Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Gospi »

Dimitrisou έγραψε:
Nikodiai έγραψε:Ο κοσμος φταιει και ειναι το μεγαλο προβλημα τωρα, που δεν του λεει κανεις τιποτα απο το 2019 και μετα.Ο ΑΣ εκανε οτι εκανε γιατι φοβοταν αυτην την υπερσχεδιαρα που απανταει σε ολα με λεπτομερεια για να μην μπορει να πει τιποτα κανενας υποπτος.

Ε ρε τι τραβαμε.Το "ΠΑΟΚ πανω απο ολα" περιπατο.

Μαζι σου αλλα η υπερσχεδιαρα του ΑΣ και του Μυστακιδη που ειναι?περασε μια βδομαδα..αφου ειχαν καταρχην συμφωνια..πανω σε τι βασιζεται στα σχεδια που πληρωσε η ΠΑΕ η σε καινουργια?

Εχεις απαιτηση απο τον τελη να παρουσιασει σχεδια με το καλημερα αλλα δεν σε χαλαει να σου πεταει η ΠΑΕ ξεροκοκκαλα για γλειψιμο 3 χρονια μετα ε? Τελικα ποιος θελετε να βγει κερδισμενος? Ο Ιβαν ή ο ΠΑΟΚ?
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Dimitrisou έγραψε:
Nikodiai έγραψε:Ο κοσμος φταιει και ειναι το μεγαλο προβλημα τωρα, που δεν του λεει κανεις τιποτα απο το 2019 και μετα.Ο ΑΣ εκανε οτι εκανε γιατι φοβοταν αυτην την υπερσχεδιαρα που απανταει σε ολα με λεπτομερεια για να μην μπορει να πει τιποτα κανενας υποπτος.

Μαζι σου αλλα η υπερσχεδιαρα του ΑΣ και του Μυστακιδη που ειναι?περασε μια βδομαδα..αφου ειχαν καταρχην συμφωνια..πανω σε τι βασιζεται στα σχεδια που πληρωσε η ΠΑΕ η σε καινουργια?

Τι σχεση εχει ο Μυστακιδης;Σχολιαζω αυτα που γραφονται για το μαστερπλαν που εβγαλε η ΠΑΕ.Δεν μπορω απλα καθε φορα που με δινουν καρβουνα συγκεκριμενοι να προσπαθουν να πεισουν οτι ειναι χρυσαφι.Βρε Μπακαγιοκο ειναι,σχεδιαρες για Νεα Τουμπα ειναι;Παντα εκει οι ιδιοι.

Δεν το συνεχιζω για θα φαω μπαν δικαιολογημενα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:Η ορωτη σκεψη μου ειναι να κραξω. Ξεκαθαρος εμπαιγμος μας απο τον Ιβαν. Μπορουσε να το κανει και απλα μας παραμυθιαζε οτι δεν μπορει. Μολις εμφανιστηκε αντιπαλο δεος αναγκαστηκε να ασχοληθει.
Αλλα...
Μια σκεψη περναει απο το μυαλο μου. Αν οντως καποιοι τον θελαν εκτος ομαδας καιρο ισως να μαθαν οτι ετοιμαζει ανακοινωσεις για το γηπεδο και να βιαστικαν να εμφανισουν συμφωνια με τελη για να τον εκθεσουν.
Ελπιζω να ισχυει το δευτερο γτ αν ισχυει το πρωτο εχουμε μπλεξει ασχημα

Πρωτη φορα στην ιστορια που γραφω κατι παρομοιο με τον Gospi (για το δευτερο point μιλαω). Και συμφωνώ με το πρωτο.

Οι επιπτώσεις της διαμάχης ΑΣ - Ιβάν γίνονται πλέον ορατές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kabamaru11 έγραψε:Πρωτα πρεπει να φτιαχτει το Καυτατζογλειο,κατι που ξεκαθαρα δεν ειναι στο χερι μας.

Να πάμε στο γήπεδο του Χαρίλαου...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ανακοινώσεις χωρίς ημερομηνίες είναι να είχαμε να λέγαμε.
Και το λέω και για το "τάχιστα" του Μυστακίδη και για τη σημερινή της ΠΑΕ που ήταν μια παραλλαγή του 22.
Ωρίμανση, διαβούλευση, αναζήτηση.
Ημερομηνίες κύριοι.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Gospi έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:

Εχεις απαιτηση απο τον τελη να παρουσιασει σχεδια με το καλημερα αλλα δεν σε χαλαει να σου πεταει η ΠΑΕ ξεροκοκκαλα για γλειψιμο 3 χρονια μετα ε? Τελικα ποιος θελετε να βγει κερδισμενος? Ο Ιβαν ή ο ΠΑΟΚ?

Οχι φιλε μου καμια σχεση..εγω ΠΑΟΚ ειμαι ουτε τελης ουτε ιβαν..αλλα μια βδομαδα μετα θα περιμενα εστω 2 λογια παραπανω απο τις 5 γραμμες που μας ειπε οτι ε αφου δεν μπορει αυτος θα το κανω εγω..εστω μια δυο διευκρινισεις..και σιγουρα οχι νεκρικη σιγη..ο ιβαν εχει αργησει ναι..αλλα τον ιβαν με τα καλα του και τα κακα του τον ξερουμε..ο αλλος ηρθε να συστηθει...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε άλλα νέα, καταλαβαίνω απόλυτα όσους αντιδρανε σήμερα αφού είναι εμφανές ότι η πλευρά Σαββίδη αντιδράει πιεσμένη και βγάζει όσα ήδη κρατούσε στα συρτάρια

Έχετε καλοπροαίρετα σκεφτεί πως ο Σαββίδης έστω κι αν ξυπνάει λόγω πίεσης που δέχτηκε, προχωράει το θέμα ΠΑΡΟΤΙ δεν τον συμφέρει οικονομικά σήμερα;

Μέχρι χτες δεν το προχωρούσε σκεφτόμενος ότι δεν τον συμφέρει να χάσει ένα κάρο λεφτά. Τώρα πιεζόμενος και εκβιαζομενος το βλέπει με άλλο μάτι γιατί αναθεωρεί τα δεδομένα της υποθεσης.

Για ποιον λόγο αυτό αποτελεί κάτι μεμπτό;

Υγ. Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το να ψάξει για επενδυτές ο ΑΣ δεν θα κάνει καλό. Ο τρόπος και το ύφος ήταν και παραμένει το θέμα. Οντως η σημερινή αντίδραση της ΠΑΕ, έστω και αν είναι για το θεαθηναι, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα της πίεσης που δέχτηκε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Να έχετε εμπιστοσύνη μακάρι να γίνει το γήπεδο και δεν θα μοιάζει με κανένα . Ήθελα να γράψω περισσότερα αλλά δεν κάνει .
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

πως μπορει να ειναι θετικο οταν ειναι φανερο οτι ειναι μονο για το θεαθηναι η ανακοινωση ?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Nikodiai έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:

Τι σχεση εχει ο Μυστακιδης;Σχολιαζω αυτα που γραφονται για το μαστερπλαν που εβγαλε η ΠΑΕ.Δεν μπορω απλα καθε φορα που με δινουν καρβουνα συγκεκριμενοι να προσπαθουν να πεισουν οτι ειναι χρυσαφι.Βρε Μπακαγιοκο ειναι,σχεδιαρες για Νεα Τουμπα ειναι;Παντα εκει οι ιδιοι.

Δεν το συνεχιζω για θα φαω μπαν δικαιολογημενα.

Δεν νομιζω οτι εχω υπερσπιστει ποτε καποιον απεναντι σου..και σε αυτα που γραφεις πιο πανω συμφωνω περα απο το κομματι του ασ..γιατι και αυτος περα απο ενα ΘΑ δεν εκανε τιποτα..και εχει περασει μια εβομαδα χωρις ουτε φωνη ουτε ακροαση..
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

οι μεταγραφές περνούν σε δεύτερη σειρά.
Κακώς ασχολούμαστε με το γήπεδο, πρώτα πρέπει να γινουν μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

panpangr77 έγραψε:Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Να έχετε εμπιστοσύνη μακάρι να γίνει το γήπεδο και δεν θα μοιάζει με κανένα . Ήθελα να γράψω περισσότερα αλλά δεν κάνει .

Καλή η εμπιστοσύνης ακόμα καλύτερά ο έλεγχος...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σε νέα τους διαρροη πάντως λένε ότι η ενημέρωση θα είναι συχνότατη και ότι στο πολύ κοντινό διάστημα θα δώσουν λεπτομέρειες για την χρηματοδότηση του έργου
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ο Βρουτσης δήλωσε ότι η Θεσσαλονίκη θα μπει σε προτεραιότητα και ότι το Καυταντζογλειο θα γίνει το ΟΑΚΑ της Β. Ελλάδας. Αν όντως βάλουν μπροστά την ανακατασκευή η κυβέρνηση, ξεχάστε την χρήση του Καυταντζογλειου μέχρι να το τελειώσουν... (του Αγίου π... ανήμερα δλδ)

Απλώς το ρίχνω και αυτό στο τραπέζι για να καταλάβουμε πόσο πολύπλοκο είναι το σχέδιο κατασκευής γηπέδου... Η παρούσα κυβέρνηση είναι ικανή να βάλει μπροστά μόνη της την κατασκευή του Καυταντζογλειου ίσα ίσα για να μην βοηθήσει τον Ιβαν με την Τούμπα...

Νομίζω πως η γενικόλογη ανακοίνωση της ΠΑΕ έγινε καθαρά για επικοινωνιακους λόγους. Να κάνει σαφές στον Τέλη ότι "εγώ έχω κάνει αυτά τα βήματα. Εσύ τι έχεις να δείξεις? Μια εγγυητική?"

Εικάζω ότι με κυβέρνηση Κουλή και όσο μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα έχουμε ουσιαστική πρόοδο στο θέμα γήπεδο...
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Χαλαστηκαν βλέπω πολλοί. Δεν πειράζει θα σας περάσει όπως του τέλη ,του άλλου που ξεκουτιασε και του άλλου του μπινε που το σκέφτηκε. Δεν έχετε μάθει ότι για να πετύχεις αυτό που θες δεν λες , κάμεις. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει ή κατάλαβαν με τι άνθρωπο έχουν μπλέξει και πήγαν να μας τρυπήσουν οσο πιο βαθιά γίνεται. Την καληνύχτα μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”