Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ξεκάθαρα ο Μυστακίδης δεν θα χαρίσει ένα ολόκληρο γήπεδο μέσω ΑΣ στον Ιβάν για να παίζει η ομάδα του.
Λογικά θα ακολουθήσει προσπάθεια εξαγοράς της ΠΑΕ. Το πιο λογικό είναι όλο αυτό να είναι πρόπομπος κάποιας συμφωνίας που βρίσκεται ήδη υπό διαπραγμάτευση. Αλλιώς πρόκειται για τεράστιο επιθετικό μπάσιμο του Μυστακίδη για να πάρει την ομάδα. Το δεύτερο ενδεχόμενο μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.
Τρελά πράγματα.
Λογικά θα ακολουθήσει προσπάθεια εξαγοράς της ΠΑΕ. Το πιο λογικό είναι όλο αυτό να είναι πρόπομπος κάποιας συμφωνίας που βρίσκεται ήδη υπό διαπραγμάτευση. Αλλιώς πρόκειται για τεράστιο επιθετικό μπάσιμο του Μυστακίδη για να πάρει την ομάδα. Το δεύτερο ενδεχόμενο μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.
Τρελά πράγματα.
Magpies4 έγραψε:Καλά δεν βλέπετε οτι πάμε για αγορά του ΠΑΟΚ από Μύστα;
Η σε εξώθηση πώλησης.
Το λυπηρό θα είναι ο ερασιτέχνης να έγινε το όχημα που αναζητούσε η κυβέρνηση. Αλλα ας περιμένουμε
- loukas karadimos
Αν δεν δούμε χρονοδιαγράμματα και αναλυτικά επιχειρηματικά πλάνα ας κρατάμε μικρό καλάθι.
Δυστυχώς η ανακοίνωση δεν δείχνει σύμπνοια μεταξύ όλων των πλευρών, αλλά είναι γεμάτη μπηχτές και αοριστίες.
Προσωπικά ανησυχώ ιδιαίτερα για το μέλλον.
Επίσης δεν καταλαβαίνω:
1. Σε ποιον θα ανήκει το γήπεδο;
2. Ποια σχέδια θα χρησιμοποιηθούν;
3. Τι θα αποκομίσει ο Μυστακίδης από την όλη ιστορία;
Αν:
υπάρχουν διευκρινιστικές δηλώσεις πως ο κος Μυστακίδης απλά ως ΠΑΟΚτσής θα χρηματοδοτήσει το έργο χωρίς να απαιτήσει κανένα αντάλλαγμα (ή αν γνωστοποιηθεί ποιο θα είναι το αντάλλαγμα, δεν νομίζω να υπάρχουν αντιδράσεις αν ο κος Μυστακίδης έχει και ο ίδιος οφέλη, χωρίς να υπονομεύεται η οικονομική ευημερία της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη),
ποιο θα είναι το ακριβές ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου,
και αν δοθούν αναλυτικά σχέδια και χρονοδιαγράμματα, τότε το πράγμα αλλάζει και σοβαρεύει.
Ελπίζω να διαψευστώ και να ακούσω γρήγορα λεπτομέρειες και έναρξη εργασιών.
Δυστυχώς η ανακοίνωση δεν δείχνει σύμπνοια μεταξύ όλων των πλευρών, αλλά είναι γεμάτη μπηχτές και αοριστίες.
Προσωπικά ανησυχώ ιδιαίτερα για το μέλλον.
Επίσης δεν καταλαβαίνω:
1. Σε ποιον θα ανήκει το γήπεδο;
2. Ποια σχέδια θα χρησιμοποιηθούν;
3. Τι θα αποκομίσει ο Μυστακίδης από την όλη ιστορία;
Αν:
υπάρχουν διευκρινιστικές δηλώσεις πως ο κος Μυστακίδης απλά ως ΠΑΟΚτσής θα χρηματοδοτήσει το έργο χωρίς να απαιτήσει κανένα αντάλλαγμα (ή αν γνωστοποιηθεί ποιο θα είναι το αντάλλαγμα, δεν νομίζω να υπάρχουν αντιδράσεις αν ο κος Μυστακίδης έχει και ο ίδιος οφέλη, χωρίς να υπονομεύεται η οικονομική ευημερία της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη),
ποιο θα είναι το ακριβές ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου,
και αν δοθούν αναλυτικά σχέδια και χρονοδιαγράμματα, τότε το πράγμα αλλάζει και σοβαρεύει.
Ελπίζω να διαψευστώ και να ακούσω γρήγορα λεπτομέρειες και έναρξη εργασιών.
loukas karadimos έγραψε:Μάλλον αυτό έγινε nunes
Αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι
Όλοι αυτό καταλαβαίνουμε όμως...
Εγώ θεωρώ ότι μιλάμε για τεράστια μέρα για τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή του status του.Μακαρι να πανε όλα όσο πιο ομαλά γίνονται.
-
Nikodiai έγραψε:Εγώ θεωρώ ότι μιλάμε για τεράστια μέρα για τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή του status του.Μακαρι να πανε όλα όσο πιο ομαλά γίνονται.
Ακριβώς.
Αν τελικά ο Μυστακίδης θέλει και την ΠΑΕ. Δεν είναι τίποτα γνωστό και σίγουρο.
- pisakaipoupoula
Αυτό που με ξενίζει είναι οι μπηχτές ακόμα και σε ανακοίνωση του ερασιτέχνη προς την ΠΑΕ, καλά σιχάματα κι αυτοί που αν δεν ήταν ο Ιβάν θα ασχολούνταν με ταβέρνες, το δεύτερο είναι ότι ο Ιβάν υποσχέθηκε νέο γήπεδο και ως τώρα ξέρουμε ότι δεν κάνει πίσω, εκτός αν αναγκάστηκε, τι να πω
-
pisakaipoupoula έγραψε:Αυτό που με ξενίζει είναι οι μπηχτές ακόμα και σε ανακοίνωση του ερασιτέχνη προς την ΠΑΕ, καλά σιχάματα κι αυτοί που αν δεν ήταν ο Ιβάν θα ασχολούνταν με ταβέρνες, το δεύτερο είναι ότι ο Ιβάν υποσχέθηκε νέο γήπεδο και ως τώρα ξέρουμε ότι δεν κάνει πίσω, εκτός αν αναγκάστηκε, τι να πω
Τι αναγκάστηκε ??
Θα το χρηματοδοτούσε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.
Ε Αυτές τις δυνατότητες και μάλιστα απεριόριστα φαίνεται να διαθέτει ο Μυστακίδης.
Τι προτιμάτε ?
Κάποιον που έχει περιορισμένες δυνατότητες να χρηματοδοτεί την μεγέθυνση του ΠΑΟΚ ή κάποιον που έχει απεριόριστες ?
-
Τι γίνεται τελευταία; 2 ώρες έξω και έχουν έρθει τα πάνω κάτω (ή τα κάτω πάνω). Στο μυαλό μου η όλη κατάσταση είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να σε καταστρέψει ή να σε ανεβάσει τελείως επίπεδο. Από την ασφάλεια ενός Ιβάν, που πέρα από τις (πολλές) παθογένειες και τα γνωστα προβλήματα, έχει δείξει εμπράκτως ότι βάζει πλάτη, στο γερό μπάσιμο ενός επιχειρηματία με εξίσου τεράστιο πορτοφόλι, αλλά εντελώς άγνωστες προθέσεις. Είναι σε επικοινωνία ή σε κόντρα; Ίδωμεν.
- pisakaipoupoula
Ποιες άγνωστες προθέσεις ,είναι δηλωμένος παοκτσής και έχει απ' το 2019 τουλάχιστον που έχει δηλώσει ότι θέλει να μπει στην ΠΑΕ...με τις ευλογίες του Μητσοτάκη φυσικά
Γενικά οι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές και είναι όμηροι της συνήθειας τους. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.
Αν γυρίσω στο μακρινό 2006 που έφυγε ο Παγώνης Γούμενος και ο Ντουμιτρέσκου δεν ήξερες αν έχει 2, 5 ή 20 παίκτες μέχρι να έρθει ο Ζαγορ και να κάνει τα κλαρίνα ο Παράσχος και τωρα αγχωνόμαστε αν το μεγάλο ψάρι φάει τεχνικά το μικρό και πλακώνονται 2 billionaires για τον ΠΑΟΚ... Ε τι να πω... Εξελίχθηκαν τα πράγματα σε 2 δεκαετίες.
Γενικά αυτήν την εποχή δεν νομίζω να τη ζήσουμε ξανά όσο ζούμε.
Αν γυρίσω στο μακρινό 2006 που έφυγε ο Παγώνης Γούμενος και ο Ντουμιτρέσκου δεν ήξερες αν έχει 2, 5 ή 20 παίκτες μέχρι να έρθει ο Ζαγορ και να κάνει τα κλαρίνα ο Παράσχος και τωρα αγχωνόμαστε αν το μεγάλο ψάρι φάει τεχνικά το μικρό και πλακώνονται 2 billionaires για τον ΠΑΟΚ... Ε τι να πω... Εξελίχθηκαν τα πράγματα σε 2 δεκαετίες.
Γενικά αυτήν την εποχή δεν νομίζω να τη ζήσουμε ξανά όσο ζούμε.
-
pisakaipoupoula έγραψε:Ποιες άγνωστες προθέσεις ,είναι δηλωμένος παοκτσής και έχει απ' το 2019 τουλάχιστον που έχει δηλώσει ότι θέλει να μπει στην ΠΑΕ...με τις ευλογίες του Μητσοτάκη φυσικά
Το δηλωμένος ΠΑΟΚτσης είναι γνωστό αδερφέ, αλλά πολλά μπορούν να παίζονται από πίσω Μητσοτάκης, Μαρινάκης κ.λπ. Άσε που κανείς δεν αναλαμβάνει μια ομάδα για την ψυχή της μάνας του.
Γενικά όταν είσαι μια ομάδα και ένας λαός που ιστορικά δέχεσαι τόσες πισώπλατες μαχαιριές και τρυπήματα από το καθεστώς της πρωτεύουσας, έχεις μάθει να είσαι προσεκτικός και να κρατάς μικρό καλάθι.
Είτε με Γούμενο, είτε με Ιβάν, είτε με Τέλη, εμείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε.
- BlackMagicPAOK
Δηλαδή αν χτίσει αυτός το νέο γήπεδο ή αν κάνει ντηλ για την ΠΑΕ,
θα πρέπει να μην ακουστεί ξανά το
"μηηηητσοτ@κη γ@μιεεσαι";;
θα πρέπει να μην ακουστεί ξανά το
"μηηηητσοτ@κη γ@μιεεσαι";;
Eπειδη εμείς δεν έχουμε το know how με τους δισεκατομμυριουχους ιδιοκτήτες όπως οι από κάτω μας καθησε βαρύ. Αλλοι μιλάνε για εμφύλιο άλλοι λένε Ιβαν όλε άλλοι Τελης όλε. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μακάρι όλα να.ειναι συμφωνημενα και από τις 2 πλευρές και να γίνουμε ακόμα ισχυρότεροι.