Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
FreeWatcher έγραψε:Αν κλείσει Μπραντον ακολουθεί ανανέωση Μουργκ…
Εκείνον τον Φελίπε Σοάρες να μην τον ανανεώσουν δηλαδή ?
Για να είμαι ειλικρινής μετά την Κυριακή που έδωσε σαν τετελεσμένο πανω κατω οτι πουλήθηκε ο ντέλιας δεν πιστευω τιποτα
- navigator11
Τέτοιον καημό να πωληθεί ο Ντέλιας πάντως δεν πρέπει να έχει ούτε η στενή του οικογένεια. Από πέρσι το παλεύει με νύχια και με δόντια ο Νικόλας. Του το δίνω πάντως ότι είναι επίμονο σκυλί του πολέμου 

- Σουριναμέζος
Αλήθεια τον Μπράντον γιατί δεν το θέλετε για τρίτο? Δηλαδή η νέα μεταγραφή που θα του πουν σε θέλουμε να είσαι ο τρίτος στην ιεραρχία φορ σε ομάδα που παίζει πάντα με έναν επιθετικό, και θα δεχτεί να έρθει, πόσο καλύτερος του Μπράντον πιστεύετε ότι θα είναι?
- smoothcriminal1926
Σουριναμέζος έγραψε:Αλήθεια τον Μπράντον γιατί δεν το θέλετε για τρίτο? Δηλαδή η νέα μεταγραφή που θα του πουν σε θέλουμε να είσαι ο τρίτος στην ιεραρχία φορ σε ομάδα που παίζει πάντα με έναν επιθετικό, και θα δεχτεί να έρθει, πόσο καλύτερος του Μπράντον πιστεύετε ότι θα είναι?
Θα μπορεί να κάνει κοντρόλ λιγότερο απο ένα μέτρο; Αυτομάτως καλύτερος. Δεν δίνεις λεφτά για 3ο να μπορεί να κάνει κοντρόλ; Κάτσε με Μύθου 3ο ή τον Χατσίδη. Όχι άλλο Μπράντον Τόμας. Ήμαρτον...
ποιος μπραντον μωρε;!ουτε για 5ος.....ποσο ασχετοι και ανικανοι...ιβαν δεν γυρνας ετσι το κλιμα...ριξε λεφτά.....
-
Η πλακα ειναι οτι ο μπραντον ειναι πιο αξιοπιστος απο τσαλοφ. Εκτος αν δουμε καμια σημαντικη βελτιωση.Σουριναμέζος έγραψε:Αλήθεια τον Μπράντον γιατί δεν το θέλετε για τρίτο? Δηλαδή η νέα μεταγραφή που θα του πουν σε θέλουμε να είσαι ο τρίτος στην ιεραρχία φορ σε ομάδα που παίζει πάντα με έναν επιθετικό, και θα δεχτεί να έρθει, πόσο καλύτερος του Μπράντον πιστεύετε ότι θα είναι?
Γιώργο αδικείς τον εαυτό σου έτσι όπως γράφεις
Υγ Σουριναμεζε...πολύ απλά γιατί ο Μπράντον με τον λουτσέσκου ο οποίος τρέφει συμπάθεια προς το πρόσωπο του δεν θα είναι δεύτερος
Υγ Σουριναμεζε...πολύ απλά γιατί ο Μπράντον με τον λουτσέσκου ο οποίος τρέφει συμπάθεια προς το πρόσωπο του δεν θα είναι δεύτερος
- FreeWatcher
Σουριναμέζος έγραψε:Αλήθεια τον Μπράντον γιατί δεν το θέλετε για τρίτο? Δηλαδή η νέα μεταγραφή που θα του πουν σε θέλουμε να είσαι ο τρίτος στην ιεραρχία φορ σε ομάδα που παίζει πάντα με έναν επιθετικό, και θα δεχτεί να έρθει, πόσο καλύτερος του Μπράντον πιστεύετε ότι θα είναι?
Ειλικρινά τώρα κ χωρίς δείγμα απαξίωσης. Καθαρά ποδοσφαιρικά, αν τον Μπραντον τον έλεγαν Μπραντίδη με όλα τα χαρακτηριστικά του παίχτη που βλέπουμε, πόσες ελπίδες είχε να περάσει έξω από την Τούμπα κ να τον βάλουν έστω για φωτογράφιση?
- Unpsofable78
Τις τελευταίες μέρες πάντως και λίγο πριν γίνει γνωστή η πισωπλατη μαχαιριά του Ερασιτέχνη, ξαφνικά έχουν αλλάξει ροτα πολλοί δημοσιογράφοι και opinion makers που προσωπικά με έχουν σοκάρει και άνετα θα μπορούσε να είναι προσπάθεια αποδομησης του μεγαλομετοχου. Ξεπουλαει ο Σαββίδης κτλπ.
Επίσης βρήκαν ευκαιρία τώρα και οι ίδιοι αλλά και πολλοί συνοπαδοι να ισχυρίζονται ότι κάθε μεταγραφή από εδώ και πέρα είναι γιατί ο Σαββίδης αγχωθηκε.
Κάποιοι αναρωτηθηκαν αν είναι τυχαίο που κατευθείαν έκλεισε ο Κενι, ενώ είναι γνωστό από το ΣΚ ότι είμαστε πολύ κοντά σε τρεις ανακοινώσεις.
Λίγος σεβασμός στον Ιβάν παιδιά είναι απαραίτητος.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι ο ίδιος και δεν επηρεάστηκε από τα χθεσινά.
Ο Κενι είναι πολύ καλός παίκτης. Απλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγο καλύτερο back up αντί του Σαστρε. Καλώς να ορίσει λοιπόν.
Γενικά πάντως εχω την πεποίθηση ότι θα είναι πιο πετυχημένη μεταγραφική περίοδος των τελευταίων 5 ετών μίνιμουμ.
Για να δούμε
Επίσης βρήκαν ευκαιρία τώρα και οι ίδιοι αλλά και πολλοί συνοπαδοι να ισχυρίζονται ότι κάθε μεταγραφή από εδώ και πέρα είναι γιατί ο Σαββίδης αγχωθηκε.
Κάποιοι αναρωτηθηκαν αν είναι τυχαίο που κατευθείαν έκλεισε ο Κενι, ενώ είναι γνωστό από το ΣΚ ότι είμαστε πολύ κοντά σε τρεις ανακοινώσεις.
Λίγος σεβασμός στον Ιβάν παιδιά είναι απαραίτητος.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι ο ίδιος και δεν επηρεάστηκε από τα χθεσινά.
Ο Κενι είναι πολύ καλός παίκτης. Απλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγο καλύτερο back up αντί του Σαστρε. Καλώς να ορίσει λοιπόν.
Γενικά πάντως εχω την πεποίθηση ότι θα είναι πιο πετυχημένη μεταγραφική περίοδος των τελευταίων 5 ετών μίνιμουμ.
Για να δούμε
renegade έγραψε:Γιώργο αδικείς τον εαυτό σου έτσι όπως γράφεις
ρε στεναχωριεμαι..η ομαδα ειναι η διεξοδος στα προβληματα μου και θελω ο ηγετης μας να δημιουργει σωστη και δυνατη ομαδα..να χαιρομαι να την βλεπω και να ξεχνιεμαι..αν ο ιβαν μπρει να συνεχισει να επενδυει,ειμαι ολοψυχα μαζι του.ετσι και αλλιως θα του ειμαι ευγνωμων για τις χαρες που μου εδωσε για παντα!
-
Unpsofable78 έγραψε:Επίσης βρήκαν ευκαιρία τώρα και οι ίδιοι αλλά και
πολλοί συνοπαδοι να ισχυρίζονται ότι κάθε μεταγραφή από εδώ και πέρα είναι γιατί ο Σαββίδης αγχωθηκε.
Και οχι μονο αυτο. Σε καθε κινηση που δεν τους αρεσει, θα φωναζουν το μπαμπα μυστα τωρα.
aivas19 έγραψε:renegade έγραψε:Εν τω μεταξύ άνεργόταν αύριο ο αγκούστο θα έπεφτε ψιλοκράξιμο, αλλά με τον συμπαίκτη του επουδενί δεν ήτανε καλύτερός του φέτος είμαστε okay
Ρενε με Αγκουστο, Μειτε, Καμαρα και Τσιριβελα δεν παιρνεις απλα πρωταθλημα, τους βαζεις να χτισουμ και γηπεδο αν θες
Ναι αλλά επειδή είμαστε πιο κοντά στο Καμαρα Τσιριβελαύ, Οσντοεφ , Πένια.... δεν με τρελαίνει ο Ισπανός
-
Δεν μπορω να φανταστω 4ο χαφ πενια ρε παιδια. Εκτος αν τον πιστεύει ο λουτσεσκου κι αργει κλασικα να τον πεταξει μεσα.
Αλλα όπως και να χει οι 2 (για να μην πω 3) δεν εχουν τη φυσική παρουσια για να παιζουν χωρις 6αρι απο πίσω. Δηλαδη σε ποιο ματς θα κατεβεις με οζντοεφ, πενια στα χαφ, περα απο βολους κλπ στην τουμπα;
Αλλα όπως και να χει οι 2 (για να μην πω 3) δεν εχουν τη φυσική παρουσια για να παιζουν χωρις 6αρι απο πίσω. Δηλαδη σε ποιο ματς θα κατεβεις με οζντοεφ, πενια στα χαφ, περα απο βολους κλπ στην τουμπα;