Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πατρόν τους τρολλάρω αδερφε μου δεν το κατάλαβες !!! :lol:
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Patron έγραψε:
Portable έγραψε:Ωραίος ο Νάπολι. Ωραία και η ακτινογραφία του. Απλός και σύντομος οδηγός.

Από όσο ξέρω σε ενδιαφέρον του Τέλη για αγορά έδινε τα μισά από όσα ζητούσε ο Ιβάν και εκεί τα σπασανε τελείως.

Μπορεί και να μην ισχύει.

Δλδ ο Ιβάν συζητούσε πώληση; Της καρδιάς κ της ψυχής του; Σοβαρά;
Θα σου το πω απλά φίλε:

Όταν πάει ο Τέλης και λέει 75 και ο Ιβάν 150 έχει πολλές ερμηνείες.

Τα ψυχή και καρδιά πάνε σε σένα. Σε έναν επιχειρηματία κάνεις μια αντιπρόταση που δεν έχει λογική, κρατάς την περιουσία σου και έχεις αποκτήσει έναν αιώνιο αντίπαλο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

beyes4 έγραψε:Και ποιος ειναι ο Κουλης μπροστα στον Μυστακίδη;Τα θελετε και τα λετε οτι ειναι επιλογή του; :lol:
Της Αμερικανικης πρεσβειας,το ακουω.Αλλα ποιος κουλης;το καρτουν που παριστανει τον πρωθυπουργο...

Όταν θες να μπεις να κάνεις δουλειές σε μια εντελώς διαπλεκόμενη χώρα ,όπου μια τεράστια πίτα μοιράζεται σε λίγους και εκλεκτούς από την κυβέρνηση,θα πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση καλής θέλησης.
Η κίνηση αυτή είναι να βοηθήσει στο να διώξουν τον κακό " Ρώσο".
Η προσπάθεια αυτή δεν είναι μια προσπάθεια μιας ή δύο ημερών. Κρατάει πάνω από δύο χρόνια,πριονιζοντας την δημοτικότητα του Ιβάν μέρα με την ημέρα.
Τα βλέπουμε και τα ζούμε όλη μέρα κάθε μέρα στο με διαφορά πιο ορθολογικο ( σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού) μέρος του ίντερνετ που αφορά τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά και απο την στιγμή που ο Ιβάν δεν πουλάει ,το γήπεδο είναι ο μεγαλύτερος και ο μοναδικός μοχλός πίεσης , έχοντας εμπροσθοφυλακή πλέον όχι κάποιους πολιτικούς ή κάποιους επιχειρηματίες αλλά ένα μεγάλο μέρος του λαού της ομάδας μας.

Μακάρι η ιστορία να γράψει ότι ότι θα γίνει από εδώ και πέρα έγινε για το καλό της ομαδας
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Eagle1980 έγραψε:Πατρόν τους τρολλάρω αδερφε μου δεν το κατάλαβες !!! :lol:

Οκ συγνώμη :D
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

DamoN έγραψε:Εγώ πάντως αν παίζει σενάριο για τρύπημα από ερασιτέχνη και πόσο μάλλον αν παίζει φύτεμα από κουλη ή δυτικούς για τους γνωστούς λόγους μακάρι με Ιβαν και ας παίζουμε στην τουμπαρα μας την παλιά …
Έχουμε και κάποιες αξίες

Mα δεν ειναι πρωφανές οτι αυτό συμβαίνει? Ο τέλης δεν συγκινήθηκε να δώσει ψύχουλα(για τα δικά του στάνταρ) για την ομάδα οταν το μέλλον ηταν δυσοίωνο,αλλά τώρα θα βάλει μια ολόκληρη περιουσία για την τεα τούμπα γιατι ειναι ΠΑΟΚτσής και το έχει καημο? Οι μονοι που πανηγυρίζουν με την σημερινή εξέλιξη ειναι οι ανίδεοι και τα δεκάχρονα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Δευ 16 Ιουν 2025, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Το οτι τα γαλαζια μουλικα εβγαλαν αμεσως διαρροη εμενα παντως σε καλο δεν μου κανει ως προς την αναμειξη τους..
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ρενέ και αδερφέ Πατρόν αυτα είναι παιχνίδια εξουσίας που για εμάς τους απλούς ανθρώπους μας φαίνονται πυρινική φισική..Αυτοι οι άνθρωποι εχουν αυτα που έχουν γιατι παίζουν σε ένα ανώτατο επίπεδο παιχνίδι μαζι με τους πολιτικούς ...το τι θα πει ο Eagle1980 kai o κάθε άλλος στο φόρουμ δεν τους πολυενδιαφέρει...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

προσωπικα δυσκολευομαι να ταυτιστω με οποιονδηποτε δισεκατομμυριουχο.Ειναι ζητημα αρχων το πως κινεισαι ομως.κ αυτες οι πουτανιες με τις ανακοινωσεις με αιχμες με το καλημερα ειναι λιγο αναγουλα.οσο εκνευριστικη κ αν ειναι η διοικηση του ιβαν ολα αυτα τα χρονια, μονο καλο εχει κανει στην ομαδα.
Βεβαια το υφος κ τον παλμο της ομαδας το οριζει η εκαστοτε εποχη.οχι εμεις.δεν αποφασιζουμε συλλογικα (δυστυχως). Αρα δεν μπορουμε να αποφασισουμε αν ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα αρχηγικη η ομαδα αρχων που ελεγε καποτε κ ο Μπουλάς.
Οποτε θα πουμε ο καθενας το κοντο μας και το μακρυ μας κ θα συνεχισουμε να ετσι.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

VfB v2 έγραψε:
DamoN έγραψε:Εγώ πάντως αν παίζει σενάριο για τρύπημα από ερασιτέχνη και πόσο μάλλον αν παίζει φύτεμα από κουλη ή δυτικούς για τους γνωστούς λόγους μακάρι με Ιβαν και ας παίζουμε στην τουμπαρα μας την παλιά …
Έχουμε και κάποιες αξίες

Mα δεν ειναι πρωφανές οτι αυτό συμβαίνει? Ο τέλης δεν συγκινήθηκε να δώσει ψύχουλα για την ομάδα οταν το μέλλον ηταν δυσοίωνο,αλλά τώρα θα βάλει μια ολόκληρη περιουσία για την τεα τούμπα γιατι ειναι ΠΑΟΚτσής και το έχει καημο? Οι μονοι που πανηγυρίζουν με την σημερινή εξέλιξη ειναι οι ανίδεοι και τα δεκάχρονα.

Βρε, τώρα έγινε πια προφανές ότι ο Σαββίδης έχει γενική αδυναμία να κάνει οποιαδήποτε κίνηση.
Δεν το βλέπετε ? Δεν κινείται τίποτα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimitrisou έγραψε:Το οτι τα γαλαζια μουλικα εβγαλαν αμεσως διαρροη εμενα παντως σε καλο δεν μου κανει ως προς την αναμειξη τους..

Αυτο ακριβως

Καποιοι ξεχνανε γρηγορα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ λυπηρό όλο αυτό που διαφαίνεται.
Από την άλλη ότι να λέμε , χωρίς ουσιαστική πληροφόρηση, είναι σενάριο.

Δυστυχώς τα πιο πολλά και πιθανά σενάρια έχουν μοναδικό ζημιωμένο τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 16 Ιουν 2025, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:Λιγο αυτοσυγκρατηση απ καποιους εδω μεσα ειναι καλη..λες και ξερετε τον Μυστακιδη απο χθες και ξερετε τι μερος του λογου ειναι..ολα θα φανουν στο κοντινο μελλον..καλα ο αλλος που γραφει και για θεματα υγειας επιεικως τραγικος..

Όλοι το λένε. Είπα δυστυχώς. Αυτό δεν το είδες ??

το λεει και ο Μπαμπης ο σουγιας?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimitrisou έγραψε:Το οτι τα γαλαζια μουλικα εβγαλαν αμεσως διαρροη εμενα παντως σε καλο δεν μου κανει ως προς την αναμειξη τους..

+
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

VfB v2 έγραψε:
Έχουμε και κάποιες αξίες

Mα δεν ειναι πρωφανές οτι αυτό συμβαίνει? Ο τέλης δεν συγκινήθηκε να δώσει ψύχουλα(για τα δικά του στάνταρ) για την ομάδα οταν το μέλλον ηταν δυσοίωνο,αλλά τώρα θα βάλει μια ολόκληρη περιουσία για την τεα τούμπα γιατι ειναι ΠΑΟΚτσής και το έχει καημο? Οι μονοι που πανηγυρίζουν με την σημερινή εξέλιξη ειναι οι ανίδεοι και τα δεκάχρονα.

Εγώ τον Τέλη προς το παρόν τον βγάζω εκτός εξίσωσης. Δεν μπόρω να ξέρω αν συγκινήθηκε και πόσο πετσί ΠΑΟΚ είναι. Αυτό που μου τη βάρεσε είναι οι αιχμές του Α.Σ. Αν δεν έγραφε εκείνη τη γαμ...νη πρόταση στην αρχή, θα ήμουν ήρεμος. Αλλά με χτύπησε βαριά στο φιλότιμό μου — ως άνθρωπο και ως ΠΑΟΚτσή. Δεν μπορώ την αχαριστία
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όταν ήρθε ο Ιβάν κάθε βδομάδα στη σουίτα ήταν άλλος βουλευτής της ΝΔ στη σουίτα.
Χαλαρώστε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”