Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN
Δημοσιεύσεις: 4917
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από DamoN »

Ο Τάισον την εικόνα του μπισε θα ήταν έχει στα 57 του
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15219
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε:Μιας και γραφτηκε στο σδνα για νεο χορηγο και στο τοπικ «Φανελα», βλεπω οτι ειναι «ξένη στοιχηματική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία».

Να δεις που ο Λουτσε στελνει φράγκα για να κλεισει ο Μειτε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Ή και για Ταισον [FACE WITH TEARS OF JOY]

Οκ τον θελει ο προπονητης. Εγω δεν ψηνομαι αλλα παιρνει ο Λουτσε την ευθυνη.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926
Δημοσιεύσεις: 262
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιαν 2025, 13:02

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Πφφφ και είχα μια ελπίδα μετά τις δηλώσεις του ότι θα πάει Βραζιλία. Αλλά που αλλού θα βρει μ@λ@κες να δίνουν πάνω απο 500 χιλιάρικα. Απίστευτο τρύπημα και ζαριά η αριστερή πλευρά αν δεν πάρεις άλλον.
Άβαταρ μέλους
freemind
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Τετ 17 Σεπ 2008, 08:30

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από freemind »

sourmenetes έγραψε:Καλή είδηση το κλείσιμο ταυσον.

Το Σορετιρε τον υπολογίζω πάρα πολύ.


το θέμα είναι να τον υπολογίζει και ο Λούτσ
renegade
Δημοσιεύσεις: 17310
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από renegade »

Αν η ομάδα είναι καλά ,δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Τάισον στην Ελλάδα.
Σταματήστε να βλέπετε απλά την ηλικία του
Άβαταρ μέλους
freemind
Δημοσιεύσεις: 712
Εγγραφή: Τετ 17 Σεπ 2008, 08:30

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από freemind »

εγώ ήθελα να μείνει πάντως
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Δημοσιεύσεις: 3660
Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σε καταθλιψη ο Βαγιαννιδης,που οποτε τον βρισκει ο νεαρος Ταησον,τον στελνει για βρουβες...... :lol:

Ουτε κρυο,ουτε ζεστη η παραμονη του,αν τον θελει ο Λουτσε,καλως.
Leonardo10
Δημοσιεύσεις: 2208
Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγώ απορώ με όσους έχουν έστω και την παραμικρή ελπίδα ότι θα πάνε και για άλλο εξτρέμ τον Αύγουστο ξέρω γω, τόσο καιρό το αριθμητικό τους ενδιαφέρει περισσότερο παρά το ποιοτικό, βλέπε Μπακαγιόκο για αντί μειτε και κόλεϊ για αντικουλιερακη οι οποίοι είχαν απορριφθεί νωρίτερα από τον προπονητή.

Απογοητευτική η απόφαση, εύχομαι να διαψευστώ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag
Δημοσιεύσεις: 4737
Εγγραφή: Πέμ 31 Μάιος 2018, 13:33

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από JohnDag »

Αν η παραμονή Τάισον συνδυαστεί και με την απόκτηση ενός ακόμα ποιοτικού αριστερού εξτρέμ είναι εξαιρετικό νέο.

Αν χρησιμοποιηθεί σωστά ο Τάισον μπορεί να είναι ο απόλυτος game-changer.

Αν το σχέδιο όμως είναι, ο Τάισον να κάνει 50 ματς βασικός στα 38 και απλά να υπάρχει ο Σορετιρε από πίσω, αστα βραστα.

Το θέμα, κοινώς, δεν είναι η παραμονή του Τάισον ο οποίος ακόμα και σε αυτή την ηλικία είναι παικταράς.

Το θέμα είναι πως θα τον πλαισιώσεις.

Αναμένουμε..


Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Eagle1980
Δημοσιεύσεις: 4775
Εγγραφή: Δευ 25 Ιαν 2016, 05:50

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Leonardo10 έγραψε:Εγώ απορώ με όσους έχουν έστω και την παραμικρή ελπίδα ότι θα πάνε και για άλλο εξτρέμ τον Αύγουστο ξέρω γω, τόσο καιρό το αριθμητικό τους ενδιαφέρει περισσότερο παρά το ποιοτικό, βλέπε Μπακαγιόκο για αντί μειτε και κόλεϊ για αντικουλιερακη οι οποίοι είχαν απορριφθεί νωρίτερα από τον προπονητή.

Απογοητευτική η απόφαση, εύχομαι να διαψευστώ.

Βρε αδερφέ το τι θα βρούν το Αυγουστο δεν το κάνει και κακό μπορει να βγεί καλό !!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14398
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Equalizer »

JohnDag έγραψε:Αν η παραμονή Τάισον συνδυαστεί και με την απόκτηση ενός ακόμα ποιοτικού αριστερού εξτρέμ είναι εξαιρετικό νέο.

Αν χρησιμοποιηθεί σωστά ο Τάισον μπορεί να είναι ο απόλυτος game-changer.

Αν το σχέδιο όμως είναι, ο Τάισον να κάνει 50 ματς βασικός στα 38 και απλά να υπάρχει ο Σορετιρε από πίσω, αστα βραστα.

Το θέμα, κοινώς, δεν είναι η παραμονή του Τάισον ο οποίος ακόμα και σε αυτή την ηλικία είναι παικταράς.

Το θέμα είναι πως θα τον πλαισιώσεις.

Αναμένουμε..



Συμφωνώ απόλυτα με την λογική, άσχετα από τις δικές μου ενστάσεις για τον παίκτη που έλεγα νωρίτερα
makispaspartou
Δημοσιεύσεις: 4568
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλό νέο επιτέλους, άντε να παίρνει σειρά κι ο Μέιτε να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις.
Ελπίζω να κλείσει και ο μπακ, είτε είναι αυτός ο Τέιλορ είτε ο Τζούρασεκ και ο επιθετικός.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7603
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από DimitrisS »

Eιναι αληθεια αστειο να θεωρουμε οτι ειναι πολλα τα 500 και τα 600Κ εν ετει 2025, για τον ποδοσφαιριστη Ταισον, με αυτα που προσφερει στον αγωνιστικο χωρο.

Πολυ σωστη και κυριως λογικη κινηση να δωσεις αυτα τα λεφτα στον Ταισον.
Αν βγεις στην αγορα για να δωσεις 600Κ συμβολαιο για εξτρεμ, θα ημασταν εδω περα και θα λεγαμε ποιος ειναι αυτος ο απιθανος.

Και για να σας προλαβω, προφανως η παραμονη Ταισον με τα λεφτα που ακουγονται σημαινει για μενα αυτοματα και αποκτηση ενος ακομη εξτρεμ με πιο βαρυ συμβολαιο γιατι δεν νομιζω να πιστευουν οτι μπορει να παρει τετοιο βαρος ο Σορετιρε.
Psagmenos4
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: Πέμ 08 Αύγ 2024, 23:03

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Περιμένετε να δούμε φέτος τον Σορετιρε μετά από προετοιμασία με αντρική ομάδα.
2ον υπάρχουν 2 επιλογές για εκεί από την κ19,ζητάμε συνεχώς πιτσιρίκια από ακαδημίες, κάπως πρέπει να βγουν. Κάποτε πάλι χωρίς εξτρεμ ειμασταν και βρέθηκε ο Τζολης.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν Μπαλντε και Χατσιδης, που για μένα ο 2ος είναι πολύ μεγάλο ταλέντο αν χρησιμοποιηθεί στα αριστερά θυμίζει πάρα πολύ τον Λετο.
Επίσης αν δούμε ότι δεν βγαίνει πολύ πιθανό τον Αύγουστο να πάμε για εξτρεμ.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι μέσο επιθετικά που ίσως είναι η μόνη καλή γραμμή που έχει τώρα μην πβ και φορτωμένη. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ το κύριο είναι στον άξονα, είμαστε με 2 σέντερ μπακ +Λοβρεν + 2 πιτσιρίκια ναι μπορεί να σταθούν επάξια αλλά σίγουρα θες άλλον αντιλοβρεν και μάλιστα για βασικό.
Στα χαφ έχουμε Καμαρα οζντοεφ Πενια με τον τελευταίο να ψάχνεται να φύγει, δηλαδή μια 2αδα χαφ ,αν ο Μειτε που έχει δείξει ότι με την διορία δεν τα πάει καλά μας ριξει άκυρο τότε θέλουμε 2 χαφ οπωσδήποτε και άμεσα .
Φορ έχουμε αυτή τη στιγμή 1 και μοναδικό φορ τον Τσαλοφ ναι τον περιμένουμε να είναι ανεβασμένος με κανονική προετοιμασία κι αφού άρχισε λίγο να καταλαβαίνει την ομάδα αλλά σίγουρα πριν τις 14 Ιουλίου θέλουμε 1 ακόμα φορ για πρώτο μετά βλέπουμε για 3ο τι μπορεί να έρθει.

Άποψη μου μην κολλάτε τόσο Μεσοεπιθετικα αλλά στον άξονα εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16401
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από nunies4 »

Γενικα καλο ειναι οσο γινεται να "μεινουν¨ στις πρωτες τους επιλογες για να κριθει και ο σχεδιασμος πιο σωστα.
Η αρχη εγινε με τον Κενι και τον Παβλενκα, να συνεχισει με Ταισον και Μειτε που ειναι οι μονες 2 τους επιλογες για ανανεωση και να συνεχισουμε με το αριστερο μπακ, φορ και το 2ο χαφ.
Μακρυα απο εκπτωσεις τυπου Μπακαγιοκο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”