Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Caballo Viejo
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Γιατί δεν πάμε για Κουρμπέλη απορώ; Ξέρω ότι θα ακούσω τα γνωστά, ότι δεν γούσταρε ΠΑΟΚ κ.λ.π. Όμως ο παίχτης αυτός θέλει να ξαναδώσει ώθηση στην καριέρα του και θα προσπαθούσε να αποδείξει πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν αξίζει μια ευκαιρία ένας τέτοιος παίχτης, Έλληνας, σε καλή ηλικία και διεθνής: Εγώ λέω ναι, με κλειστά τα μάτια.
- sourmenetes
- Moderator
Gospi έγραψε:sourmenetes έγραψε:Gospi έγραψε:[quote="sourmenetes"]Για play out Μη σου πω...
Οταν σχολιαζεις τουλαχιστον να εχει μια βαση. Φετος βγηκες 3ος και μπηκες στα πλει οφφ ως 4ος. Τι σε κανει να πιστευεις πως αν δεν ενισχυθεις σωστα φετος δεν θα καταληξεις 4ος? Ηδη αν ισχυει η φημη οτι δεν θα αποκτηθει αριστερο εξτρεμ αν ανανεωσει ο Ταισον, διακινδυνευεις να ξεκινησεις την σεζον με ποιοτικο κενο στους μεσοεπιθετικους. Κατσε να δουμε λοιπον...
Τα ονόματα και οι ηλικίες που ακούγονται είναι σαφώς πιο σωστές.
Οι παίκτες είναι με γεμάτες σεζόν και από καλά πρωτάθληματα.
Όλα θα φανούν στο γήπεδο βέβαια αλλά θεωρώ ότι στοχεύουμε πιο σωστά.
Καλα και περσι μια χαρα παιχτες ακουγονταν και στο τελος καταληξαμε στον Μπακαγιοκο. Αλιμονο αν αξιολογησουμε τον σχεδιασμο με βαση το τι ακουγεται. Εγω ξερω οτι μεχρι σημερα η ΠΑΕ δεν εχει αποχαιρετισει ακομη τον Μπραντον Τομας και διαρρεεται η πληροφορια πως αν ανανεωσει ο Ταισον δεν θα αποκτηθει αλλο αριστερο εξτρεμ. Αν εσενα αυτα σου δειχνουν σωστο σχεδιασμο πασο. Τι να το κανω να φερω καλους σε καποιες θεσεις (αν ερθουν) και σε κομβικες θεσεις να εξαρτωμαι απο τα κεφια του 38χρονου Ταισον και απο το αν θα κανει κοντρολ 2 μετρα ή μισο ή αν θα οεσει στην πρώτη επαφη ο Τομας?[/quote]
Όπου θέλεις δέχεσαι τις φήμες όπου δε θέλεις όχι.
Οι φήμες οι δικές μου αναφέρουν ότι πάμε για Καλές ηλικίες με καλά βιογραφικά.
Επίσης στα εξτρεμ έχουμε έναν σορετιρε τον οποίο τον θεωρώ καλό παίκτη. Μην. Τον ξεχναμε.
-
Ο Κουρμπελης δεν είναι στην ομάδα του Δωνη στην Αραβια; Τόσο βατό είναι να τον παρουμε;
Ο βάζελος πάντως, ότι ακούγεται για ΠΑΟΚ, εκεί να ακολουθήσει. Το ψάχνει με Topic και Cirivella σύμφωνα με Μίχο
Το είχα γράψει τις προάλλες μετά το παιχνίδι με την εθνική που τον είδα όπου ήτανε σε πολύ καλή κατάσταση ( όταν οι παίκτες φεύγουνε σε αραβίες κτλ έχεις μία φοβία ό,τι μπορεί να τα έχουνε παρατήσει ολοκληρωτικά) έγραψα το ίδιο πράγμα γιατί πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο που παίζει ο λουτσέσκου ταιριάζει πάρα πολύ.
Θα του αρεζε αρκετά σαν παίκτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 21 Ιουν 2025, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron έγραψε:Φεκουαζ; Κεσκεσε;
Αρχαϊκή γαλλική διάλεκτος που μιλούσαν οι Γαλάτες μετά την βουτιά στον μαγικό ζωμό
-
renegade έγραψε:Το είχα γράψει τις προάλλες μετά το παιχνίδι με την εθνική που τον είδα όπου ήτανε σε πολύ καλή κατάσταση ( όταν οι παίκτες φεύγουνε σε αραβίες κτλ έχεις μία φοβία ό,τι μπορεί να τα έχουνε παρατήσει ολοκληρωτικά) έγραψα το ίδιο πράγμα γιατί πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο που παίζει ο λουτσέσκου ταιριάζει πάρα πολύ.
Ναι αλλά μπορούμε να τον πάρουμε τόσο εύκολα; Δεν έχει συμβόλαιο; Ο Δωνης σε μια συνέντευξη έλεγε οτο είχε θέματα προσαρμογής στην αρχη
Δεν ξέρω.
Νομίζω ότι στην Αραβία αν κάποιος ( ειδικά από τους όχι και τόσο παίκτες βιτρίνα) θέλει να φύγει, βρίσκει τον τρόπο.
Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ του δίνει μεγαλύτερη προοπτική να παίζει βασικός σε αυτή την εθνική
Νομίζω ότι στην Αραβία αν κάποιος ( ειδικά από τους όχι και τόσο παίκτες βιτρίνα) θέλει να φύγει, βρίσκει τον τρόπο.
Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ του δίνει μεγαλύτερη προοπτική να παίζει βασικός σε αυτή την εθνική
- Caballo Viejo
Luigi Vampa έγραψε:Ο Κουρμπελης δεν είναι στην ομάδα του Δωνη στην Αραβια; Τόσο βατό είναι να τον παρουμε;
Ειλικρινά δεν ξέρω. Μια ιδέα είπα.
Από το να πάρουμε τον 31/32 Κουρμπέλη δεν παίρνουμε τον 23/24 Αλεξανδρόπουλο;
sourmenetes έγραψε:
Όπου θέλεις δέχεσαι τις φήμες όπου δε θέλεις όχι.
Οι φήμες οι δικές μου αναφέρουν ότι πάμε για Καλές ηλικίες με καλά βιογραφικά.
Επίσης στα εξτρεμ έχουμε έναν σορετιρε τον οποίο τον θεωρώ καλό παίκτη. Μην. Τον ξεχναμε.
Εγω να δεχθω τις φημες σου, αλλα αυτο για τον Σορετιρε μην το λες σε παρακαλω. Ουτε σε παιχνιδια που κερδιζαμε με διαφορα γκολ δεν τον εβαζε φετος. Θα φαμε Ταισον στη μαπα σερνεται δεν σερνεται και μετα θα λεμε αυτα π λεγαμε και φετος. Αν δεν ερθει παιχταρας αριστερο εξτρεμ τότε η ομαδα θα μεινει με 5 μεσοεπιθετικους για 3 θεσεις εκ των οποιων ο ενας 38χρονος. Εκτος κι αν δηλωνουν ανικανοι να απαλλαγουν μια και καλη απο τον Μουργκ και σκεφτονται σοβαρα να τον κρατησουν για του χρονου. Αν λοιπον εσενα σε καλυπτει η πενταδα Ταισον Πελκας Ντελιας Ζιφκο Ντεσπο (που ουτε και αυτον τον βλεπει ο προπονητης) τοτς πασο. Κλασικος ΠΑΟΚ της μισης δουλειας και του ροστερ π πάντα πρεπει να χει τουλαχιστον ενα καραμπινατο ποιοτικο και αριθμητικο κενο.
Πιστεύεις ότι η sporting των αλεξανδρούπουλο τον δίνει με κάτω από 3 εκατομμύρια?
-
renegade έγραψε:Πιστεύεις ότι η sporting των αλεξανδρούπουλο τον δίνει με κάτω από 3 εκατομμύρια?
Μπορείς δανεικό,γιατί απ ότι φαίνεται δεν τον θέλουν στο ροστερ.
Αυτό ακριβώς δανεικό και εάν πιάσει τον αγοράζεις. Δες τον σαν διάδοχο του Νταντάς και του Μαρκαντώνη.