thios4 έγραψε:Logistis έγραψε:DimitrisS έγραψε:Eιναι αληθεια αστειο να θεωρουμε οτι ειναι πολλα τα 500 και τα 600Κ εν ετει 2025, για τον ποδοσφαιριστη Ταισον, με αυτα που προσφερει στον αγωνιστικο χωρο.
Πολυ σωστη και κυριως λογικη κινηση να δωσεις αυτα τα λεφτα στον Ταισον.
Αν βγεις στην αγορα για να δωσεις 600Κ συμβολαιο για εξτρεμ, θα ημασταν εδω περα και θα λεγαμε ποιος ειναι αυτος ο απιθανος.
Και για να σας προλαβω, προφανως η παραμονη Ταισον με τα λεφτα που ακουγονται σημαινει για μενα αυτοματα και αποκτηση ενος ακομη εξτρεμ με πιο βαρυ συμβολαιο γιατι δεν νομιζω να πιστευουν οτι μπορει να παρει τετοιο βαρος ο Σορετιρε.
Ετσι ακριβώς. Είναι εξαιρετική κίνηση για τέτοιου επιπέδου ποιοτικό παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο (όπως κάποτε ο Βαλμπουενά στον γάβρο). Όσο για τα χρήματα του συμβολαίου, αρκεί να σκεφτούμε ότι ο βάζελος δίνει 600k στον επίσης παγκίτη Λημνιό...
Μα αν ήταν να έρχεται από τον πάγκο, δεν νομίζω ούτε ένας να είχε πρόβλημα. Εσύ πως είσαι πεπεισμένος ότι θα έχει τέτοιο ρόλο με τον Λουτσέσκου? Εδώ όταν γινόταν αλλαγή και καμιά φορά άρχιζε τα γαμωσταυρίδια. Μόνο αν γίνει κάτι συγκλονιστικό θα πάμε για μεσοεπιθετικό. Αλλιώς, ο Λουτσέσκου θα ξεκινάει Τάισον στα αριστερά ακόμα και με θλάση 3ου βαθμού.
Αδερφέ δεν είμαι πεπεισμένος για τίποτα. Απλά θέλω να ελπίζω ότι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις λειτουργούν με κοινή λογική. Η διαφορά πάντως στην ηλικία αλλά κυρίως στα χρήματα που έπαιρνε πέρυσι με αυτά φέτος, πιστεύω ότι θα οδηγήσουν και τον ίδιο στην συνειδητοποίηση ότι δεν μπορεί πλέον να έχει την απαίτηση να λογίζεται ως βασικός και να κανει μουτρακια οταν καθεται παγκο.