spiridoula έγραψε:Μου κανει εντυπωση που δεν εγινε αναφορα σε Πετροβιτς και σε Σαμπονις
Ο Ντραζεν στον ΠΑΟ ειχε κλεισει για αυτο δεν υπηρξε ποτε πιθανοτητα για μας.
spiridoula έγραψε:Μου κανει εντυπωση που δεν εγινε αναφορα σε Πετροβιτς και σε Σαμπονις
Patron έγραψε:Υπήρχε Ρέθυμνο τότε;
makispaspartou έγραψε:Milan Gurovic τον ήθελα διακαώς. Όπως επίσης θα ήθελα να δω να αγωνίζεται και ο Nesterovic όταν τον είχαμε ελληνοποιήσει μαζί με τον Πέτζα.
Στο ποδόσφαιρο ο Fabian Estoyanoff. Ήταν καψούρα μεγάλη. Επίσης ο Marko Devic.
Patron έγραψε:spiridoula έγραψε:Μου κανει εντυπωση που δεν εγινε αναφορα σε Πετροβιτς και σε Σαμπονις
Ντένις Ρόντμαν
Patron έγραψε:Υπήρχε Ρέθυμνο τότε;
gpap5 έγραψε:Γκάλης.
Όπως έχουν αποδεχθεί χρόνια μετά την εποχή που ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, όταν ο Γκάλης αποφάσισε να φύγει από τον Άρη, και πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο τρελός πρόεδρος Βεζυρτζής, είχε ρίξει στο τραπέζι να τον πάρουμε εμείς. Σύμφωνα με τους ίδιους, είχε διαφωνήσει ο Ίβκοβιτς, διότι είχε την βασική πεντάδα στο μυαλό του και θεωρούσε πως ο Γκάλης, ως γνωστό μεγάλος εγωιστής, θα απαιτούσε να ξεκινάει βασικός.
Δεν τον ήθελα απλά ως Γκάλη. Τον ήθελα για να μην πάει στον βάζελο.
spiridoula έγραψε:Μεγαλη μου αδυναμιο ο Κωστας Πετροπουλος. Προδωσα την ηλικια μου χαχα