιπεδου djebour στην επίθεση (ένα στο κέντρο ένα στα άκρα) και δε θέλουμε τίποτε άλλο
Το ριπαπά του Μπακαγιόκο εννοείς???ilias4_koufalia έγραψε:Ποιος leal και ποιος onuwatsi...![]()
![]()
![]()
![]()
Θελω μεγαλη μεταγραφη!!!!![]()
![]()
![]()