Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Κακη αρχή έκανε ο Μυστακίδης...ένας μέτριος παίχτης που περιμένεις να δουλέψει και να λέμε ότι μπορει κάνει .
-
Δηλαδή τώρα ξαφνικά δε θα υπάρχει κόφτης Γκοντσάρεβα και οι μεταγραφές θα κλείνουν χωρίς skype; Αυτό θα δείξει πως ο Σαββίδης εσκεμμένα κρατούσε τον ΠΑΟΚ στην πρότερη κατάσταση. Όλοι θα σκεφτούν πως και ο Άγιος φοβέρα θέλει.
Από την άλλη αν συνεχιστεί η ψυχοφθόρα κατάσταση των τελευταίων ετών , με Μπακαγιόκους, Μπράντον Τόμας, Σαμμάτες και σία και να περιμένει ο σύλλογος ποτέ θα τελειώσει ο πόλεμος, δεν αντέχεται από κανέναν πλέον.
Νομίζω πως οι εξελίξεις στην ΠΑΕ είναι αναπόφευκτες.
Από την άλλη αν συνεχιστεί η ψυχοφθόρα κατάσταση των τελευταίων ετών , με Μπακαγιόκους, Μπράντον Τόμας, Σαμμάτες και σία και να περιμένει ο σύλλογος ποτέ θα τελειώσει ο πόλεμος, δεν αντέχεται από κανέναν πλέον.
Νομίζω πως οι εξελίξεις στην ΠΑΕ είναι αναπόφευκτες.
-
black death έγραψε:Απο ποτε ο μιχαι και ο πετκοβιτς ηταν στόχοι μας δηλαδη;
Ο τέιλορ εχει καλυφτει απ την προταση αλλα δεν πολυψηνεται να ερθει εδω. Και τωρα μπηκαν και οι δανοι στη μεση που παιζουν τσ.λ.
προκριματικα ΤσΛ παιζουν οι Δανοι ...
-
Ναι οκ, απ το δρομο των πρωταθλητών.tonipap801 έγραψε:black death έγραψε:Απο ποτε ο μιχαι και ο πετκοβιτς ηταν στόχοι μας δηλαδη;
Ο τέιλορ εχει καλυφτει απ την προταση αλλα δεν πολυψηνεται να ερθει εδω. Και τωρα μπηκαν και οι δανοι στη μεση που παιζουν τσ.λ.
Αλλα σημασια εχει οτι οπως φαινεται να σκεφτεται αυτος η κοπεγχαγη ειναι πιο ελκυστικη απ τη Θεσσαλονίκη. Μπορει ομως να γινει ανατροπη και να έρθει οσο δεν υπαρχει εξέλιξη.
Δεν τον ξερω οποτε δεν μπορω να εκφρασω γνωμη
Αν κατι βρισκω θετικο ειναι οτι παιρνουν την 1η τους επιλογη και δεν εξωθουνται παλι σε 3ο4ες λυσεις.
Αν κατι βρισκω θετικο ειναι οτι παιρνουν την 1η τους επιλογη και δεν εξωθουνται παλι σε 3ο4ες λυσεις.
-
black death έγραψε:Ναι οκ, απ το δρομο των πρωταθλητών.tonipap801 έγραψε:black death έγραψε:Απο ποτε ο μιχαι και ο πετκοβιτς ηταν στόχοι μας δηλαδη;
Αλλα σημασια εχει οτι οπως φαινεται να σκεφτεται αυτος η κοπεγχαγη ειναι πιο ελκυστικη απ τη Θεσσαλονίκη. Μπορει ομως να γινει ανατροπη και να έρθει οσο δεν υπαρχει εξέλιξη.
Σωστά! Όπως και εμεις περσι.
Το θεμα ειναι αν οι ενστασεις του Τευλορ ειχαν να κανουν με την ευρωπαικη ευκαιρια που του δινει η ομαδα ή με την ζωή στην Ελλάδα ή με το οικονομικό.
Προσωπικά νομίζω ότι ψάχνει πιο καλό συμβόλαιο και ο ατζέντης του τον έπεισε οτι μπορεί να το βρεί χρησιμοποιώντας τη δική μας πρόταση ως ένα μινιμουμ του τι μπορει να παρει σε λεφτά. Αν δεν τα βρει τα παραπανω μπορει να επιστρεψει σε εμας...
Μετά τον Κένι, απαραίτητη είναι η ανανέωση και επέκταση συμβολαίου του Ντέλια με αυξημένες αποδοχές και όχι την 16η από όλους τους παίκτες, κλείσιμο χαφ, είτε αυτός λέγεται Μεϊτέ, είτε αλλοιώς, σέντερ μπακ και σέντερ φορ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για να δείξει ο Ιβάν ότι είναι εδώ και πραγματοποιεί όσα υπόσχεται, αλλά και για να έχει τα πρώτα όπλα που χρειάζεται απαραιτήτως ο Λουτσέσκου στο ξεκίνημα.
Μέχρι η ομάδα να φύγει για Ολλανδία, χαφ με 3 πνευμόνια και αντοχές 180΄, αριστερό μπακ μαζί με Μπάμπα και αριστερό εξτρέμ, συμφωνήσει δεν συμφωνήσει ο Τάισον.
Μέχρι η ομάδα να φύγει για Ολλανδία, χαφ με 3 πνευμόνια και αντοχές 180΄, αριστερό μπακ μαζί με Μπάμπα και αριστερό εξτρέμ, συμφωνήσει δεν συμφωνήσει ο Τάισον.
-
- Caballo Viejo
Φοβού τον Τέλη και δώρα φέροντα, νάσου και η πρώτη μεταγραφούλα. Αν δεν υπήρχε ο Τέλης θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Ε, βέβαια.
-
tonipap801 έγραψε:Σωστά! Όπως και εμεις περσι.
Αλλα αυτοι οι μπαγασες εχουν τη συνηθεια να μπαινουν ομιλους.
Ο Κένι έχει ως μεγάλο αρνητικό ότι στα 28 του δεν έχει παίξει ποτέ στη καριέρα του Ευρώπη. Ασυνήθιστος σε σεζόν με μεσοβδόμαδα ματς, ταξίδια και πίεση. Σαν προφίλ είναι αρκετά κατώτερος του Όττο. Στο γήπεδο μπορεί να είναι αλλιώς όμως. Γενικά δεν είναι κίνηση που σηκώνει ενθουσιασμό, απλά λες κάτι έγινε έστω. Μακάρι μην είναι επικοινωνιακή μόνο μετά τα χθεσινά, και δούμε την επόμενη σε κάνα μήνα.
-
constantinooo έγραψε:Μόλις μίλησα με φιλαράκι που βλέπει τον παίκτη χρόνια, μου είπε κάποια πολύ περίεργα πράγματα.
"Στη Σέλτικ ήταν από τους χειρότερους παίκτες που έχω δει στη ζωή μου, αλλά στη Γερμανία έχει 2-3 χρόνια που βελτιώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και πλέον θεωρείται ένας καλός παίκτης"
Εγώ με ντόπιο εδώ οπαδο της Σελτικ που μίλησα, μου είπε ότι ήταν άπειρος κ μικρος όταν έπαιξε εκεί κ αυτός ηταν ο λόγος που δεν επιασε
Στα 22 είχε αξία 12.000.000.
Για δεξί Μπακ δεν είναι λίγα.
Έπαιξε δύο χρόνια budesliga
σε Χέρτα και Σάλκε.
Έβερτον καμία 70 συμμετοχές.
Ο Γιαννουλης σιγουρα
αλλά και ο Βιερίνια δεν είχε
καλύτερη καριέρα......
Για δεξί Μπακ δεν είναι λίγα.
Έπαιξε δύο χρόνια budesliga
σε Χέρτα και Σάλκε.
Έβερτον καμία 70 συμμετοχές.
Ο Γιαννουλης σιγουρα
αλλά και ο Βιερίνια δεν είχε
καλύτερη καριέρα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 17 Ιουν 2025, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Επισης dfp pokal, σουπερκαπ γερμανιας και εχει βγει στην καλυτερη 11αδα της μπουντεσλιγκα νομιζω.