καμιά μομφή για τον Χατζόπουλο κ μπράβο για την δουλειά που κάνει ,αλλά όχι όταν κάποιος είναι υποχρεωμένος κάπου έχει μεροληψία η γνώμη τουΙάσονας έγραψε:tenten4GT έγραψε:Πρόεδρε πίεσε τον Ιβάν να σε δώσει καμια 500χιλ.για την στήριξη σου δημόσια υπέρ του,ευκαιρία είναι για να κλείσουμε κ καλό παίκτη .γιατί κανονικά δεν έπρεπε να κάνεις κριτική στο θέμα ,δεν φαντάζομαι να θες να ζητήσει ο Ιβάν πίσω τα λεφτά που φαίνεται ότι έχει βάλει στο μπασκετ κ σε είπε στο μιλητο βέβαια ότι δεν θα τα ζητήσει ποτέ πίσω ..αυτά
Ρε φίλε τι λες. Ο Χατζόπουλος καταρχην είναι προεδρος διοικησης πρωτοδικείου. Δεν χρωσταει αυτός τα λεεφτα στον Σαββιδη ο ΠΑΟΚ τα χρωσταει. Στο τελος της ημέρας αν ο Σαββιδης τα ζητούσε τότε και ο Χατζό τα παρατούσε και αφηνε τον Σαββίδη να ψάξει να βρει τα λεφτά από όποιον τύχει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Δεν θα το εκανε ο Σαββίδης δεν θα πήγαινε και ο Χατζο να παρακαλέσει τον Σαββιδη σαν ζήτουλας του τύπου σε στηριξα δώσε τώρα μία πεντακοσΑΡΟΥ λες και είναι δημοσιογραφος του μετροπολις ξερω γω.Τι μεγεθος νομίζεις πως είναι ο Χατζόποιυλος κανένας περιπτεράς? Αν δεν ασχολείστε με το τμήμα (δικαίωμά σου) μην σπιλώνετε χωρίς λόγο ανθρώπους.
Θανάσης Χατζόπουλος
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Εχεις σκεφτει ποτέ πόσο φταίει ο Κατσαρής που το μπάσκετ του ΠΑΟΚ χρωστάει αυτά τα λεφτά στον Σαββίδη?
Πατριαρχης του ΠΑΟΚ λετε.
Πριν από 2 βδομάδες ο Χατζόπουλος είπε καποια πράγματα για τον ερασιτεχνη τότε δεν υπήρχε ούτε μυστακίδης ουτε σαββιδης.
Και το κυριωτερο ο Χατζόπουλος έχει κατακτήσει το δικαίωμα να λέει την αποψη του όποια και αν είναι αυτή, γιατί σε αντίθεση με κάθε Κατσαρή αυτός πληρωνει για να είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο μπασκετ (και μάλιστα χρέη άλλων). Ουτε φύτευσε τον κουμπάρο του πρόεδρο στο μπάσκετ μέχρι να φτάσει το χρέος τεσσερα εκατομμύρια, μετά την εκκαθαριση, ούτε απετυχε 30 χρονια να βρει λύση σε ότι ευθύνη ανέλαβε (πχ να βρει έναν επιχειρηματία να αναλάβει το μπάσκετ κάθε φορά που αυτοί που διόριζε τα έκαναν σκατά και παρέδιδαν χάος).
Δεν ξέρω τι θα γίνει με Σαββιδη και Μυστακίδη, δεν νομίζω πως αν αναλάβει ο Μυστακίδης ο ΠΑΟΚ θα κατέβει επιπεδο ίσως να είναι και για καλό. Επιχειρηματίες είναι στο τέλος της ημέρας ας τα βρούνε μεταξύ τους.
Ο Κατσαρής όμως είναι κατα την γνώμη μου ένα ηθικό σκουπίδι, που για πολιτικούς κυρίως λόγους έχει κάνει κάτι ανεπιτρεπτο και πρεπει να εξαφανιστεί από τον σύλλογο τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκππροσωπει. Η γνώμη μου δεν είναι τωρινή οσοι με ξέρουν εχω πει τι πιστευω πολλες φορες στο παρελθον για τον Κατσαρη και στα τοπικ του μπασκετ και στο βολλευ.
Ο ιδανικός διαδοχος του Κατσαρή στον ερασιτεχνη από άποψη ήθους και σοβαρότητας είναι σίγουρα ο Χατζόπουλος.
Πριν από 2 βδομάδες ο Χατζόπουλος είπε καποια πράγματα για τον ερασιτεχνη τότε δεν υπήρχε ούτε μυστακίδης ουτε σαββιδης.
Και το κυριωτερο ο Χατζόπουλος έχει κατακτήσει το δικαίωμα να λέει την αποψη του όποια και αν είναι αυτή, γιατί σε αντίθεση με κάθε Κατσαρή αυτός πληρωνει για να είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο μπασκετ (και μάλιστα χρέη άλλων). Ουτε φύτευσε τον κουμπάρο του πρόεδρο στο μπάσκετ μέχρι να φτάσει το χρέος τεσσερα εκατομμύρια, μετά την εκκαθαριση, ούτε απετυχε 30 χρονια να βρει λύση σε ότι ευθύνη ανέλαβε (πχ να βρει έναν επιχειρηματία να αναλάβει το μπάσκετ κάθε φορά που αυτοί που διόριζε τα έκαναν σκατά και παρέδιδαν χάος).
Δεν ξέρω τι θα γίνει με Σαββιδη και Μυστακίδη, δεν νομίζω πως αν αναλάβει ο Μυστακίδης ο ΠΑΟΚ θα κατέβει επιπεδο ίσως να είναι και για καλό. Επιχειρηματίες είναι στο τέλος της ημέρας ας τα βρούνε μεταξύ τους.
Ο Κατσαρής όμως είναι κατα την γνώμη μου ένα ηθικό σκουπίδι, που για πολιτικούς κυρίως λόγους έχει κάνει κάτι ανεπιτρεπτο και πρεπει να εξαφανιστεί από τον σύλλογο τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκππροσωπει. Η γνώμη μου δεν είναι τωρινή οσοι με ξέρουν εχω πει τι πιστευω πολλες φορες στο παρελθον για τον Κατσαρη και στα τοπικ του μπασκετ και στο βολλευ.
Ο ιδανικός διαδοχος του Κατσαρή στον ερασιτεχνη από άποψη ήθους και σοβαρότητας είναι σίγουρα ο Χατζόπουλος.
πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις κ ακόμη κ για τον Κατσαρή μπορεί να έχεις κ δίκιο απλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγραψα ,κ το ξαναγράφω όταν είσαι υποχρεωμένος κάπου ,δέχεσαι βοήθεια λεφτά , στήριξη,μπόνους στόχων δεν μπορείς να πεις κακή κουβέντα.Ιάσονας έγραψε:Εχεις σκεφτει ποτέ πόσο φταίει ο Κατσαρής που το μπάσκετ του ΠΑΟΚ χρωστάει αυτά τα λεφτά στον Σαββίδη?
-
Ιάσονας έγραψε:Εχεις σκεφτει ποτέ πόσο φταίει ο Κατσαρής που το μπάσκετ του ΠΑΟΚ χρωστάει αυτά τα λεφτά στον Σαββίδη?
Συμφωνώ σε όλα, αλλά ο άνθρωπος που μπορεί να τρέξει τον ΑΣ σε περίπτωση φυγής του Κατσαρη είναι ο Τσαλοπουλος. Ξέρει όλα τα τμήματα, όλη την λειτουργία του ΑΣ ,παθιασμενος ΠΑΟΚτσης. Βέβαια υπάρχει καί η περίπτωση Αμοιριδη που κι αυτός έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Τον Χατζόπουλο τον θέλουμε στην ΚΑΕ με ιδανικό σενάριο αυτόν πρόεδρο και κάποιον μεγαλομέτοχο να οδηγήσουν το τμήμα ξανά στα ουρανια
- paok_athens_g4
Η κατσαρίδα έσκαβε το λάκκο του σαββιδη κ έπεσε η ίδια μέσα...στα τσακιδια τώρα, στα αζήτητα ...στον υπόνομο με τις κατσαρίδες...μακάρι να αναλάβει ο τσαλοπουλος
Ιάσονας έγραψε:Ο ιδανικός διαδοχος του Κατσαρή στον ερασιτεχνη από άποψη ήθους και σοβαρότητας είναι σίγουρα ο Χατζόπουλος.
Δεν υπάρχει μπάσκετ χωρίς Χατζόπουλο, πως να πάει στον ΑΣ
- Maurice_Escargot
- kataramenos5
Σε 13 χρονια 300 ποστ στο φορουμ και τα δυο πρωτα για το μπασκετ μας λενε οτι ο Χατζοπουλος οτι εκανε το εκανε απο υποχρεωση.tenten4GT έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Γεμισαμε αλεξιπτωτιστές
Αλεπτωτιστες είναι μαχημοι ,τα φυτά είναι το πρόβλημα
Σιγα τους μαχημους.Ανατριχιασαμε.
ΥΓ Τα φυτα δεν ειναι τοσο προβλημα οι στημενοι μαλλον λιγο παραπανω.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Andrew R
kataramenos5 έγραψε:Σε 13 χρονια 300 ποστ στο φορουμ και τα δυο πρωτα για το μπασκετ μας λενε οτι ο Χατζοπουλος οτι εκανε το εκανε απο υποχρεωση.tenten4GT έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Γεμισαμε αλεξιπτωτιστές
Αλεπτωτιστες είναι μαχημοι ,τα φυτά είναι το πρόβλημα
Σιγα τους μαχημους.Ανατριχιασαμε.
ΥΓ Τα φυτα δεν ειναι τοσο προβλημα οι στημενοι μαλλον λιγο παραπανω.
Εντάξει αφού έχεις 3500 ποστ κ εγώ 300 είσαι καραπαοκ ,μέγιστος κ ο μαμαω του ΠΑΟΚμανια,για φυτό πάντως μια χαρά το κατάλαβες ότι είμαι στημένος ,με έβγαλες στον τάκο,με ανακάλυψες.
- kataramenos5
Διακρινω μια ελλειψη ψυχραιμιας....Δεν ειπα οτι εισαι στημενος,εγω γενικα μιλουσα αλλα προφανως μονος σου βρηκες κατι να ταυτιστεις στα λεγομενα μου.
ΥΓ Κανενας με 30000 ποστ δεν ειναι πιο ΠΑΟΚ απο καποιον αλλο
οπως και κανενας με μηδεν μπασκετικα ποστ επί 13 χρονια δε μπορει να λεει αυτα που υπονοησες για το Χατζοπουλο.
Και ειμαστε και φυτα που το επισημαναμε....
ΥΓ Κανενας με 30000 ποστ δεν ειναι πιο ΠΑΟΚ απο καποιον αλλο
οπως και κανενας με μηδεν μπασκετικα ποστ επί 13 χρονια δε μπορει να λεει αυτα που υπονοησες για το Χατζοπουλο.
Και ειμαστε και φυτα που το επισημαναμε....
tenten4GT έγραψε:πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις κ ακόμη κ για τον Κατσαρή μπορεί να έχεις κ δίκιο απλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγραψα ,κ το ξαναγράφω όταν είσαι υποχρεωμένος κάπου ,δέχεσαι βοήθεια λεφτά , στήριξη,μπόνους στόχων δεν μπορείς να πεις κακή κουβέντα.Ιάσονας έγραψε:Εχεις σκεφτει ποτέ πόσο φταίει ο Κατσαρής που το μπάσκετ του ΠΑΟΚ χρωστάει αυτά τα λεφτά στον Σαββίδη?
Ε ας του βρει ο Κατσαρης τα λεφτα οπως βρηκε και για το γηπεδο για να μπορει να εκφερει αποψη αμεροληπτα ο προεδρος. Τι οχι;
-
Ρε παιδιά δεν είπε κάτι κακό ο άνθρωπος. Δεν είπε ότι θα πάει φυλακή ο Χατζόπουλος αν ο Σαββίδης ζητήσει τα χρέη και δεν μπορεί η ΚΑΕ να τον πληρώσει- βέβαια είναι ο μεγαλομέτοχος, δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση- αλλά δεν ασχολήθηκε με την ομάδα για να πέσει στην Γ2 ΕΚΑΣΘ, θα ήταν πλήγμα για τον ίδιο. Άρα λογικό ο πρόεδρος εφόσον τον ρωτάνε, να πάρει θέση υπέρ του Σαββίδη. Στην τελική πριν λίγες βδομάδες του ζήτησε οικονομική βοήθεια.
- Maurice_Escargot
Υποκειμενικη αποψη εξεφρασε ο Χατζοπουλος που κατα την δικη μου αποψη ειναι και εντελως common sense αυτο που ειπε.
Εαν θελουμε να μιλησουμε για το τι εχει γινει για να εχει αυτην την αποψη ο Χατζοπουλος ειναι μονο σπεκουλα και κουτσομπολιο. Εγω πχ. μπορω να πω οτι οσο "υποχρεος" μπορει να ειναι ο Χατζοπουλος για τα λεφτα που εχει λαβει απο τον Σαββιδη, αλλο τοσο αυτα τα ιδια τα 2.5 εκατομμυρια ειναι κι ενα μεγαλο μπλοκο για οποιον επενδυτη εχει ερθει να μιλησει μαζι του για να αναλαβει, καθως στους ισολογισμους φαινεται ως δανειο. Κατι που ζημιωνει την ιδια την τσεπη του Χατζοπουλου, καθως βαζει κι αυτος πολλα οσο ειναι στο τιμονι των χρεων.
Επισης, να πουμε πως τα λεφτα απο τον Σαββιδη δεν τα ελαβε η ομαδα επι την προεδρια του Χατζοπουλου.
Εαν θελουμε να μιλησουμε για το τι εχει γινει για να εχει αυτην την αποψη ο Χατζοπουλος ειναι μονο σπεκουλα και κουτσομπολιο. Εγω πχ. μπορω να πω οτι οσο "υποχρεος" μπορει να ειναι ο Χατζοπουλος για τα λεφτα που εχει λαβει απο τον Σαββιδη, αλλο τοσο αυτα τα ιδια τα 2.5 εκατομμυρια ειναι κι ενα μεγαλο μπλοκο για οποιον επενδυτη εχει ερθει να μιλησει μαζι του για να αναλαβει, καθως στους ισολογισμους φαινεται ως δανειο. Κατι που ζημιωνει την ιδια την τσεπη του Χατζοπουλου, καθως βαζει κι αυτος πολλα οσο ειναι στο τιμονι των χρεων.
Επισης, να πουμε πως τα λεφτα απο τον Σαββιδη δεν τα ελαβε η ομαδα επι την προεδρια του Χατζοπουλου.
Τα λεφτά που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στην ΚΑΕ ως ΔΑΝΕΙΟ είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια ευρώ και μη απαιτητά κατά δήλωση Χατζόπουλου, όπως του έχουν πει.
Αυτό είναι κάτι που ισχύει.
Τις υπόλοιπες αξιολογικές και ηθικολογικές του κρίσεις, ο Χατζόπουλος, ας τις έκανε, κατά την άποψή μου, εφόσον δεν υπήρχε αυτό το ΜΗ απαιτητό ΔΑΝΕΙΟ και εφόσον είχε ακούσει πρώτα και την άποψη της άλλης πλευράς, για το θέμα του γηπέδου της Τούμπας (που στην τελική δεν τον αφορά ως ΚΑΕ).
Τότε θα τις λάμβανα προσωπικά, περισσότερο υπόψιν.
Τώρα, για μένα ή το είπε ή δεν το είπε, το ένα και το αυτό.
Καλύτερα πάντως για τον ίδιο και την ΚΑΕ, θεωρώ ότι θα ήταν, να μην μπλέκεται δημόσια σε "διαμάχες" που δεν γνωρίζει ή που δεν τον αφορούν άμεσα (ή τον αφορούν ;; - ίσως και να τον αφορούν τελικά, δεν ξέρω).
Εγώ ανανέωσα το εισιτήριο διαρκείας την πρώτη μερα.
Κάποιος άλλος όμως, που δεν έχει πάρει εισιτήριο διαρκείας, μπορεί να τσαντιστεί και να μην πάρει.
Ευτυχώς πλησιάζουμε στις τελευταίες μέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και η δήλωση που έκανε, δεν έγινε τις πρώτες μέρες.
Αυτό είναι κάτι που ισχύει.
Τις υπόλοιπες αξιολογικές και ηθικολογικές του κρίσεις, ο Χατζόπουλος, ας τις έκανε, κατά την άποψή μου, εφόσον δεν υπήρχε αυτό το ΜΗ απαιτητό ΔΑΝΕΙΟ και εφόσον είχε ακούσει πρώτα και την άποψη της άλλης πλευράς, για το θέμα του γηπέδου της Τούμπας (που στην τελική δεν τον αφορά ως ΚΑΕ).
Τότε θα τις λάμβανα προσωπικά, περισσότερο υπόψιν.
Τώρα, για μένα ή το είπε ή δεν το είπε, το ένα και το αυτό.
Καλύτερα πάντως για τον ίδιο και την ΚΑΕ, θεωρώ ότι θα ήταν, να μην μπλέκεται δημόσια σε "διαμάχες" που δεν γνωρίζει ή που δεν τον αφορούν άμεσα (ή τον αφορούν ;; - ίσως και να τον αφορούν τελικά, δεν ξέρω).
Εγώ ανανέωσα το εισιτήριο διαρκείας την πρώτη μερα.
Κάποιος άλλος όμως, που δεν έχει πάρει εισιτήριο διαρκείας, μπορεί να τσαντιστεί και να μην πάρει.
Ευτυχώς πλησιάζουμε στις τελευταίες μέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και η δήλωση που έκανε, δεν έγινε τις πρώτες μέρες.
Ε ας δωσει ο ΑΣ 2.3 μυρια στην ΚΑΕ οπως βρηκε για τον γηπεδο λεφτα για να πληρωθει το δανειο στον Ιβαν. Μετα οι δηλωσεις του προεδρου θα θεωρουνταν αμεροληπτες