ΠΑΙΚΤΕΣ-ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ
Re: ΠΑΙΚΤΕΣ-ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ
Γενικά οι τραυματισμοί άφησαν απωθημένα. Ορτίθ, Μπούλαρντ, νομίζω και Φάντεμπεργκ.
Μουσταφ εννοείς μάλλον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 21 Ιουν 2025, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζερόντ Μουσταφ εννοείς; Το έχεις γυρίσει στα γαλλικά απόψε μπερδευομαστε 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Σάβ 21 Ιουν 2025, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πώς τον λέγανε εκείνο τον αριστερόχειρα γκαρντ που έπαιζε στην ζαλγκίρης όταν πήρε το ευρωπαϊκό και είχε προσωνύμιο ο δολοφόνος με την βίβλο
Αδιανόητη παιχτάρα, τον Χένρι Γουίλιαμς λες! Στην Μπενετόν Τρεβίζο ήταν. Καλαθομηχανή κανονική!
-
Η Ζαλγκιρις τότε είχε δίδυμο Αμερικανών Μπόουι κ Εντνει. Αυτή η περιγραφή αριστεροχειρα γκαρντ μου θυμίζει περισσότερο τον αείμνηστο Χένρι Γουίλιαμς της Μπενετον
-
-
Nikos 74 έγραψε:Γενικά οι τραυματισμοί άφησαν απωθημένα. Ορτίθ, Μπούλαρντ, νομίζω και Φάντεμπεργκ.
Ο Μπουλαρντ ολοκλήρωσε κανονικά τη χρονιά. Με τον Ορτίθ το πρόβλημα δεν ήταν τραυματισμός αλλα ντόπινγκ.
ReignMan έγραψε:Νομίζω οι μπασκετικοί θα καραγουσταρουμε αυτο το τοπικ!
Ξεκιναω εγω, ο καραφλοπαιχταρας Τζορτζεβιτς και ο τρελολιθουανος Ιγκορ Κουντελιν!
Ο Κουντέλιν ειναι Ρώσος, ήταν 1-2 με τον παιχταρά τον Καράσεφ, στην εθνική Ρωσίας
thios4 έγραψε:Αδιανόητη παιχτάρα, τον Χένρι Γουίλιαμς λες! Στην Μπενετόν Τρεβίζο ήταν. Καλαθομηχανή κανονική!
Πωπω απιστευτος σουτερ!
henry williams, carlton myers και ο eddie johnson του γκέιρου
απίστευτοι σουτέρ
ο παιχταράς της ζαλγκίρις ήταν ο tyus edney
honourable mentions: david rivers και tony white
ευτυχώς έπαιξαν στον ΠΑΟΚ farnkie king και dell demps και κάπως ολοκληρώθηκα
απίστευτοι σουτέρ
ο παιχταράς της ζαλγκίρις ήταν ο tyus edney
honourable mentions: david rivers και tony white
ευτυχώς έπαιξαν στον ΠΑΟΚ farnkie king και dell demps και κάπως ολοκληρώθηκα
Μόλις είδα ότι ο Henry Williams μας άφησε για τόπο χλοερο πριν κάποια χρόνια. Απίστευτο δυάρι.
Κάρλτον Μάιερς νομίζω δεν έφτασε ποτέ το ποτεντιαλ που έδειξε πιτσιρικάς όταν ξεπετάχτηκε.
Κάρλτον Μάιερς νομίζω δεν έφτασε ποτέ το ποτεντιαλ που έδειξε πιτσιρικάς όταν ξεπετάχτηκε.
-
Nikos 74 έγραψε:Γενικά οι τραυματισμοί άφησαν απωθημένα. Ορτίθ, Μπούλαρντ, νομίζω και Φάντεμπεργκ.
Φαντεμπεργκ, τιποτα το ιδιαιτερο. Ο Ραφφιν καλυτερος ηταν στον πρωτο γυρο. Μαλιστα κερδισε το γαυρο μονος του εκτος εδρας