Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο Κατσαρης έδειξε με την κίνηση του αυτη σαν γκόμενά που ο χορηγός της μείωσε τα φράγκα για τους λόγους του και αυτή αμέσως βγήκε στην πιάτσα να βρει άλλον.
Ειναι ξεκάθαρο πραξικόπημα. Πολλοί πήραν βαλίτσα και φαίνεται από την στάση τους.
Ειναι όμως τρομακτική η στάση του κόσμου. Και δε μιλώ για τη θ4, αυτή έχει εκφυλιστει εδώ κ χρόνια. Μιλώ για απλό κόσμο που μεταλλάχθηκε σε κάτι ξένο. Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Εγώ μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ στον πάτο σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα χωρίς τον Ιβάν. Και δεν είμαι αγνωμων. Κι αν υπάρχει η πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να υπάρχει μνηστήρας τέτοιου βεληνεκούς χάρη στον Ιβάν υπάρχει και τις δουλειές του στη Μακεδονία. Μετά τον Ιβάν είναι Μυστακιδης, μετά τον Μυστακιδη ξέρετε τι έρχεται;
Ειναι ξεκάθαρο πραξικόπημα. Πολλοί πήραν βαλίτσα και φαίνεται από την στάση τους.
Ειναι όμως τρομακτική η στάση του κόσμου. Και δε μιλώ για τη θ4, αυτή έχει εκφυλιστει εδώ κ χρόνια. Μιλώ για απλό κόσμο που μεταλλάχθηκε σε κάτι ξένο. Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Εγώ μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ στον πάτο σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα χωρίς τον Ιβάν. Και δεν είμαι αγνωμων. Κι αν υπάρχει η πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να υπάρχει μνηστήρας τέτοιου βεληνεκούς χάρη στον Ιβάν υπάρχει και τις δουλειές του στη Μακεδονία. Μετά τον Ιβάν είναι Μυστακιδης, μετά τον Μυστακιδη ξέρετε τι έρχεται;
Ιβαν μαζί σου μέχρι τέλος γιατί έτσι!!!
Δεν θα σταθώ σε όσα πρόσφερε αλλά θέλω να εκφράσω μόνο μια προσωπική μου απορία.
Όταν κήρυξε τον <πόλεμο> στην αθήνα και το ΠΟΚ γιατί δεν βρέθηκε έστω και ένας να πει είμαι εδω δίπλα σου μαζί να τους ρημάξουμε .
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα σταθώ σε όσα πρόσφερε αλλά θέλω να εκφράσω μόνο μια προσωπική μου απορία.
Όταν κήρυξε τον <πόλεμο> στην αθήνα και το ΠΟΚ γιατί δεν βρέθηκε έστω και ένας να πει είμαι εδω δίπλα σου μαζί να τους ρημάξουμε .
- loukas karadimos
- Has thanked: 2 times
χαιρομαι που απο τα μεσα σου τον πας γαμιωντας τον ΑΣ
πολυ χαιρομαι
ουτε βημα πισω στους αχαριστους
καιρος ειναι να καθαρισει η μανα του συλλογου που το παιζει πετυχημενη με τα φραγκα σου 10 χρονια τωρα, λες και δεν θυομμαστε τι γινοταν πιο πριν!!!!!
πολυ χαιρομαι
ουτε βημα πισω στους αχαριστους
καιρος ειναι να καθαρισει η μανα του συλλογου που το παιζει πετυχημενη με τα φραγκα σου 10 χρονια τωρα, λες και δεν θυομμαστε τι γινοταν πιο πριν!!!!!
- Amsterdamer_87
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
van rooy έγραψε:Ιβαν μαζί σου μέχρι τέλος γιατί έτσι!!!
ΝΑΙ..ΝΑΙ..και ΝΑΙ.....
- Amsterdamer_87
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
makednoss έγραψε:Ο Σαββίδης ειπε κάποτε τα εξης: «Έβλεπα μια ομάδα στα όρια της επιβίωσης. Πήρα μια απόφαση: να ζήσει».
Που ήταν τότε ο κυριος Μυστακίδης ο κροίσος που δεν έχει βάλει ούτε ενα ευρώ σε κανένα τμήμα του ΠΑΟΚ ποτέ;
Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που έσωσε τον ΠΑΟΚ απο την ανυπαρξία και ότι υποσχέθηκε το έκανε πράξη.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ !!!
Hermann έγραψε:Θα ανανεώσει ποτέ τον Ντελια; Τι περιμένει; Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα;
Γιατί βάζει εμπόδια το κούλι.
Equalizer έγραψε:Θα παρακαλούσα ΘΕΡΜΑ για ακόμα μια φορά, να αποφεύγονται επιθέσεις ανάμεσα σε μέλη και συνοπαδούς, είτε εδώ είτε δημόσια. Πρώτος και υπέρτατος στόχος είναι η ομόνοια και η προστασία του συλλόγου. Ούτε τα άτομα, ούτε τα στρατόπεδα, ούτε οι επενδυτές, ούτε τα οικόπεδα.
Δεύτερον, θα παρακαλούσα όσους επικαλούνται τι ειπώθηκε κάπου από κάποιον, να διαβάζουν ΠΛΗΡΩΣ τι ειπώθηκε, να μην παραφράζουν, να μην κοβουν αποσπάσματα και να μη στηρίζουν το συλλογισμό τους σε σπασμένα τηλέφωνα.
Οι βρισιές προς τα μέλη του φόρουμ, οι βρισιές για τον ΑΣ και τα μέλη του, τα απαξιωτικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ πριν το 2012, γιατί γίνονται ανεκτά?
Ενώ για παράδειγμα σβήνονται μηνύματα που κάνουν κριτική χωρίς βρισιές για το σαιτ του τράκη που έχει σκυλιάσει για την επένδυση στη Νέα Τούμπα?
Πάντως να επισημάνω οτι όταν είχα κάνει κριτική (χωρίς βρισιές) στον ΑΣ ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που στήριζε τον ΑΣ ΠΑΟΚ εις βάρος των τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ, με διαγράψατε. Τώρα ο ΑΣ ΠΑΟΚ έγινε ξαφνικά "μούλος".
Μπορείτε να αποφασίσετε τι επιτέλους επιτρέπεται. Αν είναι να επιτρέπεται μόνον η εξτρεμιστική προσωπολατρία προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ πείτε το ξεκάθαρα.
Όσο στήριζε ο Σαββίδης τον Κατσαρή απέναντι στον Τσαλόπουλο, ο Κατσαρής ήταν καλός και δεν έπρεπε να μιλάμε για να μη θυμώσει το μπός.
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 19 times
Φίλε ασε τις ιστορίες
Αυτός ο οποίος έγραψε ΕΝΑ επιθετικό ποστ δέχθηκε συστάσεις
Εσύ που έχεις πάρει επ ωμου δυο τόπικ κάνοντας "καλοπροαίρετη" κριτική καθε τρια λεπτα ακροβατώντας ανάμεσα στο τι είναι αποδεκτό και τι οχι, καταλήγεις τώρα να μιλάς για boss και για Τσαλόπουλους
Δεν απευθύνεσαι σε ηλίθιους
Εσύ που έχεις πάρει επ ωμου δυο τόπικ κάνοντας "καλοπροαίρετη" κριτική καθε τρια λεπτα ακροβατώντας ανάμεσα στο τι είναι αποδεκτό και τι οχι, καταλήγεις τώρα να μιλάς για boss και για Τσαλόπουλους
Equalizer έγραψε:Φίλε ασε τις ιστορίες
Oκ, δεν μου απαντάς.
Υπενθυμίζω οτι υπήρξα επικριτικός για τον ΑΣ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα για την κατάσταση στο βόλεϊ. Με διαγράψατε.
Όσο ο Σαββίδης στήριζε τον Κατσαρη όπως έκανε και στις πρόσφατες εκλογές, κανένας απο αυτούς που ουρλιάζουν ασυναρτησίες σήμερα δεν έγραφε το παραμικρο για τον Κατσαρή και τον ΑΣ ΠΑΟΚ που ροχάλιζε για δεκαετίες. Ακόμη και όταν παραιτήθηκε ενας σημαντικός αριθμός προπονητών και παραγόντων απο τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Δεν θορυβήθηκε κανείς.
Όσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στήριζε τον Κατσαρή δεν γράφατε τίποτα. Τώρα που έφερε επενδυτη για την Τούμπα, ο ΑΣ έγινε τάδε, ο Κατσαρής έγινε τάδε κλπ
Θεωρείς την ακραία προσωπολατρεία φυσιολογική?
Δεν έχω πάρει επ'ώμου κανένα τόπικ. Μόνον στο τόπικ του γυναικείου βόλει κατα διαστήματα έχω υπάρξει (αρκετά) επίμονος

Γράφω την άποψή μου για μια ιστορική εξέλιξη. Τίποτα παραπάνω. Επίσης στηλιτεύω τα τοξικά άρθρα απο συγκεκριμένο σάιτ συμφερόντων του Παναθηναϊκού που πρέπει να προβληματίσουν.
Όπως έπρεπε να προβληματίσουν τα άρθρα του συγκεκριμένου σαιτ συμφερόντων Παναθηναϊκού υπερ της πώλησης Κωνσταντέλια πέρσι ακριβώς 1 ημέρα μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Άρθρα το ένα μετά το άλλο για την "ανάγκη" να πωληθεί ο Κωνσταντέλιας. Άρθρα το ένα μετά το άλλο για "εμφύλιο" στον ΠΑΟΚ, τον κακό Κατσαρή.
- Equalizer
- Site Admin
Τρεις λαλουν και δυο χορευουν
Κράτα εσύ λελογισμένη και πολιτισμένη στάση στην όποια κριτική σου προς οποιαδήποτε πλευρά, άσε τις θεωρίες για αφεντικά και δούλους και όλα καλά θα είναι με τα ποστ σου.
Κράτα εσύ λελογισμένη και πολιτισμένη στάση στην όποια κριτική σου προς οποιαδήποτε πλευρά, άσε τις θεωρίες για αφεντικά και δούλους και όλα καλά θα είναι με τα ποστ σου.
Πολύ ενδιαφέρον το ποια site βγάζουν άρθρα για το σύστημα που πολεμάει τον Ιβάν μέσω του ΠΑΟΚ, ποια site παίζουν Μυστακίδη, ποιοι βγάζουν θέματα εδώ και 2 μέρες και ποιοι κρατάνε στάση αναμονής.
Αν πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε βγάλει τον Κωνσταντελια για πώληση και την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης του ΑΣ κλείνουμε παίκτη, κάτι φαίνεται να αλλάζει. Αν το sdna μας πάει τρένο όλη την χρονιά αλλά ξαφνικά τρέχει να γράψει υπέρ Ιβάν, δημιουργείται η απορία γιατί τόσο καιρό μας είχε στην πίεση. Αν από το «ΑΣ βρες χρηματοδότηση» πήγαμε στο «γήπεδο σας υποσχέθηκα και θα το κάνω» σε ένα βράδυ πάλι κάτι φαίνεται να κινείται.
Μακάρι να μας βγει σε καλό αυτή η ιστορία.
Το καλύτερο σενάριο (φαντάζει ουτοπικό) θα ήταν μια συνεργασία Ιβάν-Μυστακίδη. Το δεύτερο καλύτερο είναι η επιστροφή του Ιβάν στον ΠΑΟΚ όπως το 2017-2019.
Αντε να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες και ποια θα είναι η απάντηση Μυστακίδη και ΑΣ.
Αν πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε βγάλει τον Κωνσταντελια για πώληση και την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης του ΑΣ κλείνουμε παίκτη, κάτι φαίνεται να αλλάζει. Αν το sdna μας πάει τρένο όλη την χρονιά αλλά ξαφνικά τρέχει να γράψει υπέρ Ιβάν, δημιουργείται η απορία γιατί τόσο καιρό μας είχε στην πίεση. Αν από το «ΑΣ βρες χρηματοδότηση» πήγαμε στο «γήπεδο σας υποσχέθηκα και θα το κάνω» σε ένα βράδυ πάλι κάτι φαίνεται να κινείται.
Μακάρι να μας βγει σε καλό αυτή η ιστορία.
Το καλύτερο σενάριο (φαντάζει ουτοπικό) θα ήταν μια συνεργασία Ιβάν-Μυστακίδη. Το δεύτερο καλύτερο είναι η επιστροφή του Ιβάν στον ΠΑΟΚ όπως το 2017-2019.
Αντε να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες και ποια θα είναι η απάντηση Μυστακίδη και ΑΣ.
- alexgarcia6
Αλλοι παντως γραφουν για στημενους, χαρτζιλικια, 20ευρα και αλλες εμετικες αηδιες
συζηταμε οι ιδιοι που συζητουσαμε πριν την Δευτέρα και πριν τον πόλεμο και πριν τον Κοβιντ
Μια μερα μετα γινανε ολοι "υποπτοι" θαρρεις και εχουμε καμια σελιδα με 50 χιλ ακολουθους και διαμορφωνουμε αποψη
Προσπαθουν 5-6 να κανουν συζητηση για το τι ειναι καλυτερο για το μελλον του ΠΑΟΚ και ειναι αυτοι το προβλημα αλλα αυτοι που τασσονται υπερ του status quo ακομα και αν οδηγει στην κατηφορα με διθυραμβους κιολας ειναι ενταξει
συζηταμε οι ιδιοι που συζητουσαμε πριν την Δευτέρα και πριν τον πόλεμο και πριν τον Κοβιντ
Μια μερα μετα γινανε ολοι "υποπτοι" θαρρεις και εχουμε καμια σελιδα με 50 χιλ ακολουθους και διαμορφωνουμε αποψη
Προσπαθουν 5-6 να κανουν συζητηση για το τι ειναι καλυτερο για το μελλον του ΠΑΟΚ και ειναι αυτοι το προβλημα αλλα αυτοι που τασσονται υπερ του status quo ακομα και αν οδηγει στην κατηφορα με διθυραμβους κιολας ειναι ενταξει
- Equalizer
- Site Admin
alexgarcia6 έγραψε:Αλλοι παντως γραφουν για στημενους, χαρτζιλικια, 20ευρα και αλλες εμετικες αηδιες
100 χιλιάδες μ.ο για την ακριβεια
Θα εκπλαγείς αν μάθεις ποιοι παρακολουθούν τη συζήτηση τόσα χρόνια και πόσο βαραίνει στην αποτύπωση της ανάλυσης της κοινής γνώμης του ΠΑΟΚ.
Αντίστοιχα λοιπόν υπάρχουν και κάποια συμφέροντα που επιχειρούν κάθε τόσο να επηρεάσουν κάθε κουβέντα. Μκρά ή μεγάλα.
Μην μειώνετε τη σελιδα παρακαλώ, υπάρχει κόσμος που αφιερωσε και αφιερώνει χιλιάδες ώρες και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από καλό
- alexgarcia6
Θεωρω πως ημουν ξεκαθαρος και δεν μειωσα το φορουμ, το να εχουμε ενα "παρεακι" οπου συζηταμε εδω και 3-5-10 χρονια ο καθενας με ψευδωνυμο και αβαταρ εχοντας διατυπωσει ο καθενας αποψεις επι αποψεων και ξαφνικα να πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι δρακος (φυτευτος, υπουλος, χαρτζιλικωμενος) επειδη θες να ανοιξει κουβεντα για τις τελευταιες εξελιξεις ειναι λαθος
Μαλιστα προσωπικα εχω διατυπωσει πολλακις την αποψη μου οτι σε σοβαρα τοπικ θεωρω πως τα νηματα να ειναι κλειστα προς μη-μελη. Η συζητηση πρεπει να γινει και ναι, εχω δικαιωμα διαφωνησω με τους "ιβαν η θανατος" και αυτους που ριχνουν συκοφαντιες για "μελια" στον ΑΣ και "τρυπηματα"
Μαλιστα προσωπικα εχω διατυπωσει πολλακις την αποψη μου οτι σε σοβαρα τοπικ θεωρω πως τα νηματα να ειναι κλειστα προς μη-μελη. Η συζητηση πρεπει να γινει και ναι, εχω δικαιωμα διαφωνησω με τους "ιβαν η θανατος" και αυτους που ριχνουν συκοφαντιες για "μελια" στον ΑΣ και "τρυπηματα"
Equalizer έγραψε:Τρεις λαλουν και δυο χορευουν
Φίλε ειλικρινά για το βόλει γράφω, ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ για σφοδρή κριτική στον ΑΣ ΠΑΟΚ!!! Θέλεις να σου πω ακριβώς τι συνέβη? Θέλεις να σε παραπέμψω στα ανάλογα τόπικ.
Πως έγινε ξαφνικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ κακός όταν φέρνει επενδυτή?
Απο τις σωστές κινήσεις που έχει κάνει ο Κατσαρής τα τελευταία χρόνια είναι η συμφωνία με τον Μυστακίδη.
Μακάρι να τον πείσει να δώσει χορηγεία το Βόλει, θα πάμε για Ευρωπαϊκό τίτλο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στήριξε τον Κατσαρή στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο Τσαλόπουλος θα τις κέρδιζε αλλά δώθηκε γραμμή απο την ΠΑΕ, είναι ΑΓΝΩΣΤΟ αν το γνωρίζει αυτό ο Ιβάν Σαββίδης.
Τα στελέχη της ΠΑΕ είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.