ΑποστόληςΑ έγραψε:Special 4 έγραψε:Εγώ δεν αποκλείω να έχει γίνει αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία Τέλη και Ντέλια.
Ως τι ο Τέλης θα μιλήσει με τον Ντέλια; Το συμβόλαιό του είναι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ως ο νέος που έρχεται με την όπισθ εεε με φόρα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Special 4 έγραψε:Εγώ δεν αποκλείω να έχει γίνει αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία Τέλη και Ντέλια.
Ως τι ο Τέλης θα μιλήσει με τον Ντέλια; Το συμβόλαιό του είναι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Special 4 έγραψε:Εγώ δεν αποκλείω να έχει γίνει αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία Τέλη και Ντέλια.
Aed έγραψε:Βλάκας και ο Κωνσταντέλιας. Μάλιστα. Βλάκας και ο ΑΣ, βλάκας και ο Λαός, βλάκας και ο ΠΑΟΚ, βλάκας και ο τάδε επενδυτής που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.
Όλοι είναι βλάκες, τρυπημένοι και μπροστινοί του Κούλη εκτός απο τα υπέροχα στελέχη της ΠΑΕ.
wickerman έγραψε:Aed έγραψε:Βλάκας και ο Κωνσταντέλιας. Μάλιστα. Βλάκας και ο ΑΣ, βλάκας και ο Λαός, βλάκας και ο ΠΑΟΚ, βλάκας και ο τάδε επενδυτής που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.
Όλοι είναι βλάκες, τρυπημένοι και μπροστινοί του Κούλη εκτός απο τα υπέροχα στελέχη της ΠΑΕ.
Ο λαός είσαι εσύ και η ανακοίνωση της Θ4; Γιατί πλην εσένα κι άλλους 2-3 που έχετε πάρει υπεργολαβία το forum κι όλα τα social media(φαντάζομαι το ίδιο κάνεις και σε εκείνα) και spamάρετε δεν βλέπω να έχετε και πολύ μεγάλο ρεύμα. Συνέχισε δυναμικά να πιάσεις τα 10.000 post σε μία βδομάδα. Μπορεί να καταφέρεις να επιβάλλεις την άποψη σου σε μερικούς.
aivas19 έγραψε:Το 1 με το 2 πως κολλανε;
Aed έγραψε:
2-3?
Οκ, θα μπορούσε να γίνουν δύο εσωτερικά Poll, μονον για μέλη εδώ απο τη Διαχείριση του Φόρουμ, να δούμε πόσοι επιτέλους
1. συμφωνούνε με την πώληση του Κωνσταντέλια και πόσοι συμφωνούν να δωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια.
2. Πόσοι συμφωνούνε με την Πρόταση του ΑΣ ΠΑΟΚ για χρηματοδότηση του νέου Γηπέδου απο τον ΑΣ και το Μυστακίδη και πόσοι όχι.