Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
To συμβολαιο του παντως ειναι χαμηλο (400.000 καθαρα),αν ο ΠΑΟΚ πχ του κανει τριετες με 50% πανω απο αυτα που παιρνει,ευκολα μπορει να πιεσει για να φυγει,δεν κοστισε τιποτα στην ομαδα του ολα αυτα τα χρονια κ προσφερε αρκετα.
Πολυ τιμια επιλογη χαφ παντως.
Πολυ τιμια επιλογη χαφ παντως.
- john4serres
- FreeWatcher
- ΑποστόληςΑ
Mitsospaoki4 έγραψε:Ραγκατσης είπε από Premier league είναι ο 2ος παίχτης που κλείνουμε.
Τσιμίκας
-
Ο παίχτης παλιοτερα ανηκε στη λιβερπουλ και πριν 3 χρονια ακουγοταν για επιστροφη.
Απο οτι βλεπω κουτί ειναι για λουτσεσκου. Πλευ μέικερ απ το βαθος και σχετικα αθλητικος, αρκετα all around. Αν μπορεις να φερεις αυτον με κανα εκ. λογικα ξεχνας μεϊτε.
Προσωπικα μου φαινεται δυσκολος στοχος.
Απο οτι βλεπω κουτί ειναι για λουτσεσκου. Πλευ μέικερ απ το βαθος και σχετικα αθλητικος, αρκετα all around. Αν μπορεις να φερεις αυτον με κανα εκ. λογικα ξεχνας μεϊτε.
Προσωπικα μου φαινεται δυσκολος στοχος.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Ραγκατσης είπε από Premier league είναι ο 2ος παίχτης που κλείνουμε.
Τσιμίκας
Παρεπιπτόντως σήμερα ήταν σε ένα μαγαζί ναργιλέ στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι

- ΑποστόληςΑ
-
prist64 έγραψε:ακομη?
αργειτε
μετεφρασα την λεξη αργα σε 55 γλωσσες και εβαλα τον μετραφρασμενο ορο στο τρανσφερμαρκτ.
Τιποτα! Κατι ψοφιους ερασιτεχνες το πολυ!
δωσε μου κατι ακομα πατερ!
-
Με μια γρήγορη ματιά τα γαλλικα site γράφουν εδώ και μέρες ότι η Ναντ κοιτάει περιπτώσεις χαφ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Pedro .
το συμβόλαιο του είναι χαμηλο σχεδόν διπλασιασμό θα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και ίσως ένα ποσό κοντά στο μυριο για να μείνει η ελεύθερος ή κάποια συμφωνία από το ποσοστό που έχουμε με τον Augusto ώστε να έρθει ο παίχτης, δεν είναι πληροφορία αυτά με τα συμβολαια αλλα δικές μου εικασίες.
Σαν παίχτη δεν τον έχω δει πολύ,γενικά δεν βλέπω πολύ Γαλλία οπότε δεν έχω άποψη
Για Κενι έχω να πω ότι είναι κανονικός ποδόσφαιριστης ,φουλ Μπακ γραμμής, άλλο στυλ δηλαδή από Ότο,με καλύτερη τοποθέτηση στο επιθετικό τρίτο από τον Ότο, σίγουρα όμως δε θα δούμε να γίνεται 3ο χαφ η να συγκλίνει προς το κέντρο όπως ο Οτο
το συμβόλαιο του είναι χαμηλο σχεδόν διπλασιασμό θα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και ίσως ένα ποσό κοντά στο μυριο για να μείνει η ελεύθερος ή κάποια συμφωνία από το ποσοστό που έχουμε με τον Augusto ώστε να έρθει ο παίχτης, δεν είναι πληροφορία αυτά με τα συμβολαια αλλα δικές μου εικασίες.
Σαν παίχτη δεν τον έχω δει πολύ,γενικά δεν βλέπω πολύ Γαλλία οπότε δεν έχω άποψη
Για Κενι έχω να πω ότι είναι κανονικός ποδόσφαιριστης ,φουλ Μπακ γραμμής, άλλο στυλ δηλαδή από Ότο,με καλύτερη τοποθέτηση στο επιθετικό τρίτο από τον Ότο, σίγουρα όμως δε θα δούμε να γίνεται 3ο χαφ η να συγκλίνει προς το κέντρο όπως ο Οτο
-
Στο "ακομη" είναι το hint.
Still.
Will Still πρωην προπονητής της Reims. Αντί Λουτσε
Still.
Will Still πρωην προπονητής της Reims. Αντί Λουτσε
tonipap801 έγραψε:prist64 έγραψε:ακομη?
αργειτε
μετεφρασα την λεξη αργα σε 55 γλωσσες και εβαλα τον μετραφρασμενο ορο στο τρανσφερμαρκτ.
Δοκίμασες με το "ακόμη";;;

- Kabamaru11
Παντως οσοι παικτες ακουστηκαν ειναι "κανονικοι",αθλητες σε καλη κατασταση,αυτο απο μονο του,με κανει αισιοδοξο.
-
omerta76 έγραψε:tonipap801 έγραψε:prist64 έγραψε:ακομη?
αργειτε
Δοκίμασες με το "ακόμη";;;
ευθυς αμεσως!
- Mitsospaoki4
- Moderator
https://www.transfermarkt.com/fabian-ruiz/profil/spieler/350219constadine έγραψε:Για Ισπανό χαφ που παίζει Γαλλία λένε στις εκπομπές των μπεταράδων .