Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ο Μεϊτέ έχει ρήτρα κοντά 1 μύριο και ζητάει συμβόλαιο 1,4. Στα δύο χρόνια θα έχει κοστίσει πάνω από 4 με τα μπόνους. Ένας παίκτης στα 31 του, που τους τελευταίους 13 μήνες έχει 600 λεπτά συμμετοχής. Που έχει να κάνει προετοιμασία από το 2021 και προτιμάει να μένει χωρίς ομάδα για να κάθεται στο συμβόλαιο. Τρομερό μεντάλιτι.
Μειτε με προετοιμασία δεν έχει άλλον το ελληνικό πρωτάθλημα!!!
Είναι πολύς για Ελλάδα και στα 31...
Για Αλεξανδρόπουλο 5ος μια χαρά
Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό (και τον Ιανουάριο) συγκεκριμένα μέλη με τη μιρλα και τον αρνητισμό που εκπέμπουν για όλους και για όλα με κάνουν να σταματάω να παρακολουθώ το νήμα των μεταγραφών προς διατήρηση της ψυχικής μου υγείας. Συγχαρητήρια, το καταφέρατε και φέτος
- FreeWatcher
-
DaVinci έγραψε:Ο Μεϊτέ έχει ρήτρα κοντά 1 μύριο και ζητάει συμβόλαιο 1,4. Στα δύο χρόνια θα έχει κοστίσει πάνω από 4 με τα μπόνους. Ένας παίκτης στα 31 του, που τους τελευταίους 13 μήνες έχει 600 λεπτά συμμετοχής. Που έχει να κάνει προετοιμασία από το 2021 και προτιμάει να μένει χωρίς ομάδα για να κάθεται στο συμβόλαιο. Τρομερό μεντάλιτι.
Όλα είναι έτσι όπως τα λες, δεν καταλαβαίνω που είναι το αρνητικό σε όλα αυτά που είπες
FreeWatcher έγραψε:Μιρλααα
Πηγα να ψαξω παικτη μιρλα. Δεν ειμαι καλα.

Είναι πραγματικά νωρίς για να κρίνουμε. Οι περισσότεροι στόχοι μου αρέσουν λόγω ηλικίας αλλα ως τώρα έχουμε πάρει μόνο τερματοφύλακα και δεξί μπακ.
Για Πένια, Μειτέ, Τάισον κτλ δεν έχει κανένα νόημα να μαλώνουμε. Πέρυσι αποδείχτηκε ότι είναι καλύτερο να πάρεις παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημα του προπονητή παρά να του φέρεις κάποιον που δεν θα βάζει καν να παίζει.
Συντάσσομαι κι εγώ με αυτούς που λένε υπομονή.
Για Πένια, Μειτέ, Τάισον κτλ δεν έχει κανένα νόημα να μαλώνουμε. Πέρυσι αποδείχτηκε ότι είναι καλύτερο να πάρεις παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημα του προπονητή παρά να του φέρεις κάποιον που δεν θα βάζει καν να παίζει.
Συντάσσομαι κι εγώ με αυτούς που λένε υπομονή.
-
kormi έγραψε:Μειτε με προετοιμασία δεν έχει άλλον το ελληνικό πρωτάθλημα!!!
Θα πετούσε τη σκουφια του να ρθει για 5ος μέσος. Πολύ δελεαστικό
Πραγματικά τώρα, εάν τα οικονομικά είναι τόσο στενά, ας μην πάρουν κανένα αριστερό εξτρέμ. Τα αντίστοιχα λεφτά να δωθούν για την ανανέωση του Ντέλια. Ας καλυφθεί η θέση του αριστερού εξτρέμ από το υπάρχον υλικό. Δεν ξέρω τι άλλο να πω...
- smoothcriminal1926
Gospi έγραψε:sourmenetes έγραψε:
Όπου θέλεις δέχεσαι τις φήμες όπου δε θέλεις όχι.
Οι φήμες οι δικές μου αναφέρουν ότι πάμε για Καλές ηλικίες με καλά βιογραφικά.
Επίσης στα εξτρεμ έχουμε έναν σορετιρε τον οποίο τον θεωρώ καλό παίκτη. Μην. Τον ξεχναμε.
Εγω να δεχθω τις φημες σου, αλλα αυτο για τον Σορετιρε μην το λες σε παρακαλω. Ουτε σε παιχνιδια που κερδιζαμε με διαφορα γκολ δεν τον εβαζε φετος. Θα φαμε Ταισον στη μαπα σερνεται δεν σερνεται και μετα θα λεμε αυτα π λεγαμε και φετος. Αν δεν ερθει παιχταρας αριστερο εξτρεμ τότε η ομαδα θα μεινει με 5 μεσοεπιθετικους για 3 θεσεις εκ των οποιων ο ενας 38χρονος. Εκτος κι αν δηλωνουν ανικανοι να απαλλαγουν μια και καλη απο τον Μουργκ και σκεφτονται σοβαρα να τον κρατησουν για του χρονου. Αν λοιπον εσενα σε καλυπτει η πενταδα Ταισον Πελκας Ντελιας Ζιφκο Ντεσπο (που ουτε και αυτον τον βλεπει ο προπονητης) τοτς πασο. Κλασικος ΠΑΟΚ της μισης δουλειας και του ροστερ π πάντα πρεπει να χει τουλαχιστον ενα καραμπινατο ποιοτικο και αριθμητικο κενο.
Πραγματικά αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος. Ότι θα ανανεωθεί ο Τάισον, δεν θα πάρουμε βασικό αριστερό εξτρεμ και θα τον φάμε στην μάπα ενώ ήδη φέτος ήταν κακός. Φαντάσου του χρόνου που θα είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος. Σφίξιμο...
Αρχισαμε με τα «ΑΝ» και τα «ΘΑ» παλι; Καθιστε να δουμε τι θα γινει και γκρινιαζουμε μετα οσο θελουμε
- thomas Murg
Caballo Viejo έγραψε:Γιατί δεν πάμε για Κουρμπέλη απορώ; Ξέρω ότι θα ακούσω τα γνωστά, ότι δεν γούσταρε ΠΑΟΚ κ.λ.π. Όμως ο παίχτης αυτός θέλει να ξαναδώσει ώθηση στην καριέρα του και θα προσπαθούσε να αποδείξει πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν αξίζει μια ευκαιρία ένας τέτοιος παίχτης, Έλληνας, σε καλή ηλικία και διεθνής: Εγώ λέω ναι, με κλειστά τα μάτια.
Ο Κουρμπέλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα παίρνει κόκκινη κάθε δεύτερο παιχνίδι.
Ettien26 έγραψε:Πραγματικά τώρα, εάν τα οικονομικά είναι τόσο στενά, ας μην πάρουν κανένα αριστερό εξτρέμ. Τα αντίστοιχα λεφτά να δωθούν για την ανανέωση του Ντέλια. Ας καλυφθεί η θέση του αριστερού εξτρέμ από το υπάρχον υλικό. Δεν ξέρω τι άλλο να πω...
Αυτό με τα στενά οικονομικά απο που προκύπτει ? Ανακοινώθηκε απο την ΠΑΕ ?
Έλα ντε
Μάλλον σε σύγκριση με του Τέλη. Από εδώ και στο εξής θα έχουμε το "τελομετρο" για κάθε κίνηση της ΠΑΕ
Μάλλον σε σύγκριση με του Τέλη. Από εδώ και στο εξής θα έχουμε το "τελομετρο" για κάθε κίνηση της ΠΑΕ
Για Τόπιτς και Τσιριβέγια λέει ενδιαφέρεται ο βαζελος.
Σε λίγο θα ενδιαφερθει και για τα σημαιάκια του κόρνερ τώρα που πήρε και Τούμπα.
Σε λίγο θα ενδιαφερθει και για τα σημαιάκια του κόρνερ τώρα που πήρε και Τούμπα.