7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από nunies4 »

Εδω γραφτηκε οτι υπηρξε τηλεφωνικη επικοινωνια Τελη-Ντελια...
Σε λιγο θα μας πουν οτι πηρε και τον Ραζβαν και του ειπε να παιξει 4-4-2 του χρονου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ δεν αποκλείω να έχει γίνει αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία Τέλη και Ντέλια.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν θέλω να φανώ αχάριστος αλλα οποιοσδήποτε εμπλέξει το όνομά του με εκδίωξη-ξεπούλημα Κωσταντελια θα του αξίζει μόνο φτύσιμο.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Special 4 έγραψε:Αδη ακούω στα ραδιόφωνα να έχουν βγάλει στη "σέντρα" την Γκοντσάρεβα, ότι αυτή αυτοπροσώπως ήταν αυτή που είχε πει στην πλευρά του παίκτη, ότι θα γίνει αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου.

Να γίνει ότι και στον ΟΛΘ, όπου μετά απο την πίεση νέων επενδυτών η πλευρά Σαββίδη ξύλωσε τον CEO και μέλη του ΔΣ του Ομίλου.

Δεν κάνει για CEO, η λύση σε όλα τα θέματα είναι πουληστε αυτόν, πουλήστε τον άλλο κλπ... Φέρθηκε άσχημα και σε χορηγούς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε:Εδω γραφτηκε οτι υπηρξε τηλεφωνικη επικοινωνια Τελη-Ντελια...
Σε λιγο θα μας πουν οτι πηρε και τον Ραζβαν και του ειπε να παιξει 4-4-2 του χρονου

Χαααχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Aed έγραψε:
Special 4 έγραψε:Αδη ακούω στα ραδιόφωνα να έχουν βγάλει στη "σέντρα" την Γκοντσάρεβα, ότι αυτή αυτοπροσώπως ήταν αυτή που είχε πει στην πλευρά του παίκτη, ότι θα γίνει αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου.

Να γίνει ότι και στον ΟΛΘ, όπου μετά απο την πίεση νέων επενδυτών η πλευρά Σαββίδη ξύλωσε τον CEO και μέλη του ΔΣ του Ομίλου.

Δεν κάνει για CEO, η λύση σε όλα τα θέματα είναι πουληστε αυτόν, πουλήστε τον άλλο κλπ... Φέρθηκε άσχημα και σε χορηγούς.

Δεν θα στεναχωρεθώ καθόλου για την κυρία εφόσον την "ξηλώσει" ο Ιβάν από τη θέση της CEO, για την οποία τα έχει περιγράψει πολύ καλύτερα ο ίδιος ο Κρέσπο και πώς τότε τον αντιμετώπισε, ενώ ο Σαββίδης (όπως είπε ο Κρέσπο) μπορεί (ή και όχι) να μην ήξερε τίποτα για το τι ακριβώς του είπε η Γκοντσάρεβα ή τι συμβόλαιο του πρόσφερε.

Αν και πλέον τώρα είναι ίσως πολύ αργά για διορθωτικές κινήσεις από τον Σαββίδη, γιατί όλοι θα λένε γιατί δεν τα έκανες νωρίτερα.

Τώρα που υπάρχει το αντίπαλο τεράστιο δέος που έρχεται με φόρα, τώρα θα πάει να κάνει διορθωτικές κινήσεις;
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Special 4 έγραψε:
Aed έγραψε:

Δεν θα στεναχωρεθώ καθόλου για την κυρία εφόσον την "ξηλώσει" ο Ιβάν από τη θέση της CEO, για την οποία τα έχει περιγράψει πολύ καλύτερα ο ίδιος ο Κρέσπο και πώς τότε τον αντιμετώπισε, ενώ ο Σαββίδης (όπως είπε ο Κρέσπο) μπορεί (ή και όχι) να μην ήξερε τίποτα για το τι ακριβώς του είπε η Γκοντσάρεβα ή τι συμβόλαιο του πρόσφερε.

Αν και πλέον τώρα είναι ίσως πολύ αργά για διορθωτικές κινήσεις από τον Σαββίδη, γιατί όλοι θα λένε γιατί δεν τα έκανες νωρίτερα.

Τώρα που υπάρχει το αντίπαλο τεράστιο δέος που έρχεται με φόρα, τώρα θα πάει να κάνει διορθωτικές κινήσεις;

Για όσους ξεχνούν:

“Είχα μία πρόταση, όμως ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μείνει στην ομάδα. Από την Μαρία Γκοντσαρόβα, το δεξί χέρι του Σαββίδη. Δεν ξέρει όμως τίποτα αυτή από ποδόσφαιρο. Μου έκανε μία πρόταση που ήταν ντροπιαστική”.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά, αλλά με το σεβασμό. Ήταν τρελό! Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνω; Να πληρώσω για να παίξω, όταν εγώ ήμουν ο πρώτος που όταν τραυματίστηκα και μου είπαν για ανανέωση συμβολαίου τους είπα ‘αφήστε το συμβόλαιο’. Τότε μίλησα με τον Όλαφ Ρέμπε για την ανανέωση και του είπα ‘δώστε μου ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να παίξω, να δείξω ότι είμαι δυνατός και ότι είμαι σε καλή κατάσταση και τότε θα μιλήσουμε για το νέο συμβόλαιο’.

Τότε, μου έκαναν μία πρόταση με μείωση 50% και είπα ‘ΟΚ’. Και τώρα (σ.σ. εννοεί την τελευταία πρόταση πριν αποχωρήσει), μου έκαναν πρόταση με ακόμα λιγότερα χρήματα από την προηγούμενη μεγάλη περικοπή που είχε ήδη γίνει. Αυτό μου έδειξε ότι δεν με σέβονται. Μπορώ να χάσω χρήματα αλλά δεν αντέχω το να μη με σέβονται. Και τότε είπα ‘θέλω να μιλήσω με το αφεντικό (σ.σ. Σαββίδη)’, γιατί ήξερα ότι αν μιλούσα μαζί του θα φτιάχναμε τα πάντα σε 5 λεπτά γιατί ο ιδιοκτήτης με ξέρει και δεν τον νοιάζουν αυτές οι μ@λ@κιeς που μου έλεγαν. Όμως δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, ήταν πολύ περίεργο.

Αντίθετα, η Μαρία Γκοντσαρόβα μίλησε με το μάνατζερ μου και του έστειλε ένα μήνυμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ: ‘Πρέπει να δεχτεί την πρόταση γιατί πλέον δεν είναι σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ’. Εκείνη τη στιγμή είπα στο μάνατζερ μου: ‘Μην απαντήσεις καν, ξέχνα τα πάντα, προχωράμε αλλού’. Μίλησα με τον Λουτσέσκου και μου είπε να μην ασχολούμαι μ’ αυτά και του είπα ότι ‘ναι, εντάξει, δεν ξέρει από μπάλα αλλά αυτή κάνει κουμάντο’.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Περιμένω ανανέωση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κωνσταντέλια το συντομότερο δυνατόν πλέον.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Πωληση Κωνσταντελια ειναι μεγιστη προκληση από τη στιγμή που ο παιχτης θελει να μεινει.
Δωστε στον παιχτη τα χρηματα που αξιζει,το συντομοτερο!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Ο Κωνσταντέλιας λέει θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε πρόταση της Στουτγκάρδης με 2 εκατομμύρια συμβόλαιο το χρόνο και 1,5 εκατομμύριο signing fee. Την διάρκεια δεν τη θυμάμαι αν την είπαν.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Νέο 5ετες στον Κωνσταντέλια με 2εκ θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση απο τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά πρέπει να ακολουθήσει σαρωτική αναδιάρθρωση της σύνθεσης. Δεν πάει άλλο με αυτούς που έχει ως στελέχη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Special 4 έγραψε:Εγώ δεν αποκλείω να έχει γίνει αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία Τέλη και Ντέλια.

Ως τι ο Τέλης θα μιλήσει με τον Ντέλια; Το συμβόλαιό του είναι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Του είπε να μην βιαστεί να συμφωνήσει με Στουτγκάρδη, αν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν είπε κάτι τέτοιο πρέπει να είναι πολύ βλάκας. Ακόμα πιο βλάκας θα ήταν ο Ντέλιας αν τον πίστευε.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Βλάκας και ο Κωνσταντέλιας. Μάλιστα. Βλάκας και ο ΑΣ, βλάκας και ο Λαός, βλάκας και ο ΠΑΟΚ, βλάκας και ο τάδε επενδυτής που ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

Όλοι είναι βλάκες, τρυπημένοι και μπροστινοί του Κούλη εκτός απο τα υπέροχα στελέχη της ΠΑΕ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”