Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Ακατάλληλος για μια μεγάλη ομάδα, μπαρουφες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Κατάντια να μην έχεις ένα σοβαρό άτομο στην ΠΑΕ.
Κατάντια να μην έχεις ένα σοβαρό άτομο στην ΠΑΕ.
Το τι ξεπλυμα προσπαθει να σε κανει ο κολλητος σου ο κολκας δε λεγεται. Παραιτησου ανικανε αποτυχημενε πολιτικε.
renegade έγραψε:Αν δεν έχεις σκοπό να απαντήσεις σε ερωτήσεις, βάζεις το κινητό μπροστά σου, πατάς recording και μετά ανεβάζεις το βίντεο στα multimedia της παε.
Από τη στιγμή που ήρθανε άνθρωποι και κάτσανε απέναντί σου δείξε έστω και μία φορά την ανάλογη υπευθυνότητα και απάντησε στις ερωτήσεις...οι οποίες είναι ερωτήσεις των οπαδών που υπηρετείς.
Από πού προκύπτει ότι όλοι αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι υπηρετούν τους οπαδούς; Τον εργοδότη τους και μόνο υπηρετούν.
Εχουμε τα νεύρα μας έχουμε και τους μετεωρίτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 18 Ιουν 2025, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η συγκεκριμένη συνεντευξή δεν αφορούσε έτσι και αλλιώς το γήπεδο αλλα την προηγούμενη τοποθέτηση του, πανω στην οποία πολλά μ.μ.ε έδωσαν πάτημα για αυτό που έκανε ο ΑΣ. Βγήκε λοιπόν, ξεκαθαρισε τι παίχτηκε και αποδείχτηκε οτι η ενέργεια του ΑΣ δεν βασιζόταν σε μια παρεξήγηση αλλα ήταν σχεδιασμένη και στοχευμένη.
Η αλήθεια ειναι οτι μου προκαλέι εκπληξη που γίνεται περισσότερος λόγος εδώ μέσα για τα αυτά που έιπε ενας κυρ κυρ και πως τα είπε, παρά για την πραξικοπηματική ενέργεια του Ερασιτέχνη.
Είπαμε οι "συμπάθειες" δεν κρύβονται αλλα όχι και έτσι.
Η αλήθεια ειναι οτι μου προκαλέι εκπληξη που γίνεται περισσότερος λόγος εδώ μέσα για τα αυτά που έιπε ενας κυρ κυρ και πως τα είπε, παρά για την πραξικοπηματική ενέργεια του Ερασιτέχνη.
Κλείνει με αυτο..
« Ήταν η 4η ή η 5η ευκαιρία που έδωσα σε κάποιους που είχαν παρεξηγηθεί με τα λεγόμενά μου να μου το πουν για να κάνω διορθωτική δήλωση. Με όλη τη διάθεση να το κάνω...»
Δηλαδή να ορίσει τις αοριστολογίες και τα ευχολογια ;
Το πρόβλημα είναι ότι αντί να παρουσιάσουν κάτι συγκεκριμένο, μιλάνε για να μιλάνε χωρίς να έχουν κάτι να πουν ..
Λες και είναι πρόεδρος κόμματος
« Ήταν η 4η ή η 5η ευκαιρία που έδωσα σε κάποιους που είχαν παρεξηγηθεί με τα λεγόμενά μου να μου το πουν για να κάνω διορθωτική δήλωση. Με όλη τη διάθεση να το κάνω...»
Δηλαδή να ορίσει τις αοριστολογίες και τα ευχολογια ;
Το πρόβλημα είναι ότι αντί να παρουσιάσουν κάτι συγκεκριμένο, μιλάνε για να μιλάνε χωρίς να έχουν κάτι να πουν ..
Λες και είναι πρόεδρος κόμματος
VfB v2 έγραψε:
Αν το σχόλιο σου είναι για εμένα , σε παρακαλώ να διαβάσεις και τα άλλα μου ποστ για τον κυρ κυρ...Θα μας πεις ότι έχουμε και συμπάθειες... Για τον αχαρακτήριστο έχω τοποθετηθεί πολλές φορές
- Notorious4
27 χρόνια μέσα στα κόλπα και ακομα δεν ξέρει να επικοινωνεί. Σοβαρό αντιπρόεδρο έχουμε.
fidel έγραψε:VfB v2 έγραψε:
Αν το σχόλιο σου είναι για εμένα , σε παρακαλώ να διαβάσεις και τα άλλα μου ποστ για τον κυρ κυρ...Θα μας πεις ότι έχουμε και συμπάθειες... Για τον αχαρακτήριστο έχω τοποθετηθεί πολλές φορές
Γενικό ήταν το σχόλιο.
VfB v2 έγραψε:Η συγκεκριμένη συνεντευξή δεν αφορούσε έτσι και αλλιώς το γήπεδο αλλα την προηγούμενη τοποθέτηση του, πανω στην οποία πολλά μ.μ.ε έδωσαν πάτημα για αυτό που έκανε ο ΑΣ. Βγήκε λοιπόν, ξεκαθαρισε τι παίχτηκε και αποδείχτηκε οτι η ενέργεια του ΑΣ δεν βασιζόταν σε μια παρεξήγηση αλλα ήταν σχεδιασμένη και στοχευμένη.
Ψαχναν αλλοθι, λογικο ειναι
VfB v2 έγραψε:Η συγκεκριμένη συνεντευξή δεν αφορούσε έτσι και αλλιώς το γήπεδο αλλα την προηγούμενη τοποθέτηση του, πανω στην οποία πολλά μ.μ.ε έδωσαν πάτημα για αυτό που έκανε ο ΑΣ. Βγήκε λοιπόν, ξεκαθαρισε τι παίχτηκε και αποδείχτηκε οτι η ενέργεια του ΑΣ δεν βασιζόταν σε μια παρεξήγηση αλλα ήταν σχεδιασμένη και στοχευμένη.
αυτό ακριβώς!
έγινε μια σπάνια συνέντευξη τύπου για να διευκρινιστεί ότι δεν έκανε πατάτα ο ΚυρΚυρ, αλλά του την είχαν στημένη.
Για πιο λόγο πιστεύουμε ότι θα δούμε μια ουσιαστική συνέντευξη τύπου που θα μιλάει για την ταμπακιέρα δεν το γνωρίζω.
Ακόμα και από την πλευρά του ΑΣ να γίνει συνέντευξη, αυτή θα έχει σάλτσα και γλάσο, χωρίς όμως πραγματική ουσία. Ο "πόλεμος" είναι μόνο εντυπώσεων.
Καλά μπάνια και προσοχή στον ήλιο.
Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.
Ακόμα να του δείξει το δρόμο της εξόδου ο Ιβάν;
Γιατί τον κρατάει;
Με τέτοια στελέχη, είναι απολύτως λογικό να είναι μηδενική η επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ, να έχει χάσει την επαφή με τον κόσμο και πάντοτε η ΠΑΕ να ακολουθεί τις εξελίξεις και να τρέχει ασθμαίνοντας, ως συνήθως, να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα.
Μόνο που τώρα δεν συμαζεύονται.
Οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει την ΠΑΕ, τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πισωγύρισμα.
Αν μη τι άλλο, ο Κυρ Κυρ, θα έπρεπε να αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χθες.
Όχι σήμερα. Χθες.
Ακόμα να του δείξει το δρόμο της εξόδου ο Ιβάν;
Γιατί τον κρατάει;
Με τέτοια στελέχη, είναι απολύτως λογικό να είναι μηδενική η επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ, να έχει χάσει την επαφή με τον κόσμο και πάντοτε η ΠΑΕ να ακολουθεί τις εξελίξεις και να τρέχει ασθμαίνοντας, ως συνήθως, να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα.
Μόνο που τώρα δεν συμαζεύονται.
Οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει την ΠΑΕ, τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πισωγύρισμα.
Αν μη τι άλλο, ο Κυρ Κυρ, θα έπρεπε να αποτελεί παρελθόν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χθες.
Όχι σήμερα. Χθες.
Άρα λοιπόν, δέχομαι ότι μπορεί τα ελληνικά μου να μην είναι καλά, μπορεί η τοποθέτηση να ήταν ασαφής, ο τρόπος που μίλησα να μην ήταν καλός, η απάντηση να μην ήταν καλή.
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο οποίος παραδέχεται οτι δεν μιλά σωστά Ελληνικά, δεν δίνει απαντήσεις και είναι ασαφής.
25 χρόνια υπάλληλος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια.
Συνήθως εξαφανισμένος, βγαίνει μια στο τόσο με ύφος να πετάξει καμια εξυπνάδα στους κολλητούς του στα ΜΜΕ του Παναθηναϊκού που έχουν καταλάβει σχεδόν ολοκληρωτικά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.
Οργάνωσε ωστόσο Συνέντευξη Τύπου μόνον και μονον γιατί ο ίδιος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Η δική του θέση απειλήθηκε. Τόσα χρόνια για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ δεν έδινε ποτέ απαντήσεις.