Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Με μια γρήγορη ματιά τα γαλλικα site γράφουν εδώ και μέρες ότι η Ναντ κοιτάει περιπτώσεις χαφ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Pedro .
το συμβόλαιο του είναι χαμηλο σχεδόν διπλασιασμό θα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και ίσως ένα ποσό κοντά στο μυριο για να μείνει η ελεύθερος ή κάποια συμφωνία από το ποσοστό που έχουμε με τον Augusto ώστε να έρθει ο παίχτης, δεν είναι πληροφορία αυτά με τα συμβολαια αλλα δικές μου εικασίες.
Σαν παίχτη δεν τον έχω δει πολύ,γενικά δεν βλέπω πολύ Γαλλία οπότε δεν έχω άποψη
Για Κενι έχω να πω ότι είναι κανονικός ποδόσφαιριστης ,φουλ Μπακ γραμμής, άλλο στυλ δηλαδή από Ότο,με καλύτερη τοποθέτηση στο επιθετικό τρίτο από τον Ότο, σίγουρα όμως δε θα δούμε να γίνεται 3ο χαφ η να συγκλίνει προς το κέντρο όπως ο Οτο
το συμβόλαιο του είναι χαμηλο σχεδόν διπλασιασμό θα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και ίσως ένα ποσό κοντά στο μυριο για να μείνει η ελεύθερος ή κάποια συμφωνία από το ποσοστό που έχουμε με τον Augusto ώστε να έρθει ο παίχτης, δεν είναι πληροφορία αυτά με τα συμβολαια αλλα δικές μου εικασίες.
Σαν παίχτη δεν τον έχω δει πολύ,γενικά δεν βλέπω πολύ Γαλλία οπότε δεν έχω άποψη
Για Κενι έχω να πω ότι είναι κανονικός ποδόσφαιριστης ,φουλ Μπακ γραμμής, άλλο στυλ δηλαδή από Ότο,με καλύτερη τοποθέτηση στο επιθετικό τρίτο από τον Ότο, σίγουρα όμως δε θα δούμε να γίνεται 3ο χαφ η να συγκλίνει προς το κέντρο όπως ο Οτο
-
Στο "ακομη" είναι το hint.
Still.
Will Still πρωην προπονητής της Reims. Αντί Λουτσε
Still.
tonipap801 έγραψε:prist64 έγραψε:ακομη?
αργειτε
μετεφρασα την λεξη αργα σε 55 γλωσσες και εβαλα τον μετραφρασμενο ορο στο τρανσφερμαρκτ.
Τιποτα! Κατι ψοφιους ερασιτεχνες το πολυ!
δωσε μου κατι ακομα πατερ!
Δοκίμασες με το "ακόμη";;;

- Kabamaru11
- Has thanked: 4 times
Παντως οσοι παικτες ακουστηκαν ειναι "κανονικοι",αθλητες σε καλη κατασταση,αυτο απο μονο του,με κανει αισιοδοξο.
-
- Been thanked: 4 times
omerta76 έγραψε:tonipap801 έγραψε:prist64 έγραψε:ακομη?
αργειτε
μετεφρασα την λεξη αργα σε 55 γλωσσες και εβαλα τον μετραφρασμενο ορο στο τρανσφερμαρκτ.
Τιποτα! Κατι ψοφιους ερασιτεχνες το πολυ!
δωσε μου κατι ακομα πατερ!
Δοκίμασες με το "ακόμη";;;
ευθυς αμεσως!
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Has thanked: 1 time
https://www.transfermarkt.com/fabian-ruiz/profil/spieler/350219constadine έγραψε:Για Ισπανό χαφ που παίζει Γαλλία λένε στις εκπομπές των μπεταράδων .
- black death
-
Luigi Vampa έγραψε:Στο "ακομη" είναι το hint.
Still.
Και γιατί να μην είναι ο Stiller της Στουτγάρδης, τώρα που το φυσάμε το παραδάκι;
Κανονικός παίκτης ο Κέννυ, κανονικός φαίνεται και ο Ισπανός. Μ' αρέσει η φιλοσοφία με την οποία κινούμαστε ως τώρα αλλά μένουν πολλά να γίνουν.
-
- Been thanked: 4 times
-
Από τις αρχές της δεκαετίας του 80 που παρακολουθώ την ομάδα, ακόμη και στα πέτρινα χρόνια, είχαμε την ελπίδα και τη φιλοδοξία πως θα πάρουμε κάποιον ή κάποιους παιχταράδες στη μεταγραφική περίοδο. Χωρίς λεφτά, πιστεύαμε πως θα βρούμε κάποιον Μαγκντί, κάποιον Φανρόι ,κάποιον Σικαμπαλα.
Μόνο τα τελευταία 2-3 χρόνια διαβάζω και ακούω από πολλούς πως η φιλοδοξία μας είναι να βρούμε " κανονικούς παίκτες"!!!
Μόνο τα τελευταία 2-3 χρόνια διαβάζω και ακούω από πολλούς πως η φιλοδοξία μας είναι να βρούμε " κανονικούς παίκτες"!!!
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Επιτέλους κανονικοί παίχτες σε κανονική ηλικία, χωρίς τραυματισμούς, πρωταγωνιστές στις ομάδες τους, που τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων τους είναι χαμηλότερα παρόλο που είναι ανταγωνιστικές σε ποιότητα σε σχέση με εμάς, διότι είναι απο καλύτερα πρωταθλήματα.
Ακριβός αυτοί οι παίχτες είναι που πρέπει να κοιτάμε πάντα, λίγο ακόμα να πέσουμε σε ηλικίες θέλω δηλαδή το 28 να είναι το ανώτερο
22-23 με 27-28
Και σε αυτά τα παζελ πρέπει να κολλάμε τα αετόπουλα οπου είναι παίχτες που δεν εχουν παραστάσεις μεν, αλλα αν πάμε να αγοράσουμε την ποιότητα τους στην αγορά, θα χρειαστούμε τον Ιβαν και τον Μυστακίδη μαζί.
Ακριβός αυτοί οι παίχτες είναι που πρέπει να κοιτάμε πάντα, λίγο ακόμα να πέσουμε σε ηλικίες θέλω δηλαδή το 28 να είναι το ανώτερο
22-23 με 27-28
Και σε αυτά τα παζελ πρέπει να κολλάμε τα αετόπουλα οπου είναι παίχτες που δεν εχουν παραστάσεις μεν, αλλα αν πάμε να αγοράσουμε την ποιότητα τους στην αγορά, θα χρειαστούμε τον Ιβαν και τον Μυστακίδη μαζί.
tonipap801 έγραψε:τζίφος και με το ακόμη
![]()
![]()
Δοκίμασε με το ερωτηματικό. Τελευταία κίνηση απελπισίας.