Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Equalizer »

Ορίστε και το ποντκαστ όπου δεν αποκαλύπτουμε απολύτως τίποτα, αλλά συζητάμε με κοινή λογική για τις εξελίξεις:

https://www.paokmania.gr/podcast/253700 ... o-ap-oloys
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gpap5 έγραψε:θέλει ο άλλος να σου πάρει το μαγαζί, αλλά δεν έρχεται σε εσένα απευθείας.
Πάει πιάνει τον ιδιοκτήτη του κτηρίου και του λέει ''εγώ θα πληρώνω μεγαλύτεροι ενοίκιο από αυτόν''.
Πάει στην αστυνομία και λέει ''έχει περισσότερα τραπεζάκια από ότι γράφει στην άδεια, βάζει δυνατά την μουσική και έχω δει και 2-3 να καπνίζουν μέσα''.
Πάει και στον προμηθευτή και του λέει ''αν του πουλήσεις ξανά, σε σταματάω από προμηθευτή των δικών μου επιχειρήσεων''.

Στον καπιταλισμό ονομάζεται ''επιχειρείν''.
Στον Ιδεαλισμό, ονομάζεται μπαμπεσιά και ρουφιανιλίκη.

Διαλέγουμε με ποιον είμαστε.

Απέναντι σε κάθε ασέβεια προς τον ευεργέτη του συλλόγου. Καθαρά και ξαστερα
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Το χειρότερο είναι ότι κρίνοντας απ’ τη στάση του SDNA στο θέμα, χαρακτηριστικά θα πω ότι την ανακοίνωση του ΑΣ την είχαν τρίτο θέμα, φαίνεται ότι πράγματι αυτό το βοθροσάιτ είναι του Σαββίδη κατά μεγάλη πιθανότητα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

καλο θα ειναι να μην αναθεματιζετε και να μην πανηγυριζετε
και να περιμενετε τις εξελιξεις

για τους εχοντες κοντη μνημη,οπως πολυ σωστα το εθεσε καποιος
του οποιου τα λεγομενα τα "φιλτραρω"προσεκτικα

ο Ιβαν ηρθε και πηρε την ομαδα,οταν ηταν προς πωληση
οταν δεν ηρθε κανεις αλλος,πλην του Γιαννουλη Καμπανη

αυτος που ερχεται δια της πλαγιας οδου
και εχοντας πισω του οσους εχει-γιατι εχει
δεν μπορει να μπει στην ιδια ζυγαρια με τον Ιβαν
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Τεληηηη. Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν έχει τιμή. Βαράω το σαμάρι για να τα ακούσει ο γάιδαρος. Τέτοια μπινια μόνο ένας θα μπορούσε να τη σκεφτεί.ΑΛΛΑ έχουν γνώση οι φύλακες. Για μαλλί θα πάνε,γλομποι θα βγουν,μπινεδες ε μπινεδες. Όποιος απορεί η απάντηση είναι γραμμένη στο έθνος gr.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έλα Τέλη μου, που είσαι ΠΑΟΚτσάκι από τα γεννοφάσκια σου, δώσε στον ΑΣ τα απαραίτητα 150Μ για να φτιάξει νέο γήπεδο!
Χωρίς κανένα αντάλλαγμα!
Έτσι για να τους μπεις στη μύτη, ότι δήθεν υπάρχει σχέδιο να διώξεις τον Ιβάν.
Καν' το για μας, τους απλούς, αγαθούς και αφελείς ΠΑΟΚτσήδες!
Να δω μετά τι θα βρουν να πουν!

Ε, αυτό δεν είπε? Θα δώσω τα λεφτά μου για να κάνει η ομαδάρα μου γήπεδο. Αυτό ειπε. Δεν είπε θα επενδύσω στο γήπεδο για να κερδίσω χρήματα ή κάτι άλλο. Περιμένω κι εγώ να βάλει 250 μύρια, να βάλει κι ο Ιβάν όσα μπορεί και να κάνουμε το πιο καλό γήπεδο του γαλαξία. Δεν θα ήταν κομψό τώρα κύρις Μυστακίδη να υπαναχωρήσετε. Το 0/1 σε λόγια/πράξεις απέχει πολύ από το 8/10 του Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

nkoss έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έλα Τέλη μου, που είσαι ΠΑΟΚτσάκι από τα γεννοφάσκια σου, δώσε στον ΑΣ τα απαραίτητα 150Μ για να φτιάξει νέο γήπεδο!
Χωρίς κανένα αντάλλαγμα!
Έτσι για να τους μπεις στη μύτη, ότι δήθεν υπάρχει σχέδιο να διώξεις τον Ιβάν.
Καν' το για μας, τους απλούς, αγαθούς και αφελείς ΠΑΟΚτσήδες!
Να δω μετά τι θα βρουν να πουν!

Ε, αυτό δεν είπε? Θα δώσω τα λεφτά μου για να κάνει η ομαδάρα μου γήπεδο. Αυτό ειπε. Δεν είπε θα επενδύσω στο γήπεδο για να κερδίσω χρήματα ή κάτι άλλο. Περιμένω κι εγώ να βάλει 250 μύρια, να βάλει κι ο Ιβάν όσα μπορεί και να κάνουμε το πιο καλό γήπεδο του γαλαξία. Δεν θα ήταν κομψό τώρα κύρις Μυστακίδη να υπαναχωρήσετε. Το 0/1 σε λόγια/πράξεις απέχει πολύ από το 8/10 του Ιβάν.

100% απο έργα να δούμε απο λόγια χορτάσαμε.
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Πάρε ένα γαμημένο αεροπλάνο και έλα να κλείσεις πολλά στόματα.
Δεν διοικείς ποτέ από μακριά.
Ο στρατηγός είναι στον πόλεμο.
Μπορείς;
Θέλεις;
Τιναφτορε γαμώ το φελέκι μου
Aed

Δημοσίευση από Aed »

nikos ioannidis έγραψε:Το χειρότερο είναι ότι κρίνοντας απ’ τη στάση του SDNA στο θέμα, χαρακτηριστικά θα πω ότι την ανακοίνωση του ΑΣ την είχαν τρίτο θέμα, φαίνεται ότι πράγματι αυτό το βοθροσάιτ είναι του Σαββίδη κατά μεγάλη πιθανότητα.

Στον DPG ανήκει, όχι επίσημα, αλλά ουσιατικά λειτουργούν σαν γραφείο τύπου του.

Είναι βάζελοι μέχρι το κόκκαλο. Ακόμη και αυτοί που παριστάνουν τους ΠΑΟΚτσήδες. Τον ΠΑΟΚ τον χρησιμοποίησαν για να χτυπήσουν τον ΟΣΦΠ. Δεν τον θέλουν δυνατό, γράφανε πέρσι για την ανάγκη να πουλήσει τον Κωνσταντέλια, ενω με ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλουν να χτιστεί νέο Γήπεδο.

Ο μεγάλος τους καημός είναι ο Παναθηναϊκός, ο Βοτάνικός κλπ... Ηρέμησαν οταν βγήκε ο Παναθηναϊκός στο Champions League.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ,να δείτε που ο Μυστακίδης ,
θα αναγκάσει τον Σαββιδη να παρακολουθήσει αγώνα στην Τούμπα.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Ακριβώς markos4.Απλά ο Ιβάν τώρα θα καταλάβει μέχρι που μπορεί να φτάσει η μπινια τους. Ρε καταλάβετε ότι για εμας ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια Κυριακή, είναι μέλος της οικογένειας μας. Και όταν εισβάλεις με τέτοιο τρόπο, θα αντιμετωπιστείς με τον ανάλογο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θέλω να σχολιάσω κάτι επίσης τονίζοντας ότι το παρακάτω δεν είναι επιχείρημα υπέρ του Μυστακίδη και γι’ αυτό και δεν το έγραψα το πρωί πάνω στην αναμπουμπούλα.

«Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου.»

«Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.»

«Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω.»

Θέλω να σταθώ σε αυτές τις φράσεις του Ιβαν.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε σύμπνοια, ούτε και ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εδώ και 5 χρόνια κυκλοφορούν όλων των ειδών οι φήμες, ο Ιβάν δεν έχει πατήσει στο γήπεδο, και ο ΠΑΟΚ που έφερνε Ολιβέιρα και Μισιτς για αλλαγή, πλέον δεν ανανεώνει τον Κωνσταντελια για να τον πιέσει να φύγει. Ποτε δεν βγήκε να πει γιατί τραβάει χειρόφρενο. Αντ’ αυτού είχαμε δηλώσεις ΚυρΚυρ να λέει πως με τα λιγότερα θα φτιάξουμε καλύτερη ομάδα.

Η χαρά ήρθε στην Τούμπα με το double του 2019 μετά από 35 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Απο τότε έχει φύγει. Το ότι η Τούμπα δεν γεμίζει ούτε σε κρίσιμα ντέρμπι αντικατοπτρίζει την κατάσταση. Εχουμε χάσει όλη την καυλα μας, γιατί το ταβάνι είναι αρκετά χαμηλά, κανείς δεν λέει το γιατί, και η εναλλακτική (τουλάχιστον μέχρι χθες) ήταν η επιστροφή στα πέτρινα χρόνια. Οπότε δεν μιλάει κανείς, αλλά αντί για χαρά, απογοήτευση είναι το κύριο συναίσθημα που επικρατεί. Είχα κάνει sentiment analysis στα post του φόρουμ πριν λίγο καιρό. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι επικρατεί.

Τέλος για την Νέα Τούμπα, μόλις πριν 2 εβδομάδες δήλωσε μέσω αντιπροσώπου, ότι δεν θα την κάνει αυτός και να βρει ο ΑΣ λύση. Θυμάστε το 2019 μετά το νταμπλ να παίρνει ο κόσμος καρεκλάκια από το γήπεδο γιατί νομίσαμε ότι θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα; 5 χρόνια πέρασαν και δεν υπάρχει καμία μα καμία ενημέρωση.

Ο Ιβάν ΔΕΝ είναι ούτε ανακόλουθος, ούτε ψεύτης.

Με λύπη όμως διαπιστώνω ότι έχει στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας, που προσωπικά την αποδίδω στην απόσταση του από την πόλη. Αν το μόνο κλίμα που παίρνει είναι από την Γκοντσαρεβα και τον ΚυρΚυρ, είναι λογικό να λέει αυτά που λέει.

Πρέπει να επιστρέψει. Να επιστρέψει με πράξεις και όχι λόγια. Με φυσική παρουσία.

Να τον ακούμε και να τον βλέπουμε πιο συχνά. Να μας ακούει και να μας βλέπει πιο συχνά. Εχει χαθεί κάθε επικοινωνία.

Μακάρι μακάρι μακάρι αυτή να είναι η έκβαση αυτού που ζούμε από χθες. Θα είναι το μεγαλύτερο δώρο από τον Μυστακίδη, μεγαλύτερο και απο 150 εκατομμύρια για ένα γήπεδο από κάποιον που δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας ακόμα.
black death

Δημοσίευση από black death »

gika έγραψε:Με λύπη όμως διαπιστώνω ότι έχει στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας, που προσωπικά την αποδίδω στην απόσταση του από την πόλη.

Η στρεβλη αντιληψη είναι δικη σου οπτικη.
Μπορει εσυ περσι να μη χαρηκες αλλα οι περισσοτεροι πιστευω χαρηκαμε. Και μαλιστα πιο πολυ απο ποτε με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Καλά μην τρελαινόμαστε κιόλας, μόλις πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Υπάρχει μια δικαιολογημένη ανησυχία για τις μεταγραφικές κινήσεις κυρίως τού καλοκαιριού 2024 που με λίγο προσοχή θα μας είχαν φέρει στους ομίλους τού ΤσουΛου, και τη φετινή νωχελικότητα που δείχνει έλλειψη ρευστού.

Δεν φταίει ο Ιβάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ούτε για τον πόλεμο που δέχεται ο ίδιος από τους μόνιμους εχθρούς τού ΠΑΟΚ. Κάνει ό,τι μπορεί. Μόνο που αυτό που μπορεί τώρα για τον ΠΑΟΚ είναι χαμηλοτάβανο.

Αξίζει το σεβασμό μας, και την αγάπη μας.

Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για να κάνουμε κωλοτούμπες κάθε φορά που θα μυριζόμαστε λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Εγώ προσωπικά είμαι με Ιβάν μέχρι τέλους.

Με τα όποια λάθη και κολλήματά του. Με τις όποιες αστοχίες.

Ήρθε και πλήρωσε όλα τα χρέη της ΠΑΕ, έριξε την παράγκα, μας έδωσε 2 πρωταθλήματα (3 στο χόρτο) και 4 κύπελλα. Διπλασιάσαμε δηλαδή τους τίτλους μας, παρότι πολεμήθηκε όσο κανείς άλλος από το σύστημα.

Αν ο Μυστακίδης θέλει να μπει συμπαίκτης στην ΠΑΕ, καλώς να ορίσει και να τα βρει με τον Ιβάν ντόμπρα και αντρίκια. Αν ο Ιβάν είναι περίεργος, δεν πειράζει, είμαστε ο σύλλογος με τις περισσότερες ομάδες στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να βοηθήσει όπου αλλού θέλει.

Αυτά που έκαναν οι πατεράδες μας στον Παντελάκη δεν θα τα κάνουμε εμείς στον Ιβάν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”