5. Pablo Gabriel García Pérez
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Pablo Garcia
Πεστα Παρασανδαλε. Ανησυχει ο λιγουρης μην τον σουταρουμε και μεινει ανεργος.
Ευτυχως που χθες τουλαχιστον πατησε Θυρα-4.
Ευτυχως που χθες τουλαχιστον πατησε Θυρα-4.
- PABLO GARCIA1
Μην αγχώνεσαι....δεν πρόκειται να φύγει λέμε....για να πάει που ??kass4 έγραψε: Απλώς θα πω ότι σε ένα μήνα θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί,με όποιον θέλει.
Τώρα που ταίριαξαν οι τρέλες μας θα φύγει??
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Αυτό είναι μια αλήθεια....Orwell έγραψε:Μην αγχώνεσαι....δεν πρόκειται να φύγει λέμε....για να πάει που ??kass4 έγραψε: Απλώς θα πω ότι σε ένα μήνα θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί,με όποιον θέλει.
Τώρα που ταίριαξαν οι τρέλες μας θα φύγει??

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Τέτοιο παίκτη δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ ... μπαίνω στα 43 σε 1,5 μήνα ...
Αν κάποιος άλλος έχει να με θυμίσει κανένα παίκτη καλύτερο από τον Pablo σε αυτή τη θέση ... ας το κάνει.
H ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΞΕΡΕΤΕ.
Αν κάποιος άλλος έχει να με θυμίσει κανένα παίκτη καλύτερο από τον Pablo σε αυτή τη θέση ... ας το κάνει.
Οι 2 Παυλοι πρεπει να κλεισουν την καριερα τους στον ΠΑΟΚ. Και παιχτικα μπορουν να προσφερουν ακομα σε υψηλο επιπεδο -πραγμα που ειναι ηλιου φαεινοτερο-, αλλα και για λογους πρεστιζ, αφου προκειται για παιχτες παγκοσμιας κλασης. Για το πως και με ποιους ορους θα γινει αυτο θεωρω οτι ασχολειται η διοικηση. Προσωπικα ευχομαι να δω τουλαχιστο αλλες 2 φορες τον Νο5 να κανει πλακα με τα σκουληκια στην Τουμπα. Οχι τιποτε αλλο, εχασα το γυρο του θριαμβου του γιατι κοιτουσα αλλου
Αναμενω οπως και αλλοι το σχετικο βιντεακι.

Εγω ρε φιλε στο 2 γκολ,στον γυρω του θριαμβου του Παυλαρα,εχασα την μπαλα πραγματικα.Δεν ηξερα ποιος εβαλε το γκολ.Ο Μουσλι ή ο Παμπλο.Στην 8 πανηγυριζε ο Ζλαταν και στην 4 ο Παμπλο
ΥΓ:Μαλλον ηταν πιο κοντα στην 4 γι αυτο πηγε εκει μονος του

ΥΓ:Μαλλον ηταν πιο κοντα στην 4 γι αυτο πηγε εκει μονος του

Απο την 5 χαζευα τον Μουσλι στην 8 χαρουμενος που επιτελους ξεμπουκωσε, και γυρναω το κεφαλι δεξια σε καποια φαση και βλεπω τον Παμπλο να κανει jogging μπροστα στην 4 με κανα δεκαριά σεκιουριταδες και τον κοσμο να μην τον αφηνει να γυρισει στο γηπεδο.

Zorro4 έγραψε:Τέτοιο παίκτη δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ ... μπαίνω στα 43 σε 1,5 μήνα ...
Με τρελαίνει ο Πάμπλο. Πάντως και ο Τετράτζε ήταν μεγάλος παίκτης και έπαιξε τρομερή μπάλα στον ΠΑΟΚ σε αυτή τη θέση. Μην τον ξεχνάμε
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
παυλαρα απλα σε ευχαριστω για τη μοναδικη στιγμη που εζησα χθες στο καγκελο...
ολα τα αλλα τα χουμε πει...
ολα τα αλλα τα χουμε πει...
Η πρόταση ανανέωσης που θα του γίνει (αν και όταν γίνει) θα είναι με (κάπως) μειωμένες αποδοχές (και λόγω ηλικίας)... Οπότε δεν μπορείς να κάνεις πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές εν μέσω φουλ αγωνιστικής σεζόν...
Μακάρι πάντως μέσα απο τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του και μετά τους Ζαγοράκη, Βρύζα, Κονσεϊσάο, να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα και αυτός ο τεράστιος παίκτης...

Μακάρι πάντως μέσα απο τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του και μετά τους Ζαγοράκη, Βρύζα, Κονσεϊσάο, να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα και αυτός ο τεράστιος παίκτης...

δεν λεω τπτ για αυτον τον παιχτη....τα λογια περισσευουν...ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...