Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Kabamaru11
- FreeWatcher
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Το όνομα του Ισπανού είναι lucky guess ή είχαμε κάποια έξτρα πληροφορία εκτός από το ότι παίζει στην Γαλλία?
ΥΓ. Rene θα προτιμούσες δηλαδή με Ραζβάν προπονητή έναν Γερεμεγιεφ για τρίτο αντί του Μπράντον?
ΥΓ. Rene θα προτιμούσες δηλαδή με Ραζβάν προπονητή έναν Γερεμεγιεφ για τρίτο αντί του Μπράντον?
-
ektoras έγραψε:Εσωτερικός μέσος είναι αυτός που σε μια ομάδα που παίζει 4-3-3 και έχει ένα αμυντικό χαφ στο 6 και μπροστά του δύο 8αρια - εσωτερικούς μέσους πχ ο Μαξίμοβιτς παίζει στον Παναθηναικό σαν δεξιός εσωτερικός μέσος όταν παίζει αυτό το σύστημα ...
Και γιατί λέγεται εσωτερικός μέσος; υπάρχει και εξωτερικός μέσος; και ποια η διαφορά στόπερ, λίμπερο και κεντρικού αμυντικού; επίσης ποια η διαφορά εξτρέμ και πλάγιου;
ΠΛΆΚΑ κάνω παιδιά, αλλά όπως βλέπετε παρά την τοοοοοοση εξέλιξη στο ποδόσφαιρο, τα βασικά μένουν απαράλλαχτα όπως τότε που τα νούμερα στις φανέλες ήταν από το 1 μέχρι το 11. Άσσος ο τερματάς, δυάρι το δεξί μποακ, τριάρι το αριστερό, τέσσερα - πέντε οι κεντρικοί πίσω, εξάρι το εξάρι, εφτάρι το αριστερό εξτρέμ, οκτάρι όπως το περιέγραψε ο Μπιέλσα, εννιάρι ο φιυνταριστός, δεκάρι ο επιτελικός, έντεκα το δεξί εξτρέμ.
Πάντως ο Ισπανός της Ναντ σε σύστημα με τρία χαφ βρίσκεται στο «6», δεν χρησιμοποιείται ως εσωτερικός
Περιμενω με αγωνια την τριαδα των φορ. Ρασβαν, ελπιζω να βλεπεις κανα ματς της κ19 ετσι?
-
Γι αριστερό μπακ που λένε όλοι ότι είμαστε κοντά και δεν είναι ο Τέιλορ,ξέρουμε ποιος είναι?
constantinooo έγραψε:Μόνο έναν Ισπανό χαφ έχει στο γαλλικό πρωτάθλημα νομίζω
εναν που μπορουμε να παρουμε. Γιατι ειναι και ο φαμπιαν ρουιθ

- navigator11
-
embuji έγραψε:constantinooo έγραψε:Μόνο έναν Ισπανό χαφ έχει στο γαλλικό πρωτάθλημα νομίζω
εναν που μπορουμε να παρουμε. Γιατι ειναι και ο φαμπιαν ρουιθ
Έχω αποκλειστική πληροφορία ότι ο Fabian Ruiz μεγάλωσε με φανέλα Άλαν και Μπαιανο, Ζεγκαρα και Ρεμποσιο και για ίνδαλμα με αφίσα στο σπίτι τον άρχοντα του κέντρου ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΛΑΦΑ. Όνειρο του πάντα ήταν να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Στο μόνο που κολλάει είναι ότι δεν θέλει τον Ιβάν για πρόεδρο αλλά ούτε τον Τέλη, μόνο με Γιάννη Γουμένο έρχεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psagmenos4 την Τετ 18 Ιουν 2025, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
aivas19 έγραψε:Εγω παντως τον ισπανο τον εχω παρει σε καθε save που εχω στο FM με ΠΑΟΚ και πηγαμε καλα [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] ελπιζω να βγει η μεταγραφη
Πάντα είναι μεγάλη στιγμή όταν κάποιος πιάνει πραγματική μεταγραφή στο "Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ". Είχα πιάσει τον Κούρτιτς και ένιωθα σαν να με άκουσαν

Δεν ξέρω τον παίκτη, αλλά σου εύχομαι να γίνει!