Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Παιδιά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Δεν είναι στιγμή
για κρίσεις και αντεγκλήσεις.
Ακούσαμε τις ανακοινώσεις.
Αναμένουμε την ΠΑΕ.
Τώρα χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΗ
για κρίσεις και αντεγκλήσεις.
Ακούσαμε τις ανακοινώσεις.
Αναμένουμε την ΠΑΕ.
Τώρα χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΗ
panpangr77 έγραψε:Με 130 χτίζεις το μισό γήπεδο.
Δε ξέρω αν είναι το μισό ή ολόκληρο.. Το ερώτημα είναι ή μάλλον ένα από τα ερωτήματα είναι πόσα και αν θα δώσει η πολιτεία. Και γιατί τώρα και όχι πριν.
-
Νομίζω βάσει του άρθρου που ανέβασε ένα παιδί ,η πολιτεία δίνει 40 εκατ. Φυστίκια αλλά καλά είναι και αυτά.
Μακάρι να τα έχουν βρει οι δυο τους και ο καθένας να βάλει τα μισά για να γίνει και με αυτά τα 40 να φτιαχτούν οι οδικές παρεμβάσεις που χρειάζονται .Το γήπεδο αν παραμείνει η ίδια μελέτη ,δεν θα μοιάζει με κανένα στην Ευρώπη .
Μακάρι να τα έχουν βρει οι δυο τους και ο καθένας να βάλει τα μισά για να γίνει και με αυτά τα 40 να φτιαχτούν οι οδικές παρεμβάσεις που χρειάζονται .Το γήπεδο αν παραμείνει η ίδια μελέτη ,δεν θα μοιάζει με κανένα στην Ευρώπη .
panpangr77 έγραψε:Με 130 χτίζεις το μισό γήπεδο.
Τα άλλα 130 θα είναι στα συρτάρια της Ιντρακόμ;

tzo_1926 έγραψε:panpangr77 έγραψε:Με 130 χτίζεις το μισό γήπεδο.
Δε ξέρω αν είναι το μισό ή ολόκληρο.. Το ερώτημα είναι ή μάλλον ένα από τα ερωτήματα είναι πόσα και αν θα δώσει η πολιτεία. Και γιατί τώρα και όχι πριν.
Γιατί ο Τέλης είναι δυτικός, με τις ευλογίες από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.
- Mutasevic
john4serres έγραψε:ΤέληαMīngus έγραψε:Ήδη ξεκίνησαν οι σπόντες από metropolis για Μυστακίδη και το γήπεδικό.
10 μέρες πρίν... Που θα ανήκει το γήπεδο αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημα αρχικά
Σχετικά με το γήπεδό προφανώς παμε στο υπάρχον σχέδιο της πόπουλους και υπάρχει και ευρωπαική επιδότηση που μάλλον θα την πάρουμε αν είναι του ΑΣ και του Κυρίου Τέλη.
Мир έγραψε:panpangr77 έγραψε:Με 130 χτίζεις το μισό γήπεδο.
Τα άλλα 130 θα είναι στα συρτάρια της Ιντρακόμ;![]()
![]()
Μπα από Aegean Baltic Bank
- Montrealiotis
- ToMousiTouCrespo
Special 4 έγραψε:Γιατί ο Τέλης είναι δυτικός, με τις ευλογίες από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.
Κορδελιό και έτσι ο ψηλός;

-
black death έγραψε:Σιγα βρε, ενα ενα τα πυροτεχνήματα.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο Σαββίδης ήταν κοινό μυστικό ότι ΔΕΝ....
Ο σαββιδης τουλαχιστον έχει μια ιστορια στον ΠΑΟΚ. Ο αλλος τι εχει; Μια ανακοινωση απ τον ερασιτέχνη; Και μαλιστα χωρις να εχει γινει κανενα σχεδιο;
Φιλε και ο σαββιδης απο το ακομα πιο πουθενα εμφανιστηκε, και φυσικα αργοτερα μεγαλουργησε. Αρα γιατι να μη γινει το ιδιο?
-
Εγω δεν μαντευω τι θα γινει ή δεν θα γινει.
Ο σαββιδης οταν ηρθε δεν είχες στον ηλιο μοίρα και μπροστα σε αυτο που ακολουθησε αντιπαραβαλλεις ενα τεράστιο ΘΑ μέσω ανακοινωσης του κατσαρη και βαρας νταουλια; Κάπου οπα. Περιμεντε τουλαχιστον και καμια πραξη.
Ο σαββιδης οταν ηρθε δεν είχες στον ηλιο μοίρα και μπροστα σε αυτο που ακολουθησε αντιπαραβαλλεις ενα τεράστιο ΘΑ μέσω ανακοινωσης του κατσαρη και βαρας νταουλια; Κάπου οπα. Περιμεντε τουλαχιστον και καμια πραξη.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κ αφού ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ ο Τελης, γιατί δεν προσπάθησε να μας πάρει, πριν τον ΙΒΆΝ ή κ μετά, στα ντουζενια του ΙΒΑΝ, γιατί δεν πήρε έστω το μπάσκετ - βολει, να βοηθήσει σε κάτι τέλος πάντων τον ΠΑΟΚ κ τα ερασιτεχνικά αθληματα.
Ιβάν αν δεν κάνεις αυτό που υποσχέθηκε, έχεις πέσει πολύ στην ποντιακή μου υποληψη.
Δεν νοείται να μην γίνει επί προεδρίας σου ή νέα Τουμπα κ το προπονητικό.
Φτιαξτα κ μετά πουλά(στον Τέλη) κ παρε 3 σουιταρες να βλέπεις τα ματς σαν ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
Ιβάν αν δεν κάνεις αυτό που υποσχέθηκε, έχεις πέσει πολύ στην ποντιακή μου υποληψη.
Δεν νοείται να μην γίνει επί προεδρίας σου ή νέα Τουμπα κ το προπονητικό.
Φτιαξτα κ μετά πουλά(στον Τέλη) κ παρε 3 σουιταρες να βλέπεις τα ματς σαν ΑΡΧΟΝΤΑΣ.