Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από navigator11 »

Nikodiai έγραψε:Θελετε δεν θελετε τιποτα δεν ειπε η ανακοινωση σαν ουσια,θα εχει και συνεχεια σιγουρα

Ενημέρωσε τους όψιμους συνεταίρους ότι δεν προτίθεται να τους πουλήσει την ΠΑΕ, που είναι και ο απώτερος στόχος τους. Για αρχή δεν το λες και άνευ ουσίας.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Special 4 έγραψε:
nikvasil έγραψε:Να μας πει ο κις μαϊ ΑΣ που θα παίζει ο ΠΑΟΚ όσο χτίζεται η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ και γιατί δεν 3 χρόνια δεν έκανε τπτ προς αυτή την κατεύθυνση;

Γιατί ήταν εγχείρημα του Ιβάν Σαββίδη;

Που ήταν ο ΑΣ όταν όλοι ξέρουμε ότι η κυβέρνηση είναι απέναντι, ούτε το στάδιο της γριας δεν καταφέραμε να πάρουμε για χρήση. Αυτά μόνο με πολιτική πίεση θα είχαν λήξει σε μια εβδομάδα αλλά ... κις μαϊ ΑΣ ...
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

black death έγραψε:
Nikodiai έγραψε:Θελετε δεν θελετε τιποτα δεν ειπε η ανακοινωση σαν ουσια,θα εχει και συνεχεια σιγουρα
Ε στο τιποτα με τιποτα απαντάς, αλλιώς πιανεσαι κορόιδο. Ο Ιβάν παραμενει γατος.

Αν εσυ εγινε σοφοτερος τα ρισπεκτ μου.Εγω παλι θα αναρωτιεμαι και θα κανω μαντεψιες αν θα προλαβει ο πατερας μου την Νεα Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

"Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια."

Δυστυχως προεδρε Ξεκαθαρη σχεση ΔΕΝ υπαρχει με τον κοσμο τελευταια χρονια. αν υπηρχε ο κοσμος θα εβαζε πλατη σε πολλα. Βγες και πες εχω δυσκολιες. Δεν μπορω να μετακινησω λεφτα. πρεπει να πωληθει ο Ντελιας και ο Κοταρσκι για να βγουν πχ οι επομενες 2 χρονιες. Δεν ξερω ποσο χρονο θα διαρκεσει αυτο. Δεν μπορω πχ να κανω μονος την τουμπα πλεον. Δεν εχω μεγαλη ρευστοτητα. Αυτο το εκτιμω πιο πολυ και θα ημουν μαζι σου. ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα πρωταθληματα και τα κυπελα. Ειναι σταση ζωης....
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Ο Σαββίδης ουσιαστικά ξεκαθαρίζει ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Ως προς το γήπεδο δεν ελέγχει πλέον την κατάσταση, θα πρέπει να υποβληθεί πρόταση με χρονοδιάγραμμα budget κλπ κααι να εγκριθεί έναντι της πρότασης Μυστακίδη από τον ΑΣ.

Το βλέπω το έργο να έρχεται....Α ρε Ιβάν πως σε στρίμωξαν....
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

'Εχω καιρό να γράψω γιατί πραγματικά η όλη φάση στον ΠΑΟΚ είναι ένα συνεχές deja vu.
Είπα να περιμένω ως τον Οκτώβρη και βλέπουμε.

Αλλά τώρα με την εμπλοκή Μυστακιδη είπα να γράψω το κατιτίς μου και γω.

Απίστευτο μπέρδεμα η όλη κατάσταση.

Από τη μια ο Ιβάν, με τα καλά και τα κακά του. Απογείωσε την ομάδα παρόλα τα λάθη και τις αστοχίες του. Το μόνο μου παράπονο ειναι ότι αν είχε μια πιο Business orientated προσέγγιση μακριά απο συναισθηματισμούς και οικογενοικρατίες ο ΠΑΟΚ θα ήταν ακόμα πιο ψηλά.

Μυστακίδης τώρα. Πραγματικά αυτά για φυτευτούς και μπατμαν όποιος τα λέει είναι χαζός. Συγγνώμη κιόλας. Φυσικά και η κινηση έχει 'εγκριθεί΄ και απο άλλα κέντρα αλλά έγκριση με επιβολή απέχουν. Είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να είναι φυτευτός.
Μου κάνει εντύπωση όμως η κίνηση του. Λόγω επαγγέλματος έχω επαφές με ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν εργαστεί μαζί του. Μου ειχαν πει ότι είναι φοβερός trader, έχει έντστικτο για business και ότι είναι επαγγελματίας σε σημείο αηδείας. Όταν τους είχα πει τότε για ΠΑΟΚ, ποδοσφαιρό και τέτοια βάλαν τα γέλια. Telis doesn't squander μου είχαν πει. Οπότε δεν νομιζω να θέλει έτσι απλά να μπει στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση τώρα του Ιβάν μπερδεύει το πράγμα ακόμα περισσότερο. Ουσιαστικά λέει το γήπεδο θα το κάνω εγώ και όποιος θέλει ας βοηθήσει. Χμμμ....πως ακριβώς?

Τέλος για να το κλείσω και να γυρίσω στην ησυχία μου. Αυτή η κατάσταση με την Ρωσία, εμπορικές σχέσεις κτλπ μην περιμένετε να τελειώσει σύντομα. Ακόμα και να τελείωσει ο πόλεμος στην Ουκρανια η προσπάθεια αυτή τη στιγμή είναι η Δύση να απεμπλακεί τελείως από Ρωσία και ότι έχει σχέση με αυτήν.
Αυτό σίγουρα θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις σε Ιβάν και επιχειρήσεις του.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Nikodiai έγραψε:
black death έγραψε:
Ε στο τιποτα με τιποτα απαντάς, αλλιώς πιανεσαι κορόιδο. Ο Ιβάν παραμενει γατος.

Αν εσυ εγινε σοφοτερος τα ρισπεκτ μου.Εγω παλι θα αναρωτιεμαι και θα κανω μαντεψιες αν θα προλαβει ο πατερας μου την Νεα Τουμπα.

Για να ονειρευτείς εσύ και όλοι μας τη ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ κάποιος έπρεπε να σε φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Να βάλει τα θεμέλια για να μπορείς εσύ να λες για ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα λέγαμε για νεα κωλοτούμπα.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

nikvasil έγραψε:
Special 4 έγραψε:
nikvasil έγραψε:Να μας πει ο κις μαϊ ΑΣ που θα παίζει ο ΠΑΟΚ όσο χτίζεται η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ και γιατί δεν 3 χρόνια δεν έκανε τπτ προς αυτή την κατεύθυνση;

Που ήταν ο ΑΣ όταν όλοι ξέρουμε ότι η κυβέρνηση είναι απέναντι, ούτε το στάδιο της γριας δεν καταφέραμε να πάρουμε για χρήση. Αυτά μόνο με πολιτική πίεση θα είχαν λήξει σε μια εβδομάδα αλλά ... κις μαϊ ΑΣ ...

Ωραίος σου επιτρέπουν να βρίζεις τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Εγώ κάποτε έκανα κριτική χωρίς βρισιές στον Πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, και με απέκλεισαν! Γιατί δεν άντεχα να βλέπω την απαξίωση στο Βόλεϊ και εν γένει στον ΑΣ.

Τέλος πάντων, τα θέματα που θέτεις, λύθηκαν, απ'οτι φαίνεται λύθηκαν εδώ και αρκετούς μήνες αν όχι χρόνια.

Και ο Ολυμπιακός "αναγκάστηκε" να παίζει στη μικροσκοπική Ριζούπολη μέχρι να χτιστεί το νέο Καραϊσκάκης.

Το οποίο Καραϊσκάκης μάλιστα θα μεγαλώσει και άλλο, καθώς ξεκινά σύντομα ανακατασκεύη... όσο εμείς περιμένουμε τη CEO να μας πει που πωληθεί ο Κωνσταντέλιας....

Τώρα είναι η ώρα για έργα, απο όλους ΑΣ ΠΑΟΚ(+Επενδυτή), ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

nikvasil έγραψε:
Special 4 έγραψε:

Ρε φιλε τι λες. Εδινε ο σαββιδης λεφτα και του ειπαν οχι??
2 μυρια να δωσεις θα σε παρακαλανε για το καυτατζογλειο.
3 χρονια ειναι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ Η ΠΑΕ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Μην μας τρελενετε
το 2026 ληγει το προεδρικο διαταγμα
Metagrafakias_BannedAgain

Δημοσίευση από Metagrafakias_BannedAgain »

Ωραια ρε Ιβαν συνεχιζουμε οποτε τον δρομο που χαραξες αυταρκεια και αγιος ο θεος...αντε μεταγραφες τωρα η μαλλον οχι????
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Άλλη μία τοποθέτηση που γεννά περισσότερα ερωτηματικά παρά δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις.
Κλασική επικοινωνία ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μπλακαραζουμιο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

tenten4GT έγραψε:Στην ουσία δεν λέει τίποτα η ανακοίνωση του Ιβάν .να μιλήσουμε λίγο αντικειμενικά ,έχουμε να δούμε τον άνθρωπο λάιβ στην Τούμπα καμιά 5 χρόνια να τον νιώσουμε κοντά μας να μας νιώσει κ αυτός .η ομάδα πάει στον αυτόματα πιλότο τα τελευταία χρόνια με σημαντικά στελέχη να φεύγουν .δεν είμαι λογιστής για να ξέρω πως μπαίνουμε μέσα κάθε χρόνο πάντως γελάνε ολοι μαζί μας που φέτος πήραμε 40Μαπο πωλήσεις 10 από Ευρώπη αλλά 10 από νόβα συν 20000 διάρκειας !!νομίζω τον έχουν στραγγαλίσει οικονομικά τον πρόεδρο ,κάναμε υπομονή 3 χρόνια γιατί κ καλά κάποτε θα τελείωνε ο πόλεμος να όμως που δεν τελειώνει κ βαλτονουμε .αν όντως δεν μπορεί άλλο όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν τον αφήνουν πρέπει να κάνει πίσω κ να μην μας κρατήσει όμηρο.μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν τα λεφτά που παίρνει η ΠΑΕ από τις πωλήσεις παικτών μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σε μια άλλη εταιρεία του;π.χ να επενδύσει στο λιμάνι
Έτσι είναι..
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Για να ονειρευτείς εσύ και όλοι μας τη ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ κάποιος έπρεπε να σε φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Να βάλει τα θεμέλια για να μπορείς εσύ να λες για ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα λέγαμε για νεα κωλοτούμπα.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.[/quote]

Ο Ποντιος και να πει θα κανω την Τουμπα το 2035, οχι εγω, το 99% θα πει "ποιος Μυστακιδης,ασε μας ρε φιλαρακι".Ενα πλανο.Οχι μονο για το γηπεδο αλλα ασε τα υπολοιπα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mīngus έγραψε:Άλλη μία τοποθέτηση που γεννά περισσότερα ερωτηματικά παρά δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις.
Κλασική επικοινωνία ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε τι ακριβώς δε σου έλυσε απορίες; Τους είπε του ΑΣ ότι "μου παίζετε πουστιά" και ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πωλείται. Κι αν επιθυμεί ο Μυστακίδης να συνδράμει στην κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ευπρόσδεκτος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”