Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Περιεργη η κατάσταση με το προπονητικό. Είναι πολύ πιθανό να παγώσουν όλα τα έργα μέχρι να υπάρχει μια σταθεροποίηση της κατάστασης...και αυτό είναι ακόμα ένα αρνητικοβτης υπόθεσης
renegade έγραψε:Περιεργη η κατάσταση με το προπονητικό. Είναι πολύ πιθανό να παγώσουν όλα τα έργα μέχρι να υπάρχει μια σταθεροποίηση της κατάστασης...και αυτό είναι ακόμα ένα αρνητικοβτης υπόθεσης
Αποκλειεται. Αν δεν γινει θα βρει ο ΑΣ επενδυτη και για αυτο
nikos ioannidis έγραψε:Εμένα μου κάνει εντύπωση η στροφή του Τζορματζόγλου στα δύο τελευταία άρθρα του στο gazzetta. Σαν να τα ’γραψε άλλος άνθρωπος
Τι ειπε;
Οι δημοσιογράφοι είναι ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
ΑΝ περιμένουμε αυτούς και τα παπαγαλακια
των δισεκατομμυριούχων ζητώ που καηκαμε..
ΑΝ περιμένουμε αυτούς και τα παπαγαλακια
των δισεκατομμυριούχων ζητώ που καηκαμε..
Εγώ θέλω να ξέρω ακριβώς ποιό είναι το πλάνο τού Ιβάν για τον φετινό ΠΑΟΚ. Όχι μισόλογα, ούτε διαρροές, θέλω καθαρά πράγματα. Να βγει και να πει τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει, όχι μακροπρόθεσμα, ας πει μόνο για φέτος.
Γιατί αν όντως είπε οτι θα κάνει τα πάντα για να κάνει ομαδάρα, μέχρι τώρα έχουμε δει εντελώς το αντίθετο.
Γιατί αν όντως είπε οτι θα κάνει τα πάντα για να κάνει ομαδάρα, μέχρι τώρα έχουμε δει εντελώς το αντίθετο.
19 Ιουνίου το ακριβώς αντίθετο θα ήταν να είχε πουλήσει
Ντελια , μιχαηλιδη , Καμαρα , Ζιβκοβιτς και Κοταρσκι
Ντελια , μιχαηλιδη , Καμαρα , Ζιβκοβιτς και Κοταρσκι
Μόνο με πράξεις μπορούν εκατέρωθεν να αποδείξουν τις προθέσεις τους.
Ποιος ξέρει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο...τι οργανώνεται και με ποιο τρόπο....πως η κάθε πλευρά θέλει να διεκδικήσει ή να διασφαλίσει τα συμφέροντα της....
Τον αντισυστημικό και <επαναστατικό> χαρακτήρα του Ιβαν δύσκολα νομίζω θα τον βρούμε σε κάποιον άλλον άνθρωπο.
Ο Ιβαν είναι σαν εμας...<γεννήθηκε> ΠΑΟΚΤΣΗΣ...έχει μέσα του αυτή τη φλόγα όπως τη δική μας ...την εναντίωση στο κατεστημένο των Αθηνών.
Οποιοσδήποτε άλλος δεν νομίζω ότι θα μπορούσε ποτέ να συγκρουστεί μετωπικά με τους ποκιτες.
Αν μια φορά μας χαλάει που ο Ιβαν πάει ίσα βάρκα ίσα νερά....ο κάθε επόμενος είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων....θα συμμετέχει στη λίγκα..και στην επο....και σκεπτόμενος τα ιδιωτικά του επιχειρηματικά συμφέροντα....θα σκύβει το κεφαλάκι....για να κάνει τις δουλειές του ...να μην χάσει τις προσβάσεις και τις εξυπηρετήσεις.
Του έχω ασκήσει κριτική όμως είμαι βαθιά ταυτισμένος μαζί του.
Κάθε φορά που μιλούσε για το ποκ ή στο ποκ ένιωθα να με εκφράζει τόσο πολύ.
Έριχνε το γάντι και δεν φοβόνταν για τίποτα.
Του έχουν βάλει τόσα εμπόδια και παρόλα αυτά μας κρατάει πρωταγωνιστές στο μέτρο του δυνατού.
Αστοχίες ? Όλοι μας έχουμε.
Προτιμώ τη νοικοκυροσύνη του με όλες τις αστοχίες του παρά τα μεγάλα τα παχιά λόγια.
Ποιος ξέρει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο...τι οργανώνεται και με ποιο τρόπο....πως η κάθε πλευρά θέλει να διεκδικήσει ή να διασφαλίσει τα συμφέροντα της....
Τον αντισυστημικό και <επαναστατικό> χαρακτήρα του Ιβαν δύσκολα νομίζω θα τον βρούμε σε κάποιον άλλον άνθρωπο.
Ο Ιβαν είναι σαν εμας...<γεννήθηκε> ΠΑΟΚΤΣΗΣ...έχει μέσα του αυτή τη φλόγα όπως τη δική μας ...την εναντίωση στο κατεστημένο των Αθηνών.
Οποιοσδήποτε άλλος δεν νομίζω ότι θα μπορούσε ποτέ να συγκρουστεί μετωπικά με τους ποκιτες.
Αν μια φορά μας χαλάει που ο Ιβαν πάει ίσα βάρκα ίσα νερά....ο κάθε επόμενος είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων....θα συμμετέχει στη λίγκα..και στην επο....και σκεπτόμενος τα ιδιωτικά του επιχειρηματικά συμφέροντα....θα σκύβει το κεφαλάκι....για να κάνει τις δουλειές του ...να μην χάσει τις προσβάσεις και τις εξυπηρετήσεις.
Του έχω ασκήσει κριτική όμως είμαι βαθιά ταυτισμένος μαζί του.
Κάθε φορά που μιλούσε για το ποκ ή στο ποκ ένιωθα να με εκφράζει τόσο πολύ.
Έριχνε το γάντι και δεν φοβόνταν για τίποτα.
Του έχουν βάλει τόσα εμπόδια και παρόλα αυτά μας κρατάει πρωταγωνιστές στο μέτρο του δυνατού.
Αστοχίες ? Όλοι μας έχουμε.
Προτιμώ τη νοικοκυροσύνη του με όλες τις αστοχίες του παρά τα μεγάλα τα παχιά λόγια.
Τωρα κ. Ιβαν Σαββιδη ηρθε η ωρα του νικητη να αναλαβει τις ευθυνες του
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ
και μην διστασεις φυσικα να ζητησεις βοηθεια απο εμας απο ασ απο τσαλοπουλο και φυσικα απο Μυστακιδη.
ΜΙΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟς Ο ΥΠΝΟς 4 ΧΡΟΝΙΑ.
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ
και μην διστασεις φυσικα να ζητησεις βοηθεια απο εμας απο ασ απο τσαλοπουλο και φυσικα απο Μυστακιδη.
ΜΙΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟς Ο ΥΠΝΟς 4 ΧΡΟΝΙΑ.
32 Αυγούστου θα ανακοινώσει πλάνο για Τούμπα ο Ιβάναρος....
Ας είμαστε σοβαροί, όποιος πιστεύει πως θα γίνει γήπεδο με αυτή την ανωμαλία αν δεν είναι χαζός, είναι αφελής.
Είτε Ιβάν, είτε Τέλης δεν γίνονται κατόπιν πίεσης τέτοια έργα.
Ας είμαστε σοβαροί, όποιος πιστεύει πως θα γίνει γήπεδο με αυτή την ανωμαλία αν δεν είναι χαζός, είναι αφελής.
Είτε Ιβάν, είτε Τέλης δεν γίνονται κατόπιν πίεσης τέτοια έργα.
ε τοτε για να ειμαστε σοβαροι και να μην ειμαστε αφελεις, αφου μας πηρε ο υπνος 4 χρονια
ας ξανα κοιμηθουμε αλλα 4 τωρα
ας ξανα κοιμηθουμε αλλα 4 τωρα
ενταξει θα βαλουμε τον Χατζοπουλο με τον Τσορμπατζογλου να μας τραγουδησουν
https://www.youtube.com/watch?v=MpCF19x ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=MpCF19x ... rt_radio=1
Ιβαν φανταζομαι ετοιμαζεις την υπερπαραγωγη βιντεαρα που θα δειξεις στον κοσμο το γηπεδο σωστα; Και θα μας πεις ξεκιναμε. Αλλα οχι ξεκιναμε σαν το 22 ετσι;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τώρα γιατί το γράφεις αυτό; Γιατί σώνει και καλά να γράψεις μια βλακεία; Δεν σκέφτεστε ρε πουστη μου πριν δημοσιεύσετε κάτι;