Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Gospi »

Σουριναμέζος έγραψε:Αλήθεια τον Μπράντον γιατί δεν το θέλετε για τρίτο? Δηλαδή η νέα μεταγραφή που θα του πουν σε θέλουμε να είσαι ο τρίτος στην ιεραρχία φορ σε ομάδα που παίζει πάντα με έναν επιθετικό, και θα δεχτεί να έρθει, πόσο καλύτερος του Μπράντον πιστεύετε ότι θα είναι?

Γιατι με τον Ραζβαν προπονητη θα ξεκιναει ο Μπραντον βασικος οποιον κι αν παρεις για πρωτο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Γιατι δεν υπαρχει καμια ουσια ο τριτος φορ να ειναι ενας 29χρονος ισπανος που ειναι πολυ μετριος. 1000 φορες ενας ελληνας να μην πιανει θεση ξενου στο ροστερ και να δουλευεται για να αποκτησει υπεραξια και χρονο συμμετοχης.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

embuji έγραψε:Επισης οι αριθμοι του τσαλοφ στην καριερα του ειναι εξαιρετικοι. Απλα εδω με μια κακη σεζον τον σκισαμε. Εγω φετος θα τον κρινω.

ακριβως
και στο κατω κατω, ηταν η μεγαλη περσινη επενδυση. Καπως πρεπει να την προστατεψεις.
Νομιζω στον δευτερο γυρο του πρωταθληματος ηταν καλυτερος και πιο συμμετοχικος.
Ειχε σιγουρα ζητηματα φυσικης καταστασης, που φετος συμμετεχοντας στη δικη μας προετοιμασια λογικα ΔΕΝ θα τα εχει.
Αρα και εγω πονταρω πανω του σαν βασικος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν παντως θεωρησουμε οτι η υποθεση Κασας ηταν πραγματικη και εφοσον λεγαμε οτι ειναι ιδιου τυπου παικτες, γιατι μας κανει εντυπωση να στραφηκαν παλι στον Μπραντον τωρα που ο Κασας εκλεισε Κινα;
Απο οτι φαινεται θεωρουν οτι ενας τετοιου ειδους φορ ειναι απαραιτητος στο ροστερ
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

πριν καποιες μερες ειχε γραφτει εδω για χαφ απο ομαδα που εχουμε κανει ντηλ παλια και ειχε ακουστει και Εστοριλ ...

σημερα γραφτηκε για Παναθηναικο αυτος, που ηταν δανεικος περσι στην Εστοριλ απο Σαντος.
Λεω εγω τωρα, οι ατζεντηδες σε ολους τους προτεινουν.

https://www.transfermarkt.com/zanocelo/ ... ler/646404

για δανεικος με οψιον αγορας
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

Στην αρχή νόμιζα ήταν ο άντρας της Μπιμπι μπο ο Τζον Τζον
black death

Δημοσίευση από black death »

embuji έγραψε:Επισης οι αριθμοι του τσαλοφ στην καριερα του ειναι εξαιρετικοι. Απλα εδω με μια κακη σεζον τον σκισαμε. Εγω φετος θα τον κρινω.
Μονο μην κριθεί στις πλατες του ΠΑΟΚ κι αυτος. Αν παθει τιποτα ο βασικος (που δεν ξερουμε ποιος και τι) και μείνουμε με τσαλοφ, μυθου που λενε εδω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καθίστε να δουμε τι ισχύει γιατί πολύ πρεμούρα βλέπω από ορισμένα ΜΜΕ να ποντάρουν στη δημιουργία θρήνου και οδυρμού.

Θα φανεί στο χειροκρότημα
icue

Δημοσίευση από icue »

Πριν καιρο ειχε ειπωθει και γραφτει οτι αν δεν βρεθει ο βασικος φορ μεχρι την προετοιμασια, τοτε ο Λουτσεσκου θα ηθελε τον Μπραντον που τον ξερει για ενα εχει τουλαχιστον δυο φορ στην ομαδα. Αυτον και τον Τσαλοφ. Μηπως τελικα το μεγαλο προβλημα δεν ειναι ο Μπραντον, αλλα το βασικο φορ που δεν μπορουν να φερουν στην ωρα του.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έχω αγανακτήσει με τις επιλογές του Λουτσέσκου.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Να τον βρουν να του δωσουν το συμβολαιο και να τον φερουν. Δε γινεται το ροστερ να φορτωνεται με μπραντον τομας που παιρνουν κομματι απο το μπατζετ. Φτανει επιτελους αυτη η προχειροδουλεια και ανικανοτητα. Φερτε τον φορ νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

john4serres έγραψε:Έχω αγανακτήσει με τις επιλογές του Λουτσέσκου.

Οι οποίες είναι;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

john4serres έγραψε:Έχω αγανακτήσει με τις επιλογές του Λουτσέσκου.

πρεπει να εισαι και ...αγανακτησμενος...με τις κατακτησεις του τα τελευταια 6 χρονια ε??
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ιδανικά για τρίτο φορ θα ήθελα κάποιον poacher, από την στιγμή που η στόχευση είναι για παίκτη τύπου Μπράντον τότε θέλω τον ίδιο τον Μπράντον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ακριβως σημαινει παικτης τυπου Μπραντον? Παικτης με μηδεν γκολ στο πρωταθλημα την τελυταια χρονια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”