Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Με την ΠΑΟΚ άρα δεν βαριέσαι ποτέ. Το μπαμ ακούστηκε το μπουμ δεν ξέρω πως θα καταλήξει.
βεβαια στην ανακοινώση δεν αναφέρεται σε ποιον θα ανοίκει το γήπεδο. Γιατί εαν ανοίκει στον Τέλη προτιμώ να παίζουμε στην Τουμπα με την σημερινή της μορφή μέχρι το 2035 που λογικά θα έχει τελειώσει ο πόλεμος, παρα να έχουμε δια βίου θέματα οπως η ΑΕΛ με τον Πηλαδάκη.
- Dimitris_L4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ θα ηρεμήσω μόνο όταν δω ότι όλο αυτό ήταν σε επίγνωση του Ιβάν και της ΠΑΕ.
Αλλιώς θα έχουμε δράματα..
Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ θα ηρεμήσω μόνο όταν δω ότι όλο αυτό ήταν σε επίγνωση του Ιβάν και της ΠΑΕ.
Ακριβώς.
- Dimitris_L4
Στην Ανακοινωση του ΑΣ δε μου φαινεται να ειναι κ πολυ ενημερος ο Ιβαν παντως...
Εγω καταλαβαινω οτι ο ΑΣ σαστισε με την κατασταση και ειπε οκ θα βρω εγω. Ξερανε οτι ο Μυστακιδης ειναι ΠΑΟΚτσης, δε ξερει τι εχει και ΘΕΛΕΙ να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ. Εγω βλεπω συντομα να μπαινει και στην ΠΑΕ.
-
Επιθετικη παντως μου φανηκε για Ιβαν η ανακοινωση..για τον Ιβαν που τους κρατησε στην θεση τους και τους εκανε ανθρωπους..δεν ξερω αν υπαρχει κοντρα παντως ειναι εντελως ασοβαρη η ανακοινωση για να μην την χαρακτηρισω αλλιως..Στα του γηπεδου ναι καινουργιο γηπεδο οκ αλλα θα χαρω οταν μαθω με τι προυποθεσεις θα μπουν τα λεφτα..θα ειναι δικο του η θα παρει την χρηση για καποια χρονια?πολυ περιεργη η ολη φαση..
Δεν νομιζω ν μην εχουν ενημερώσει τον Ιβαν...
Απλα, ισως ο Ιβάν, με τετοιο πόλεμο που δέχεται απο την..Δύση, να δεχθηκε να μπει, και αλλος συνεργάτης στο κόλπο...
Αρκει, να μην αρχισουν τις διαφωνίες μεταξύ τους...
Ισως ακομα και ο Ιβάν σκεφτεται εαν οντως μπεί, για πρώτη φορα στο παιχνίδι και ο Μυστακίδης) και μελοντική πώληση...
Μακάρι, ΟΤΙ γίνει να είναι για καλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας

Απλα, ισως ο Ιβάν, με τετοιο πόλεμο που δέχεται απο την..Δύση, να δεχθηκε να μπει, και αλλος συνεργάτης στο κόλπο...
Αρκει, να μην αρχισουν τις διαφωνίες μεταξύ τους...
Ισως ακομα και ο Ιβάν σκεφτεται εαν οντως μπεί, για πρώτη φορα στο παιχνίδι και ο Μυστακίδης) και μελοντική πώληση...
Μακάρι, ΟΤΙ γίνει να είναι για καλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Δευ 16 Ιουν 2025, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.