MikeStr4 έγραψε:Ρε παιδιά ο Τσιριβεγια η αλλαγή του Αγκουστο είναι….χαλαρωστε λίγο δεν είναι ο χαφ που θα αλλάξει επίπεδο την ανύπαρκτη μεσαία γραμμή μας…
Απο που προκυπτει αυτο?
MikeStr4 έγραψε:Ρε παιδιά ο Τσιριβεγια η αλλαγή του Αγκουστο είναι….χαλαρωστε λίγο δεν είναι ο χαφ που θα αλλάξει επίπεδο την ανύπαρκτη μεσαία γραμμή μας…
Μην γραφετε ανακρίβειες οταν μπορει ο καθενας με ενα search να βρει 20 site με στατιστικα.MikeStr4 έγραψε:Ρε παιδιά ο Τσιριβεγια η αλλαγή του Αγκουστο είναι….χαλαρωστε λίγο δεν είναι ο χαφ που θα αλλάξει επίπεδο την ανύπαρκτη μεσαία γραμμή μας…
Οζντόεφ: «Θα συναντηθώ με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και θα αποφασίσω για νέο συμβόλαιο»
«Είμαι απλώς ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Απλώς με καθημερινή δουλειά στο γυμναστήριο, σωστή αποθεραπεία και πρόγραμμα ύπνου. Ήμουν επαγγελματίας σε όλη μου τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι είμαι 32 ετών, σωματικά νιώθω σαν να είμαι 26!»
Unpsofable78 έγραψε:Ο Ραγκα κάποια στιγμή χθες στην εκπομπή του είπε σε κάποιον συνοπαδο : Κάντε λίγη υπομονή. Έρχονται πολύ ωραία πράγματα στον ΠΑΟΚ. Και μεταγραφικά - αγωνιστικά και εξωαγωνιστικα. Θα είναι πολύ ωραίο καλοκαίρι λέει.
Για να δούμε τι θα δούμε