Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Gospi »

Psagmenos4 έγραψε:Δεν έγραψα για πολλές μέρες περιμένοντας τον Κατσαρη να μιλήσει και τον Σαββίδη αυτο που έταξε στους οργάνωνενους δηλαδή την Νέα Τούμπα.
8 μέρες μετά και ο Κατσαρης ειναι άφαντος, δεύτερα παραιτείται, Τρίτη παραμένει, τετάρτη συνεχίζει την συμφωνία Πέμπτη ξανά παραιτείται. Ο δε μυστακιδης άφαντος κι αυτός να πει 2-3 βασικά θέματα.
Ο Σαββίδης από την άλλη βγάζει μια ανακοίνωση με όσα έχουν γίνει μέχρι το 22 κάτι που σημαίνει ότι 3 χρόνια δεν έγινε τίποτα, δίνει κάποια επόμενα βήματα ΧΩΡΙΣ όμως χρονοδιάγραμμα, χωρίς όμως να απαντάει πειστικά αν υπάρχουν τα κονδύλια.
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ για να γίνει γήπεδο χρειάζεται η ΠΑΕ να συνεννοηθεί με τον ΑΣ.
Οι αρδ σωστά θέτουν ερωτήματα προς τον Κατσαρη αλλά δεν θέτουν ερωτήσεις και στην ΠΑΕ.

Ποιος νοιαζεται γ αυτο. Εξαλλου οπως σημειώνεις όλα αυτά απαιτούνται για να γίνει γήπεδο, ενώ για να βγάζεις ανακοινώσεις που λεν την μισή αλήθεια δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τρία συν ένα πράγματα είναι απαραίτητο να διευκρινιστούν άμεσα, προκειμένου να σιγουρευτούμε για τις προθέσεις:
1. Χρονοδιάγραμμα.
2. Χρηματοδότηση.
3. Έχει εξασφαλιστεί ο προϋπολογισμός των έργων του περιβάλλοντος χώρου, ο οποίος είναι ευθύνη της πολιτείας;
Τέλος, γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα αν και όταν ξεκινήσουν τα έργα. Το Καυταντζόγλειο είναι σε κάκιστη κατάσταση, επικίνδυνο για τους θεατές και ακατάλληλο για αγώνες ακόμα και Ελληνικού πρωταθλήματος, πόσο μάλλον ΟΥΕΦΑ. Ποιος θα αναλάβει τα έργα της-ολικής-ανοικοδόμησης και με τί χρονοδιάγραμμα;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Parolos έγραψε:Παίζετε ωραία το παιχνίδι αλλά για να δούμε πως ξεθάφτηκε το θέμα. Αφού παραθέτονται σχόλια πάμε. Μετά από 10 μήνες πρώτο σχόλιο:

Σάβ Μαρ 15, 2025 1:38 am

psykoman έγραψε:Καμια ελπιδα πλεον...
Πρεπει να εχει ληξει και η ημερομηνια παραχωρησης των 30 στρεμματων αφου ειχε αυστηρο χρονοδιαγραμμα...

Εχω αρχισει να πιστευω οτι φαγαμε σαν κοσμος ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑ...

Με ήδη το πρώτο μπούλετ για τα 30 στρέμματα.

Δεν κρατηθήκατε ούτε 1 μήνα από τότε που αποφασίστηκε η φάση. (Καλά άλλοι καρφώθηκαν τότε πιο νωρίς).

Για να τελειώνουμε , πες τε μας ντόμπρα και αντρίκια, ΠΑΟΚτσήδικα όπως πρέπει. Γιατί? Πείτε κάναμε αυτό και αυτό γιατί πιστεύουμε αυτό. Έτσι λύνονται τα θέματα του ΠΑΟΚ. Όχι? Μάλλον για κάποιους όχι.

Όλα μου τα σχόλια από την πρώτη σελίδα μέχρι την σημερινή μπορείς να τα βρεις εύκολα...με ένα γρήγορο σκρολ και σταματώντας στο Άβαταρ μου....
Σε παρακαλώ πολύ να το κάνεις...
Αν επιμένεις για παιχνίδια κτλ και για τον ρόλο μου εδώ μέσα... διατήρησε το ποστ σου...
Αν όχι σε παρακαλώ ντόμπρα αντρικά και ΠΑΟΚ τσηδικα να ανακαλεσεις

Υ.γ.Αν σε κάποια είμαι πιο σκληρός η πιο αυστηρός είναι καθαρά από την απογοήτευση μου και μόνο....χωρίς ατζεντες και παιχνιδάκια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μην μαλώνετε για βλακείες.

Το πρόβλημα είναι τα συμφέροντα που διακινούν σενάρια φήμες και λάσπη εκεί έξω! Οχι ένα μέλος που έγραψε μια φορά κάτι εδώ. Αυτοί που γράφουν επικίνδυνα πράγματα ή κάνουν προπαγάνδα, φαίνονται από χιλιόμετρα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οκ ρε συ Εκουαλαιζερ...αλλα δεν παει ετσι...
Καθε φορα που καποιος δεν συμφωνει με οτι γραφουμε να αρχιζει να χαρακτηριζει για το τι παιχνιδια παιζουμε...προπαγανδες...ατζεντες...και οτι εξυπηρετουμε συμφεροντα...
Αυτο κανει κακο και στο ιδιο το φορουμ...που καποια στιγμη καποιος θα φοβαται να γραψει...σου λεει δεν γ@μιεται που να μπλεκω τωρα....
Στο φρατελι η παρεα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εφτανε μεχρι και τα 40-50 ατομα πριν απο καθε ματς...μαζι πηγαιναμε για φαι...μαζι για καφε...μαζι στο γηπεδο...απ οτι παρατηρω μονο εγω εμεινα...κανεις αλλος...ολοι σταματησαν και το παραπανω που εγραψα ειναι απ τους βασικους λογους...Σημερα το σκεφτηκα πολυ σοβαρα κι εγω...αλλα η καψουρα μου ειναι μεγαλη...
Οσες φορες κι αν εχω διαφωνησει με καποιον ΠΟΤΕ δεν χαρακτηρισα οτι εξυπηρετει συμφερον και οτι παιζει παιχνιδια...
Κι ο φιλτατος Parolos ειμαι σιγουρος οτι αν διαβαζε ολα τα ποστ δεν θα ειχε αυτην την αποψη...στο ποστ που εκανε ταγκ ειχα κανει λαθος με το ποτε ισχυει η παραχωρηση και ποτε τελειωνει...και 2-3 σελιδες μετα εγω ο ιδιος διορθωνω ενα παιδι που εκανε ποστ και του γραφω οτι τελικα η παραχωρηση ισχυει γιατι εχει εναρξη με το Π.Δ.

Τες πα...αλλα λογια να αγαπιομαστε...θα λες τι μου γραφει τωρα κι αυτος ο μ@λακας....
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Φίλε psykoman, το siege mentality δεν έχει εξαιρέσεις. Μη το παίρνεις προσωπικά όσο μπορείς.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Είχαμε καμια απάντηση απο ΑΣ ?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάγκη από κονσιλιέριδες που διαθέτουν βαθιά γνώση για τα του ΠΑΟΚ και για την ψυχοσύνθεση του κόσμου του — και δεν περιορίζονται στις προσωπικές τους απόψεις, στον στενό κύκλο τους και στις επιθυμίες τους.

Όλα αυτά είναι απολύτως απαραίτητα, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον λάθη όπως το σημερινό, το οποίο αποτελεί προϊόν της πίεσης που έχει δημιουργηθεί.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι που συμβουλεύουν αυτή τη στιγμή τον Ιβάν Σαββίδη είναι — σχεδόν στο σύνολό τους — ακατάλληλοι.
Δεν έχουν μόνο έλλειψη γνώσης της ιστορίας και της κουλτούρας του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη, αλλά αποδεικνύονται ανεπαρκείς τόσο στον στρατηγικό σχεδιασμό όσο και στην πρόβλεψη ή διαμόρφωση εξελίξεων.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ανακοινώσεις όπως η σημερινή, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κοροϊδία — και το λιγότερο προσβολή στη νοημοσύνη όσων πραγματικά αγαπούν την ομάδα.

ρε μπαγασα, βαζεις chatgpt για να σου φτιαξει το κειμενο πριν ποσταρεις; μπαμ κανει, να ξες :D αξιοσημειωτο επισης ποσο θετικη ανταποκριση εχουν αυτα τα ποστ εδω μεσα!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αφού όποτε γράφω έχει 500 λάθη λόγω της φωνητικής εντολής,τα βάζω πρώτα στο gpt να τα διορθώσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 24 Ιουν 2025, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

psykoman έγραψε:Τες πα...αλλα λογια να αγαπιομαστε...θα λες τι μου γραφει τωρα κι αυτος ο μ@λακας....

Οχι, τίποτα τέτοιο δεν θα σου πω, ισα ισα το ανάποδο

Οι καιροί αλλάζουν, οι άνθρωποι μεγαλώνουν και ειδικά η εποχή που περνάμε είναι τρομερά ζόρικη

Υπομονή
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

@jibbie

τον πρόδωσαν οι παύλες τον ρενέ;

καλά ρε τι σχέδια εμφάνισε η ΠΑΕ με τις κερκίδες μισοσκεπασμένες;
θα μας φάει η αγωνία και το άγχος.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

psykoman έγραψε:Στο φρατελι η παρεα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εφτανε μεχρι και τα 40-50 ατομα πριν απο καθε ματς...μαζι πηγαιναμε για φαι...μαζι για καφε...μαζι στο γηπεδο...απ οτι παρατηρω μονο εγω εμεινα...κανεις αλλος..

:redcard: Οχι και ο μόνος ...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ισχύει οτι για να βγει η οικοδομική άδεια χρειάζεται κανα ενάμιση χρόνο? Αν ισχύει ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

fidel έγραψε:
psykoman έγραψε:Στο φρατελι η παρεα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εφτανε μεχρι και τα 40-50 ατομα πριν απο καθε ματς...μαζι πηγαιναμε για φαι...μαζι για καφε...μαζι στο γηπεδο...απ οτι παρατηρω μονο εγω εμεινα...κανεις αλλος..

:redcard: Οχι και ο μόνος ...

+1
Patron

Δημοσίευση από Patron »

VfB v2 έγραψε:Ισχύει οτι για να βγει η οικοδομική άδεια χρειάζεται κανα ενάμιση χρόνο? Αν ισχύει ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Μη σου πω αυτό είναι το αισιοδοξο σενάριο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”