Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
nikos ioannidis

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:
DamoN έγραψε:Εγώ πάντως αν παίζει σενάριο για τρύπημα από ερασιτέχνη και πόσο μάλλον αν παίζει φύτεμα από κουλη ή δυτικούς για τους γνωστούς λόγους μακάρι με Ιβαν και ας παίζουμε στην τουμπαρα μας την παλιά …
Έχουμε και κάποιες αξίες

Mα δεν ειναι πρωφανές οτι αυτό συμβαίνει? Ο τέλης δεν συγκινήθηκε να δώσει ψύχουλα για την ομάδα οταν το μέλλον ηταν δυσοίωνο,αλλά τώρα θα βάλει μια ολόκληρη περιουσία για την τεα τούμπα γιατι ειναι ΠΑΟΚτσής και το έχει καημο? Οι μονοι που πανηγυρίζουν με την σημερινή εξέλιξη ειναι οι ανίδεοι και τα δεκάχρονα.

Βρε, τώρα έγινε πια προφανές ότι ο Σαββίδης έχει γενική αδυναμία να κάνει οποιαδήποτε κίνηση.
Δεν το βλέπετε ? Δεν κινείται τίποτα στην ομάδα.

Εντάξει, εμπεδώσαμε την άποψή σου. ΦΤΑΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Ο Σαββίδης έβγαλε το κάρο από τη λάσπη, το γυάλισε και έκανε μάγκα τον κάθε αερογαμη που φυτοζωουσε από τον ΠΑΟΚ. Και κάλυπτε ένα σωρό τρύπες από δω και από κει.

Ελπίζω να τα έχουν βρει ή να τα βρουν με τον Μυστακιδη και να μπει και αυτός με κάποιο τρόπο στην όλη προσπάθεια να δυναμώσει ο οργανισμός.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Psaras έγραψε:
VfB v2 έγραψε:
DamoN έγραψε:Εγώ πάντως αν παίζει σενάριο για τρύπημα από ερασιτέχνη και πόσο μάλλον αν παίζει φύτεμα από κουλη ή δυτικούς για τους γνωστούς λόγους μακάρι με Ιβαν και ας παίζουμε στην τουμπαρα μας την παλιά …
Έχουμε και κάποιες αξίες

Mα δεν ειναι πρωφανές οτι αυτό συμβαίνει? Ο τέλης δεν συγκινήθηκε να δώσει ψύχουλα(για τα δικά του στάνταρ) για την ομάδα οταν το μέλλον ηταν δυσοίωνο,αλλά τώρα θα βάλει μια ολόκληρη περιουσία για την τεα τούμπα γιατι ειναι ΠΑΟΚτσής και το έχει καημο? Οι μονοι που πανηγυρίζουν με την σημερινή εξέλιξη ειναι οι ανίδεοι και τα δεκάχρονα.

Εγώ τον Τέλη προς το παρόν τον βγάζω εκτός εξίσωσης. Δεν μπόρω να ξέρω αν συγκινήθηκε και πόσο πετσί ΠΑΟΚ είναι. Αυτό που μου τη βάρεσε είναι οι αιχμές του Α.Σ. Αν δεν έγραφε εκείνη τη γαμ...νη πρόταση στην αρχή, θα ήμουν ήρεμος. Αλλά με χτύπησε βαριά στο φιλότιμό μου — ως άνθρωπο και ως ΠΑΟΚτσή. Δεν μπορώ την αχαριστία

Ποια ακριβώς πρόταση θεωρείς αιχμή;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Είμαστε σε αναμονή της (όποιας) απάντησης του Ιβάν. Ας προσέχουμε τι γράφουμε μέχρι τότε...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο Μυστακίδης πάντως λόγω καριέρας θεωρώ απίθανο να μην έχει κονέ με Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

don PAOK έγραψε:Ο Σαββίδης έβγαλε το κάρο από τη λάσπη, το γυάλισε και έκανε μάγκα τον κάθε αερογαμη που φυτοζωουσε από τον ΠΑΟΚ. Και κάλυπτε ένα σωρό τρύπες από δω και από κει.

Ελπίζω να τα έχουν βρει ή να τα βρουν με τον Μυστακιδη και να μπει και αυτός με κάποιο τρόπο στην όλη προσπάθεια να δυναμώσει ο οργανισμός.

Και εγώ αυτό πιστευώ Don Paok , να μπει σαν συμπαίχτης στην εξίσωσή !!! Ολοι μαζί για τα 100 χρόνια του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑς . :nairepaok:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Πολλοί εδώ μέσα
βάζετε την ιδεολογία σας μπροστά από τη λογική να δυναμώσουμε τον ΠΑΟΚ
Αδυνατώ να σας παρακολουθήσω

Έτερον εκατερον τι νομίζουμε για Σαββιδη
Και πάντα παίρνοντας ως βασικό σενάριο πως ο Μυστακίδης θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ και δεν κανένα σκουπίδι
Πάντως, εκεί που την έχει φτάσει την ΠΑΟΚΑΡΑ ο Σαββιδης, μόνο δισεκατομμυριούχος μπορεί να την αγοράσει
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

don PAOK έγραψε:Ο Σαββίδης έβγαλε το κάρο από τη λάσπη, το γυάλισε και έκανε μάγκα τον κάθε αερογαμη που φυτοζωουσε από τον ΠΑΟΚ. Και κάλυπτε ένα σωρό τρύπες από δω και από κει.

τα ειπες ολα αδερφε ,η αχαριστια ειναι θανασιμο αμαρτημα
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Eagle1980 έγραψε:

Και εγώ αυτό πιστευώ Don Paok , να μπει σαν συμπαίχτης στην εξίσωσή !!! Ολοι μαζί για τα 100 χρόνια του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑς . :nairepaok:

Σε αυτά τα επιχειρηματικά μεγέθη δεν γίνεται τέτοια εξίσωση.
Ο ισχυρότερος αναλαμβάνει αργά ή γρήγορα τον έλεγχο και την καθοριστική επιρροή.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

dimpaok4 έγραψε:

τα ειπες ολα αδερφε ,η αχαριστια ειναι θανασιμο αμαρτημα

Αχαριστία και αχαριστία.
Είναι απίθανο ο Σαββίδης να παρακάλαγε για τέτοια εξέλιξη ?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

φανταζομαι αν παρακαλουσε θα ελειπαν οι αιχμες
Casual

Δημοσίευση από Casual »

Dimitrisou έγραψε:Το οτι τα γαλαζια μουλικα εβγαλαν αμεσως διαρροη εμενα παντως σε καλο δεν μου κανει ως προς την αναμειξη τους..

Ποια ειναι τα γαλαζια μουλικα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που συμβαίνει είναι ο ορισμός της hostile takeover με Proxy Fight.
Είπαμε... πρόκειται για τον βασιλιά του trading
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, κατ' αρχήν μόνο ευχάριστη δεν δείχνει και μακάρι να διαψευστώ. Πριν 40 ακριβώς χρόνια υπήρξε και πάλι διχόνοια-διχογνωμία;-όπως θέλετε πείτε το-που έφερε μεν ένα πρωτάθλημα στην ίδια χρονιά, αλλά όσοι τα ζήσαμε είδαμε τί έγινε στα επόμενα 11-12 χρόνια με πέτρινες περιόδους και άδεια Τούμπα με 2.000 εισιτήρια σε ντέρμπι και κατάληψής της από οπαδούς των πόκεμον. Ας δούμε τι θα γίνει στις επόμενες μέρες.
Θα ήθελα σε κάθε περίπτωση να δω μια ανακοίνωση της ΠΑΕ για το προκύψαν θέμα και μάλιστα άμεσα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:Αυτό που συμβαίνει είναι ο ορισμός της hostile takeover με Proxy Fight.
Είπαμε... πρόκειται για τον βασιλιά του trading

Ρενε η διαίσθηση σου είναι ότι ο ερασιτέχνης έγινε το όχημα ηθελημένα η άθελα του;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”